Şimdi Ara

Emre Belözoğlu: 4.Yıldız İçin Favori Takım Biziz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Emre Belözoğlu: 4.Yıldız İçin Favori Takım Biziz

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'ndan iddialı açıklamalar... Şampiyonluğun favorisinin yine kendileri olduğunu ifade eden milli yıldız, Diego Ribas transferini de
    değerlendirdi.

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Emre Belözoğlu, gelecek sezonda favori takımın Fenerbahçe olduğunu ifade ederek, "Elimizden geldiğince taraftarımızın mutluluğu için çaba sarf edeceğiz ve inanıyorum 4. yıldızla da bu başarımız perçinleşecek" dedi.

Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, "Sezonun bir an önce başlamasını istiyoruz. İnşallah güzel bir sezon olacak. Taraftarlarımızın önümüzdeki sezonda bizden neler beklediklerini biliyoruz. İnşallah ona göre iyi bir kamp dönemi geçer bizim adımıza" temennisinde bulundu.

4. yıldızla sezonu perçinlemek istediklerini ifade eden Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe bulunduğu her dönemde şampiyonluğa oynadı. Bu sene rekabet ortamı, belki ortamı biraz daha gerecek ama biz şuan ki mevcut kadromuzla geçen seneki yaptıklarımızla yine favori takımı biziz. Elimizden geldiğince taraftarımızın mutluluğu için çaba sarf edeceğiz, inanıyorum 4. yıldızla da inşallah bu başarımız perçinleşecek" ifadelerini kullandı.

Diego Ribas hakkında değerlendirmede bulunan Emre, "Futbolu takip eden herkes ne kadar değerli oyuncu olduğunu bilir. Bu seviyede bu kadar önemli liglerde oynamak kolay değildir. Bunu başarmış bir futbolcu. İnşallah bizde burada elimizden geldiğince ona destek olacağız. Fenerbahçemizin başarısı için burada mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Ntv Spor

• Adam gibi Adam !

Fenerli babanın fenerli oğlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç güleceğim yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Hiç güleceğim yoktu

neye güleceğin yoktu da güldün acep
  • Fenerbahçe'nin evladı Emre Belözoğlu

Emre Belözoğlu: 4.Yıldız İçin Favori Takım Biziz Emre Belözoğlu: 4.Yıldız İçin Favori Takım Biziz Emre Belözoğlu: 4.Yıldız İçin Favori Takım Biziz

• Adamların Beki yok kanadı yok forveti yok favori olmayı bekliyorlar....

Bakın beyler her favori kazanamaz tabiki. Bakarsın çok gol yiyor diye dalga geçtiğimiz Sivas şampiyon olur. Yada 20.Haftaya kadar potada kalan hocanın egosu yüzünden 10 tane beraberlik alan Kasımpaşa..

Gerçekleri yazalım ve herkes bilsin.

BJK CL'de ilk turu zorlasa geçer. 2. Turda Arsenal veya Napoli farketmez çok rahat eler ve BJK'yi UEFA ligine yollar. Zaten avrupasız ilk 2'ye girmeye zorlanan BJK avrupayla birlikte giremez. Kadrosu yetmez. Ellerindeki oyuncu grubunun yaşı şampiyonluk için düşük ve karşısında Fenerbahçe ve Galatasaray var..

Ben yine FB-GS yarışı olacağını düşünüyorum ki öylede olacak.

Fenerbahçeden bahsetmeye gerek duymuyorum. Tek kulvarda gidecek ve tüm mevkillerde en iyi oyuncuları var. ve bu oyuncular geçen sene bu takımı rekorlarla şampiyonluğa ulaştırdı. Bunlara Diego eklendi.

Galatasaraydada taşlar değişiyor suan. Sağ bekleri stoperleri yok. Forvet eksikliği var.

Ayrıca 1-2 ufak ayrıntıya girmek istiyorum son şampiyon hakkında. Ligimiz fizike dayalı lig olduğu için her takım deplasmanda zorlanıyor. Deplasmanda maç kazanman için eksta şeyler yapman lazım çoğunlukla Fenerbahçe geçen sene ne yaptıda deplasmanda 9 galibiyet aldı hemen bakalım.

Fenerin gollerinin nasıl atıldığını yazıyoorum..

Elazığ 1- 1 Fenerbahçe( Korner golu)
    Trabzon 0 - 1 Fenerbahçe(Kanat organizasyonu)
    Rizespor 1 - 2 Fenerbahçe(1 Frikik, 1 Kornerden kafa golu)
    Bursa 2 -3 Fenerbahçe(1 Frikik 2 Kornerden kafa golu)
    Paşa 2 - 3 Fenerbahçe(1 Frikik 2 Kornerden gol)
    Erciyes 1 - 2 Fenerbahçe(Kanat organizasyonu)

Gençler maçında içerden attık karombelden yazmıyorum. Görüldüğü gibi Fenerbahçe kendi takımım diye övmüyorum kaliteli oyuncuları olduğu için Kornerden , frikikten ve kanattan gelen orta ile golleri hemen bulabiliyor deplasmanda. Rakiplerimiz bunu yapmıyor...Çünkü yapamıyor. Bunları oynaybilmen için 4 Tane hucum bekinin olması ve forvetlerinin bitirici olması lazım. Umarım anlatabilmişimdir.

Yukarda bir şeylerden bahsetmeye çalıştım. Ben takımımıma güveniyorum şampiyon olacaz değil bu işler...

