Şimdi Ara

Emre Mor'un Kadrodan Kesilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle size katiliyorum, 22 yasinda bir oyuncu. Her macini izledim, performansi yeterli olmayabilir ama cabasi iyi ve yeteri kadar ilk 11 baslyamadi. Ayrica takimin durumu da ortada.

    Taraftarin bu gereksiz tepkisini anlamiyorum. Genc ve yerli bir oyuncu geldiginde cok sevinildi. Ne bekliyorsunuz messi gibi herkesi calimlayip gol mu atsin? Cok fazla tepki gosterildi hem taraftar hem medya bitirdi oyuncuyu. Bu saatten sonra kazanilmasi da zor gorunuyor...

    Galatasarayin su anki kisir oyununda ihtiyaci olan oyuncu tipindeydi. Hoca oyuncuyu kazanmamayi secti kanimca, hep son 10-15dk oynatti. Umarim gittigi bir takimda kendini bulur gelistirir, yetenegine yazik etmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre morun bırak kadrodan kesilmesini bu kulübün futbolcusu olması büyük bir hata...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mor'da futbol aklı yok. mahalle maçında oynuyormuş gibi çalım atmaktan başka bir şey yapamıyor. kısacası mahalle futbolunun en iyi oyuncusu çünkü sadece çalım atıyor. futbol aklı ona yetmiyor. böyle bir oyuncuyu eğitemezsin kapasitesi yok.
  • Emre Mor istese Messi'nin veliahtı olurdu, hala da istese olur. Ama amatör bir ruhu var ayrıca en büyük hatası erken yaşta Avrupa'dan Türkiye'ye gelmesiydi.

    Fatih Terim'in amacı onu parlatıp sezon sonu iyi bir bonservis ile satıp gelecek yılın kadrosunu kurmaktı ama malum düşmanlar uyumuyor. Medya yoluyla hem gencecik oyuncuyu dirilmeden öldürdüler hem de işimize çomak soktular.
  • Son macta mac 3-0 iken ikinci yariya yorgun ve bitik baslamisti kanatlarimiz 25 dakika degisiklik gelmedi. İkinci yariya hoca emre mor ile baslasaydi(feguli yerine) bence ilk golunu bulabilirdi ve biraz motive olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre Son iki sezondan toplasanız 15-16 Maç tam sahada kalmış bir oyuncu (90 Dakika üzerinden)

    Emre bir soru işareti hala evet ancak daha çok çalışması lazım.Forma bulabilmesi lazım bana göre Galatasayda Son yarım saat belirli maçlarda oyuna girebilicek isim.Hala umudum var ve yaşı genç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.