Şimdi Ara

Emre Güral ve Berkay Samancı Beşiktaşta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=206434
    Şirketimiz, Emre Güral ve Berkay Samancı'nın transferiyle ilgili olarak Bucaspor Kulübü ile görüşmelere başlamıştır.
    Hayırlı olsun Beşiktaşa

• hayırlı olsun, Emre iyi oyuncu diğerini bilmiyorum.
  • Diğeri defansif orta saha. Sanırım Salih'i Fenerbahçe alınca bizimkiler de Berkay'ı aldı.

Bakalım nasıl oynayacaklar merak ediyorum. Genelde ummadık oyuncular bir anda parlayabiliyorlar (Ersan'da olduğu gibi).
  • 23 yaşında 2 tane kıytırık topçu getirerek mi olcak bu işler. Genç alırsın da 23 yaşında 2. lig topçusu getirmeyin artık ya.
  • quote:

Sisyphus

Beşiktaş kumar oynuyor.Ya tutarsa diye.
    Ama Ersan gibi adam Beşiktaşa lazım değil,parlayıp söncek değil her zaman oynayacak adam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitandirr

quote:

Sisyphus

Ama Ersan gibi adam Beşiktaşa lazım değil,parlayıp söncek değil her zaman oynayacak adam lazım.

Sönmesi ersan'ın suçu mu,adam çok talihsiz bir sakatlık yaşadı ve tam iyileşme sürecinde sakatlığı nüksetti,ersanın elinde olan birşey yok
  • Valla takımı çöplüğe döndürcekler o değil teknik drektörümüz belli değil adam alıyorlar.Geçen sene aynı hata yapılmıştı Burak Kaplan Mehmet Akyüz hiç oynamadı tamamen saçmalık.Adam gibi transfer yapsınlar öyle 2.ligten topçu toplayarak olmaz bu işler.Akşam akşam sinirlendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Sisyphus

Hocam Ersan 2 kere ağır şekilde sakatlanıp 1 yıl sahalardan uzak kalmasaydı kolay kolay sönmezdi.

Bu oyuncuların ilk 11 oyuncusu olarak alındığını düşünmüyorum, zamanla şans verilir ve değerlendirilirse formayı zaten kaparlar. Burada maliyet önemli. Maalesef biz yedek klübesindeki oyunculara bile senelik 1.5-2 milyon euro veren klübüz. Maddi sıkıntı içinde olmamız şaşırtıcı değil.

Şu yapılan transferler belli ki klübeye yapılıyor. Hemen olumsuz düşünmemek lazım. Neticede ne bekleniyor Fikret Orman'dan? Senede 3 milyon euro alan Almeida takımdayken gidip pahalı yabancı bir forvet getiremez. Ha Almeida gönderilir ve yerine adam gibi bir forvet alınmazsa işte o zaman kumar olur.

• hoca belli olmadan niye 2. ligden adam alırız anlamam bikere hoca adam belirlesin adamı tanımasakda eyvallah deriz ama takımı oynatacak hoca dam alsın artık!
  • quote:

quote:

Sisyphus

ersanı alamadınız, laf etmekte de haklısın tabi acınız büyük.
  • İki oyuncuya 800 bin Euro bonservis verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rommy6719

İki oyuncuya 800 bin Euro bonservis verilmiş.

Bu adamlar 50 bin euro etmez.
  • tamam küçülüceksen genç yerliler alman normal. ama ince eleyip sık dokuyarak; araştırarak, potansiyeli olanları alman gerek. böyle önüne geleni toplayarak olmaz ki. önümüzdeki sene yine geniş bi çöplükle karşılaşmayız umarım. olmadı ki ulan şöyle 23-24 kişilk hepsi full konsantre olan adam gibi bi kadromuz
  • bizim taraftardan bişey olmaz bunu anladım Ronaldoyu Tümeri İlhanı kim tanıyordu İbrahim Altınsay döneminde tanındı bu oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

bizim taraftardan bişey olmaz bunu anladım Ronaldoyu Tümeri İlhanı kim tanıyordu İbrahim Altınsay döneminde tanındı bu oyuncular.

işin o kanadı da ar biraz tabi. emre güral iyi bişeye beziyo mesela. gnç milli takımlarda 10numaralı formayı giymesi; 1.88 boyu ve sol ayaklı olması falan. geçi edu'da sol ayaklı ve o boydaydı
  • Bu yapılan küçülme değildir. Herkeste nedir bu karamsarlık anlamadım.

