Şimdi Ara

empire total war oynanış seçenekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha zevkli bir campaign için oyuna başlarken hangi seçenekleri açık bırakmalıyım sizce?

özellikle savaşlarda zaman sınırlaması ?

ve

kendiliğinden yönetilen şehir ayarları?

bu ayarları nasıl yapsam karar veremedim...

• Savaşlarda zaman kısıtlamasından yana değilim, ancak bazı durumlarda çok işe yarıyor. Kale savunmaları! Saldırırken cengaver, ama kaçarken bir o kadar korkak ordunla, orklar gibi üzerine çöken düşman ordusunu zar zor püskürtüp, geride kalan 5-6 değişik noktadaki toplarının canier shot atacaklarını ve bu yüzden elde kalan 12-20 adamlık topuklamaya hazır birliklerini de kaybedeceğini bilerek, sırf savaşı kazanmak ve kaleyi elde tutmak için o bekleyeceğin 40 dakika seni gülümsetecek bir şeydir. İnan bana :)

Şehir yönetimi konusunda ise, fethettiğin şehirlerde otomatik şehir yönetimini tavsiye ederim. Yada bir kaç turn vergi almayarakta aynı etkiyi yaratabilirsin. Otomatiğe bağlamak elbette bir seçenek ama bence kolaya kaçırıyor oyunu.

son olarak,

vh-vh osmanlı oynayarak oyundan alacağın zevki katlayabilirsin. Özellikle tavsiye ederim :)
  • Dostum bu nasıl bişey ya.. Hastalık gibi sabaha kadar bırakamadım dün.. Uykusuzluktan ölüyorum.. Henüz vh oynayabileceğimi sanmıyorum.. Ama Biraz öğrendikten sonra belki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bede bir ara bayağı kurdu olmuştum bu oyununda oyundan atma sorununu çözemeyince sildim mecburen

Bu arada vh ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Bede bir ara bayağı kurdu olmuştum bu oyununda oyundan atma sorununu çözemeyince sildim mecburen

Bu arada vh ne olur ?

Bende çözmek için çok düşündüm : )) ama arkadaş very hard demek istemiş sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: skas

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Bede bir ara bayağı kurdu olmuştum bu oyununda oyundan atma sorununu çözemeyince sildim mecburen

Bu arada vh ne olur ?

Bende çözmek için çok düşündüm : )) ama arkadaş very hard demek istemiş sanırım..

Çözebildin mi peki.Yardımcı olursan çok makbule geçer

• Very hard

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Total War: Warhammer 3 Duyuruldu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skas

Very hard

Oyundan atma sorununu kastetmiştim çözebildin mi derken.
  • 3 gündür oynuyorum.. 2 kere oyundan attı.. Ama her Turn'den önce save yapıyorum zaten sıkıntı olmuyor..

• kardeş bana göre normal/hard çünkü ummadık devletler durduk yere savaş açıyor.Bi kere prusya ile oynarken kamuoyunda dostane olarak bakan ingiltere savaş ilan etmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.