Şimdi Ara

empowering technology

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
9.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer yanlış isimle yazmadıysam empowering technology, kullanıyor musunuz? bu program acaba bilgisayarın eğer varsa doğal seyrinde herhengi bir değişiklik yapıyor mu bizim hiçbir müdahalemiz olmadan?

• Benim Laptopta kullanıyorum bu prgramı ama nedemek istediğini anlayamadım...
  • bilgisayarın varsa otomatik ayarlarını devre dışı bırakarak bizim ayarlamamızı istemesi diye birşey söz konusu mu?
  • Bu program ne işe yarıyor ki.
  • empowering'e dahil bir sürü program var,

power management, recovery, eSettings vs...
    hangisi senin işine yarıyorsa kurulmamışsa kurabilirsin.

ama sorunu tam anlayamadım:)
  • netleştirmek istersek bazı şeyler uydurim o zaman mesela;
    işlemcinin çalışma hızı diye birşey varsa ve buda otomatikse programı yüklediğimizde bunun devre dışı kalması ve bizim belirlememizi istemesi ve işlemcinin biz ayarlamadıkça hep hızlı veya hep yavaş çalıştırması diye birşey söz konusu mu?

yada fan otomatik mi bilmiyorum eğer otomatikse bu otomatikliği kaldırması söz konusu mu?

yukarda verdiklerim hakkında bir fikrim yok, bilgisayarda öyle işlemler, uygulamalar, özellikler falan var mı bilmiyorum ve bu programın varsa bilgisayardaki bu işlem uygulama, özelliklere falan o şekilde etkisi falan var mı bilmiyorum, örnekler olmayan şeylerse şimdiden belirtim, sorunun netleşmesi için uydurdum galiba şimdi netleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenn -- 16 Kasım 2007; 17:58:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogretmenn

netleştirmek istersek bazı şeyler uydurim o zaman mesela;
    işlemcinin çalışma hızı diye birşey varsa ve buda otomatikse programı yüklediğimizde bunun devre dışı kalması ve bizim belirlememizi istemesi ve işlemcinin biz ayarlamadıkça hep hızlı veya hep yavaş çalıştırması diye birşey söz konusu mu?

yada fan otomatik mi bilmiyorum eğer otomatikse bu otomatikliği kaldırması söz konusu mu?

yukarda verdiklerim hakkında bir fikrim yok, bilgisayarda öyle işlemler, uygulamalar, özellikler falan var mı bilmiyorum ve bu programın varsa bilgisayardaki bu işlem uygulama, özelliklere falan o şekilde etkisi falan var mı bilmiyorum, örnekler olmayan şeylerse şimdiden belirtim, sorunun netleşmesi için uydurdum galiba şimdi netleşti.

maalesef empowering'de böyle birşey yok pil tasarrufu için yapılan ayarlar tabiki mevcut ama işlemci hızıyla oynanamıyor bunun için programlar vardı ama yeni nesil işlemciler için olan program bulamadım.

pil tasarrufu ayarları, recovery(tüm sistemi yedekleme), eSettings(sistem özellikleri bios ile ilgili şeyler)
    eLock(dosya şifrelemeydi sanırım)..

laptop serviste olduğu için hatırlayamadım fazla ama sanırım olanlar bu kadardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu programı kurar ve programın hiçbirşeyine hiçbir zaman dokunmazsam, bilgisayara bir zararı olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogretmenn

peki bu programı kurar ve programın hiçbirşeyine hiçbir zaman dokunmazsam, bilgisayara bir zararı olur mu?

hayır bir zararı olmaz.
  • Xp kuran arkadaşlara önerim acerpanam sitesinde bulunan emprowing technoloji programlarını kurmasınlar
    ben kurdum:) ve işin içinden çıkamıyorum arama yaparken rastladım belki bir bilgisayar kurtulur diye:)
    power managementi yükleyince ekran karardı. bilgisayarın içine düşerek programı kaldırma, sistem geri yükleme filanda işe yaramıyor
    recovery de oluşturmamıştım daha:(
    işin çözümünü bilen varsa cevap yazarsa ii olur
    işin içinden çıkabilirsem cevabıda yazarım
  • Valla çok işime yarayan hoş bir program,işe yaramaz olmasa bilgisayarın temel programı niteliğinde koymazdı Acer
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERTKAN

