Şimdi Ara

empowering technology (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
9.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.acerpanam.com/flex/acerdrivers/bin/drivers.html?CFID=5262952&CFTOKEN=88781637

bu site acer ın abd sitesi.tr ile abd arası bağlantı en hızlısı.buradan kendi modelinize göre çekin.mesela benim ki aspire 5105 olduğu için 5100 serisi için olanı yüklüyorum eğer 5112 olsayddı 5110 serisini için olanı yüklemem gerekecekti.ekranın üzerinde yazar zaten.önce Empowering Technology programını indirip kurun sonra da e power management.e power programı özellikle amd işlemciler için çok yararlı, işlemciyi düşük ve yüksek hızda kullanmak üzere seçim yapabiliyoruz.amd nin driver ı inince hızı işlem gücüne göre otomatik ayarlıyoruz.ayrıca kullanılmııyorsa ethernet ve cardbus ın gücünü kapatmak bununla daha pratik.

edit:bu programın çalışması için net framework, sp2 gibi güncellemelerin yüklenmesi gerekiyor.çalışmazsa genellikle bunların yoksunluğundan dolayı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 5 Aralık 2007; 22:53:46 >

• Senin modelin Xp versiyonları mevcut. Bizimkinde nadir, Bluetooth filan var. (5920 serisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 5 Aralık 2007; 23:02:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Senin modelin Xp versiyonları mevcut. Bizimkinde nadir, Bluetooth filan var. (5920 serisi)

vista için uyumlu olan xp de çalışmayacak diye bir şey yok.denemek lazım.olmazsa diğer modellerin xp versiyonu da olabilir bir ihtimal.sonuçta driver gibi bir şey değil sadece uygulama.
  • İlgin için teşekkür ederim dostum ama bu yazılımların hepsi zaten Acer klasöründe mevcut. Onları çalıştırdım hep hata verdi.
  • Arkadaşlar merhaba. Katkı yapan herkese teşekkürler . Verilen linke baktım ama bütün hemen hemen bütün yazılımlar için operating system olarak vista yazıyor.
    Bunları kurarsak problem olmazmı (XP üzerine)
    Teşekkürler.
  • Ben denedim, çalışmıyor...
  • arkadasim ayni sey benim de basima geldi... fakat ben bir seyi farkettim. ekran karariyor ama eline fener alıp ekrana tutarsan gorunuyor ekran. tekrar eski hale donmek icin muhtemelen son kurdugun epowering sacmaligini kaldiracaksin cunku o uyumlu degil.

sonra bilgisayara restart atacaksin ve ilk once vistada calistircaksin. vistada ekran duzgun acilcak. sonra bilgisayari tekrar resetleyip windows xp de acacaksin sorun kalmiyor...

benim de acaip odum bokuma karisti ama ekrana dikkatlice bakinca anladim bir terslik oldugunu...

:)

quote:

Orjinalden alıntı: SERTKAN

Xp kuran arkadaşlara önerim acerpanam sitesinde bulunan emprowing technoloji programlarını kurmasınlar
    ben kurdum:) ve işin içinden çıkamıyorum arama yaparken rastladım belki bir bilgisayar kurtulur diye:)
    power managementi yükleyince ekran karardı. bilgisayarın içine düşerek programı kaldırma, sistem geri yükleme filanda işe yaramıyor
    recovery de oluşturmamıştım daha:(
    işin çözümünü bilen varsa cevap yazarsa ii olur
    işin içinden çıkabilirsem cevabıda yazarım

• arkadaslar acerin destek sitesine mail yazdim 5920 G nin xp icin empowering uygulamasiyla ilgili uyumlu olan dosyalari nasıl elde edebiliriz diye.

bakalim ne zaman donecekler.

cevap geldiginde burda siizinle paylasacagim.
  • bu empowering ile ilgili bir sorum olacak, buraya yazayım dedim...

ben vista ile gelen as7720g xp kurdum...
    gizli acer partition unu silmedim...Ama kurtarma dvd si de hazırlamadım...O gizli klasöre ulaşamıyorum doğal olarak, fakat bir gün vistaya geçersem diye lisanslı vistayı en azından dvd lere yedeklemek istiyorum.

şimdi ben tekrar vista kursam, empowering programını da acer dan indirsem ve kursam, ALT+F10 ile fabrika ayarlarına geri döndürebilir miyim notebook u acaba...???
  • acerin destek avrupa destek biriminin sordugum soruya verdiği cevabın ılk once original metnini gonderiyorum

Hello, Thank you for contacting Acer.

Regarding your enquiry,

I'm afraid if it is not on our website then we do not have the program available on XP for your model. Acer do not support any operating system you install only the one pre-installed at manufacturer level

Question: it is related with empowering technology for acer. I could not find any empowering sofware for windows xp in your web site. The only option available is for vista for 5920 G series. I would like kindly to ask you if you suggest me any option for this application.

yane bunun anlamı xp icin uygun sowtware sitemizde bulunmamaktadir. ve acer uretim sırasında kurulan işletim sistemi hariç olarak
    diğer işletim sistemlerini desteklememektedir.

anlayacaginiz arkadaslar, 5920 G için, xp ye uyumlu olan empowering yuklemelerini malesef yapamayacagız.

quote:

Orjinalden alıntı: tirsik

arkadaslar acerin destek sitesine mail yazdim 5920 G nin xp icin empowering uygulamasiyla ilgili uyumlu olan dosyalari nasıl elde edebiliriz diye.

bakalim ne zaman donecekler.

cevap geldiginde burda siizinle paylasacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirsik -- 19 Aralık 2007; 20:41:23 >

• bu konuda bir bilen yok mu?
  • valla ben de ne zamandır araştırıyorum.

ama bildiğim şu empowering technology hikaye değil. özellikle ePowermangement.

5315 topiğini incelerseniz görürsünüz. laptop beklemeye veya uyku moduna geçtikten sonra fanı tekrar çalışmıyor ve ısınıp kendini korumaya alarak alet kapanıyor.

yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla da tek sebebi ePower Management programının kurulu olmaması. xp fanı uyku modundan sonra kontrol edemiyor.

ancak sorun şu ki bu programın aspire 5315 için xp versiyonu yok.

acer ın sitesinde de uyarı olarak yazmışlar sakın kendi modeliniz için olmayan empowering teknoloji yazlımılarını yüklemetyin diye.

sonuç olarak acer laptoplar verimli olarak sadece bu ePower programı ile çalışıyor. zaten bu yüzden 2,5 saat gidecek pil 1,5 saatte bitiyor.
  • arkadaşlar bende xp yükledim sp2 vista varkende herhangibir yedek almadım yani tekrar bendeki ilk gelmiş olan lisanslı vistaya dönme imkanım yok ve fan sorunu bendede var acaba servise göndersem bana tekrardan lisanlı bi orjinal vista ve empowering tecnology programını yüklerlermi yani bilgisayarı ilk almış gibi olmak istiyorum yaparlarmı sizce vede ne kadar masraf alırlar sizce
  • arkadaşlar bu power management falan fıstık programları + bütün sürücülerin driverleri şurada;
    C:\WINDOWS\system32\autorun bu dosyada formattan sonra aradığınız her şey var alın cd ye atın veya d:\ ye atın

• cok sagol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.