• adamımsın, heykeli dikilecek adamsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

Adamların Beki yok kanadı yok forveti yok favori olmayı bekliyorlar....

Bakın beyler her favori kazanamaz tabiki. Bakarsın çok gol yiyor diye dalga geçtiğimiz Sivas şampiyon olur. Yada 20.Haftaya kadar potada kalan hocanın egosu yüzünden 10 tane beraberlik alan Kasımpaşa..

Gerçekleri yazalım ve herkes bilsin.

BJK CL'de ilk turu zorlasa geçer. 2. Turda Arsenal veya Napoli farketmez çok rahat eler ve BJK'yi UEFA ligine yollar. Zaten avrupasız ilk 2'ye girmeye zorlanan BJK avrupayla birlikte giremez. Kadrosu yetmez. Ellerindeki oyuncu grubunun yaşı şampiyonluk için düşük ve karşısında Fenerbahçe ve Galatasaray var..

Ben yine FB-GS yarışı olacağını düşünüyorum ki öylede olacak.

Fenerbahçeden bahsetmeye gerek duymuyorum. Tek kulvarda gidecek ve tüm mevkillerde en iyi oyuncuları var. ve bu oyuncular geçen sene bu takımı rekorlarla şampiyonluğa ulaştırdı. Bunlara Diego eklendi.

Galatasaraydada taşlar değişiyor suan. Sağ bekleri stoperleri yok. Forvet eksikliği var.

Ayrıca 1-2 ufak ayrıntıya girmek istiyorum son şampiyon hakkında. Ligimiz fizike dayalı lig olduğu için her takım deplasmanda zorlanıyor. Deplasmanda maç kazanman için eksta şeyler yapman lazım çoğunlukla Fenerbahçe geçen sene ne yaptıda deplasmanda 9 galibiyet aldı hemen bakalım.

Fenerin gollerinin nasıl atıldığını yazıyoorum..

Elazığ 1- 1 Fenerbahçe( Korner golu)
    Trabzon 0 - 1 Fenerbahçe(Kanat organizasyonu)
    Rizespor 1 - 2 Fenerbahçe(1 Frikik, 1 Kornerden kafa golu)
    Bursa 2 -3 Fenerbahçe(1 Frikik 2 Kornerden kafa golu)
    Paşa 2 - 3 Fenerbahçe(1 Frikik 2 Kornerden gol)
    Erciyes 1 - 2 Fenerbahçe(Kanat organizasyonu)

Gençler maçında içerden attık karombelden yazmıyorum. Görüldüğü gibi Fenerbahçe kendi takımım diye övmüyorum kaliteli oyuncuları olduğu için Kornerden , frikikten ve kanattan gelen orta ile golleri hemen bulabiliyor deplasmanda. Rakiplerimiz bunu yapmıyor...Çünkü yapamıyor. Bunları oynaybilmen için 4 Tane hucum bekinin olması ve forvetlerinin bitirici olması lazım. Umarım anlatabilmişimdir.

Yukarda bir şeylerden bahsetmeye çalıştım. Ben takımımıma güveniyorum şampiyon olacaz değil bu işler...

Güzel kardeşim iyi anlatmışsın da şunu unutuyorsun,geçen yıl lig başladığında son 2 yılın şampiyonu olarak Galatasaray favori gösteriliyordu.Yani demem o ki sayılar istatistikler son şampiyonun kim olduğu veya kimin en iyi oyunculara sahip olduğu bir takımı favori yapmaz.Lig bu ne olacağını bilemeyiz.Şöyle konulara girmek yerine bekleyip heyecanını yaşasak daha iyi olmaz mı?Yani geçen yıl bizim deplasmanlarda kötü oynadığımız bu yılda kötü olacağımız anlamına mı geliyor,yapmayın lütfen.

• SametUğur kullanıcısına yanıt
    Tabikide katılıyorum sana.

Ama mutlaka bi engel çıkıyor dediğin gibi. Bunun en yakın örneği 2011 Fenerbahçesi. Muhteşem kadronun birden dağılması.. Yada 2000 UEFA kupası şampiyonu Galatasaray kadrosunu korusa en az bi 4 Yıl daha ambargo koyardı bence..

Geçen sene şampiyon olamadınız bir sürü neden var. FT'nin gitmesi. Formsuz oyuncular kadronun yetersizliği yabancı sınırı vs.... Gidiyor.

Yanal döneminde formsuz oyuncu süre almadı. Alper 18 Karşılaşmada ilk 11 çıkmış. Meireles 10 İlk 11 Çıkmış Emre ilk 15 ilk 11 Çıkmış. Daha Topalı var Diegosu var vs.. Sizde Selçuk formsuz olsa mecbur oynatacaksın adamın yok. Fenerbahçede bu güç var. Geçen sene Sow oynamadı 2 Hafta kadroya almadı hoca 3. HAfta aldı hattrick yaptı. Zira Emenikede kesildi kesildikten sonra formda bi şekilde döndü...

Düşünerek yazıyorum en ince ayrıntısına kadar...
  • Doğru demiş. Her mevkide kaliteli oyunculara sahibiz.
  • Son şampiyon daima gelecek sezona favori olarak başlar.
  • Fenerbahçe her zaman favoridir.
  • Galatasaray'dan gittiği için 3. yıldızı görememişti şimdi Fenerbahçe formasıyla 4. yıldızımızı görecek
  • Sikinti yine demesi :D gecen sezon basinda fener favori degildi. Galatasaray favoriydi.bu sene fenerbahce favori

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.