Xp kuran arkadaşlara önerim acerpanam sitesinde bulunan emprowing technoloji programlarını kurmasınlar
    ben kurdum:) ve işin içinden çıkamıyorum arama yaparken rastladım belki bir bilgisayar kurtulur diye:)
    power managementi yükleyince ekran karardı. bilgisayarın içine düşerek programı kaldırma, sistem geri yükleme filanda işe yaramıyor
    recovery de oluşturmamıştım daha:(
    işin çözümünü bilen varsa cevap yazarsa ii olur
    işin içinden çıkabilirsem cevabıda yazarım

aynısı banada oldu xp de ekranın ışığı gitti yusuf yusuf ettik sonra eğer fişteyse fişi çek sonra bataryaı çıkart tak bende böyle yaptım oldu ama çok korktuydum aha gitti diye:D
  • onurdia peki yüklediğin programları kullanabiliyormusun şimdi sorunsuzca
    ben tekrar yüklemeye cesaret edemiyorumda
    bide xp ile uyumlu arcade deluxe hakkında bi fikrin varmı
    ben biraz araştırdım ama bişe bulamadım
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert_kan -- 2 Aralık 2007; 0:13:28 >
  • ya bu acerın programlar hiç bir işe yaramıyo, bosa kurmayın. bende de e-power management kuruluydu ama FN_tus kombinasyonuyla yapabileceğiniz veya pil ayarlarından yapabileceğiniz seyleri program üstünden yapmaktan baska bir faydası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

ya bu acerın programlar hiç bir işe yaramıyo, bosa kurmayın. bende de e-power management kuruluydu ama FN_tus kombinasyonuyla yapabileceğiniz veya pil ayarlarından yapabileceğiniz seyleri program üstünden yapmaktan baska bir faydası yok.

Ben de normalde beleğe yük bindiren kof programları kullanma taraftarı değilim ancak Windows XP'de ikon üzerine geldiğim zaman yüzdesi yazıyor ama süre cinsinden bir veri yok. Ayrıca işlemciyi düşük kullanma olayını nasıl ayarlayacağız? O programdaki özellikleri windowsta göremedim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk172

ya bu acerın programlar hiç bir işe yaramıyo, bosa kurmayın. bende de e-power management kuruluydu ama FN_tus kombinasyonuyla yapabileceğiniz veya pil ayarlarından yapabileceğiniz seyleri program üstünden yapmaktan baska bir faydası yok.

Ben de normalde beleğe yük bindiren kof programları kullanma taraftarı değilim ancak Windows XP'de ikon üzerine geldiğim zaman yüzdesi yazıyor ama süre cinsinden bir veri yok. Ayrıca işlemciyi düşük kullanma olayını nasıl ayarlayacağız? O programdaki özellikleri windowsta göremedim ben.

Vista kullanıyorsan(ben vista kullanıyorum,bilmiyorum belki xp.dede aynıdır) pil simgesini tıkladığın taktirde güç seçenekleri yüksek performans dengeli ve güç tasarrufu şeklinde karşına çıkacaktır fuducuk

• Bilgi için teşekkürler.

XP kullanıyorum ve ne yazıkki ayarlar çok basit. Şarja takılı değilken ekranı kıs, işlemciyi kıs gibi bir ayar yok(bir süre sonra kapatmaktan bahsetmiyorum.) Oysa Vistada Acer'in programında bu tür ayarlar vardı, hatta tasarruf modunda wireless'i bile kapatma seçeneği vardı.

Şimdi bu programın XP versiyonu yoksa Acer'in olmayan başka bir programla bunları yapmak mümkün olmalı? İlk kez laptop kullanıyorum ve laptop programları konusunda tecrübesizim.
  • Yanlış düşünce ben XP kullanıyorum ve ekran görüntüsünü yolluyorum. Launcer ı yükle sonra istediğin programları yükle kullan acer empowering tech bu kadar basit. Ben format attım sonra siresinden yeniden yükledim programı kusursuz calısıyor.Acılışta ATİ Catalsy ile birlikte biraz acılısı yavaşlatyor ama faydalı. özellikle projeksiyon cihazları için olan programı cok faydalı.

empowering technology
  • quote:

Orjinalden alıntı: petsise87

Yanlış düşünce ben XP kullanıyorum ve ekran görüntüsünü yolluyorum. Launcer ı yükle sonra istediğin programları yükle kullan acer empowering tech bu kadar basit. Ben format attım sonra siresinden yeniden yükledim programı kusursuz calısıyor.Acılışta ATİ Catalsy ile birlikte biraz acılısı yavaşlatyor ama faydalı. özellikle projeksiyon cihazları için olan programı cok faydalı.

empowering technology

Vista.daki görüntünün neredeyse aynısı.Düşüncenin neresi yanlış acaba.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALph1940 -- 5 Aralık 2007; 20:59:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: petsise87

Yanlış düşünce ben XP kullanıyorum ve ekran görüntüsünü yolluyorum. Launcer ı yükle sonra istediğin programları yükle kullan acer empowering tech bu kadar basit. Ben format attım sonra siresinden yeniden yükledim programı kusursuz calısıyor.Acılışta ATİ Catalsy ile birlikte biraz acılısı yavaşlatyor ama faydalı. özellikle projeksiyon cihazları için olan programı cok faydalı.

empowering technology

rica etsek kurulum dosyalarını bizimle paylaşırmısınız...
    Özellikle E-power'ı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.