Küçülme dediğin şey; Almeida'yı satıp yerine kaliteli yabancı forvet almadan Emre'yi ilk 11'de oynatmaktır. Ya da Ferdi'yi satıp onun yerine Berkay'ı koymaktır.

Bu durumda herkes tepki gösterir, ama henüz giden bir oyuncu yok. Belli ki yönetim rotasyon için ucuz oyuncu arıyor.

Geçen sene bize yıllık 1.6 milyon euro ile yük olan Edu yerine klübede onun 10'da 1'i para alan Emre otursun, kötü mü olur? Yine pili bitmiş Orelyo'nun yerine Berkay'ı alırsın klübeye.

Şimdilik karamsar olmaya gerek yok.
  • quote:

Forza Beşiktaş

Ben kötü bişey demedim söndü dedim.
    Sönmedi mi bu sene oynadığı maçlardada kötüydü ne alaka Galatasaray'ın alıp almamasıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bu yapılan küçülme değildir. Herkeste nedir bu karamsarlık anlamadım.

Küçülme dediğin şey; Almeida'yı satıp yerine kaliteli yabancı forvet almadan Emre'yi ilk 11'de oynatmaktır. Ya da Ferdi'yi satıp onun yerine Berkay'ı koymaktır.

Bu durumda herkes tepki gösterir, ama henüz giden bir oyuncu yok. Belli ki yönetim rotasyon için ucuz oyuncu arıyor.

Geçen sene bize yıllık 1.6 milyon euro ile yük olan Edu yerine klübede onun 10'da 1'i para alan Emre otursun, kötü mü olur? Yine pili bitmiş Orelyo'nun yerine Berkay'ı alırsın klübeye.

ama abartmamaları gerek. çünkü daha kiralık oynayan en az 4-5 altyapı oyuncumuz var... onlarıda göz önünde bulundurmalılar. ve bidebu kadar adam aındığına göre artık gereksiz yere alan tüm oyuncular ayrılmalı. holosko, ekrem vs... bu çocukları alıp bide bunları tutarlarsa bi anlamı olmaz; dağınık ve gereksiz geniş bi kadromuz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bu yapılan küçülme değildir. Herkeste nedir bu karamsarlık anlamadım.

ama abartmamaları gerek. çünkü daha kiralık oynayan en az 4-5 altyapı oyuncumuz var... onlarıda göz önünde bulundurmalılar. ve bidebu kadar adam aındığına göre artık gereksiz yere alan tüm oyuncular ayrılmalı. holosko, ekrem vs... bu çocukları alıp bide bunları tutarlarsa bi anlamı olmaz; dağınık ve gereksiz geniş bi kadromuz olur.

Altyapıdaki oyuncuların mutlaka kiralanmaları lazım. Bir tek Sezer ve Furkan tam oynayacak duruma geldiler. Diğerlerinde yetenek var ama A2 dışında tecrübeleri yok.

Gerçi bildiğim kadarıyla altyapıda golcümüz yok, Emre'yi almak daha mantıklı gibi. Berkay ve Berat'ı almanın mantığını pek çözemedim ama A2 oyuncuları kiralık olarak tecrübe kazanana kadar takımda bunlarla rotasyon yapılır.

Gençlerden alınan 26 yaşındaki eleman için yorum yok

• 2. Ligden boyle adamlari alirsan alt yapindan yetisen cocuklara nasil sira gelecek? Gelecek gordum aldim desen yas olmus 23, alt yapimda boyle topcu yok desen, alt apindaki futbolcular 2. Lig seviyesinde degilse zaten toptan kapat o alt yapiyi yapilan masrafa yazik!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.