Şimdi Ara

Empire: Total War (2009) [ANA KONU] (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.381
Cevap
10
Favori
446.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen deneme yap bence galiba hiçkimse tam olarak bilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schizophren

Arkadaşlar multiplayer için bana hala yardımcı olmadı kimse.

Steam kurulu fakat benim net bağlantım yok.LAN multiplayer için net'e ne gerek var ? Biz LAN'dan oynamak istiyoruz.Steam'i net olmadan açıp multi yapamaz mıyız?

Merhaba,

Akliniza geleni mantik suzgecinden gecirmeden yazdiginiz surece, bilen de olsa size yardim etmez... Bence durup bir dusunun ben ne yapiyorum diye...

Tesekkurler,

Hicks
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hicks

quote:

Steam kurulu fakat benim net bağlantım yok.LAN multiplayer için net'e ne gerek var ? Biz LAN'dan oynamak istiyoruz.Steam'i net olmadan açıp multi yapamaz mıyız?

Merhaba,

Akliniza geleni mantik suzgecinden gecirmeden yazdiginiz surece, bilen de olsa size yardim etmez... Bence durup bir dusunun ben ne yapiyorum diye...

Tesekkurler,

Hicks

Bence benim yazdıklarımı sen mantık süzgeçinden geçir..Local bağlantıdan bahsediyorum.Local bağlantıda İnternete ne gerek var arkadaşım ?

Age of empires serisi counter strike serisi olsun hiçbir şekilde internete bağlanmadan localden multiplayer yapıyoruz.

ETW de neden olmuyor? Oyunun mimarisinde mi var yoksa başka şekilde mi yapılması gerekiyor onu soruyorum.

Fikir sahibi olmadan bilgi sahibi ol ve ukalaca cevaplar verme.

• beyler bi sorunum var savaş alanında askerlerin çaldığı trampet sesleri geliyo fakat ne silah sesi ne top sesi nede yürüşüş sesi gelmiyo kılıç hücumlarında da ses gelmiyo napmak lazım bi yardımcı olabilrmisiniz ? oyununu 22 partlık bir rardan yukledim setup dosyası yoktu oyunun klasorunu C ye kopyaladm . oyunun diğer yerlerinde sorun yok herşey normal işte ama o geliştirilen yenılenen savaş seslerini duyamıyorum ama emir sesleri geliyo
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Tesekkurler,

Hicks

Bence benim yazdıklarımı sen mantık süzgeçinden geçir..Local bağlantıdan bahsediyorum.Local bağlantıda İnternete ne gerek var arkadaşım ?

Age of empires serisi counter strike serisi olsun hiçbir şekilde internete bağlanmadan localden multiplayer yapıyoruz.

ETW de neden olmuyor? Oyunun mimarisinde mi var yoksa başka şekilde mi yapılması gerekiyor onu soruyorum.

Fikir sahibi olmadan bilgi sahibi ol ve ukalaca cevaplar verme.

Merhaba,

Ben sorununuzdan bahsetmiyorum, tarzinizdan bahsediyorum. Asagidaki ifadeleri kullanan birisine ben yardimci olmaya calismam!

quote:

Bilip de söylemeyenin ....

Tesekkurler,

Hicks

• O halde bu yazıyı alıntı yap neden sorduğum soruyu alıntı yapıyorsun ki ? Ayrıca orada mizah kattım ama senin için fesatmış.

Neyse senden yardım beklemiyorum.

Zaten bilen kimse yok geri aldım sorumu.
  • Merhaba,

Hic mizahi bir durumu yok o yazdiginiz ifadenin, ustelik smiley ile de desteklenmis, ilginc bir mizah anlayisiniz var.

Sorununuz icin asagidaki linke goz atabilirsiniz:
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3160-AGCB-2555

Tesekkurler,

Hicks
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadesperado

quote:

Orjinalden alıntı: ARCHM

quote:

Orjinalden alıntı: ARCHM

quote:

arkadaşlar hem maddi durumdan hem de sorunlu olduğundan orjinal alamadığım için razor update fix kurulu.
    oyunu açıyorum, harita üzerinde biraz kassa da bir süre sonra rahatlıyor ve oynayabiliyorum.
    savaşlarda ise hiç kasmıyor ancak enteresan bir sorunum var:

"bazen" oyun içindeki bilgilendirme yazıları, şehir/gemi/komutan isimleri, oyun menüsündeki bazı yazılar bozuk veya eksik çıkıyor.
    hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? nedeni ve çözümü nedir sizce?

bendede aynı sorun var ilk başta yoktu sonradan çıktı çözümünü bulamadım. bende razor kullanıyorum

arkadaşlar oyunda yazıların çözünürlüğünde sorun mu var? bende silik çıkıyo kimi harfler okun muyo sizded aynı sorun varmı?

bunun korsanla ilgili olduğunu sanmıyorum. işlemci veya ekran kartı yetersiz olsa oyunu hiç açmaz öyle değil mi arkadaşlar, yanılıyor muyum?

hatta savaşları çok rahat yapıyorum, 1 karesi bile kasmıyor...
    tüm grafik ayarları en düşük seviyede, driver güncel, directx de yüklü ama campaign haritasında neden bu yazı sorununun olduğunu bir türlü anlayamıyorum...
    oyuna bir hevesle başlıyorum ama yandan çıkan bilgilendirme yazılarını, şehir/oyun menüsündeki yazıları bozuk ve eksik görünce mecburen kapatıyorum :(
    yabancı forumlara da bakmaya çalışıyorum ama bir yere kadar maalesef...
    koca oyunu kurduk,çalıştırdık ama gelin görün ki derede boğulduk...
    umarım bu soruna rastlayan ve çözen bir arkadaşımız denk gelir de bilgisini paylaşır...

arkadaşlar çözüme yaklaştım gibi, yardım ederseniz sevinirim.

şu linkte aynı sorunla karşılaşıp çözen bir oyuncunun tavsiyeleri var:

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=228722

quote:

I finally found a fix for the "no-text" problem that many of us are experiencing. Basically it is because the GPU driver is an old version, but since we are running laptops which require drivers from our manufacturers, we can't get the latest drivers.

I am running an Intel 965GM chipset on a Dell. This is how I got around the issue:

First download the new driver directly from the Intel website. It won't let you install this driver since it knows it is not from your manufacturer. To get around this first uninstall your current driver in your Device Manager, then, without rebooting like it wants you to do, install the new Intel driver. After this new driver has installed you can reboot and play WITH text.

yanlış anlamadıysam yukarıda; yazı eksiklikleri/bozukluklarını düzeltmek için chipset güncellemesi yapılmalı diyor.
    benim ekran kartı: ATI mobility radeon x1400
    chipset: Mobile Intel(R) 945GM/GMS/940GML Express Chipsets or Intel(R) 945GT Express Chipset
    (laptop olduğuna bakmayın, şu melun yazı sorunları olmasa oyun iyi çalışıyor)
    intel sitesinde aradım bir chipset güncellemesi buldum fakat "bu sistem, yazılımı yükleme gereksinmelerini karşılamıyor" hatası verip kurulumu kapatıyor.
    nasıl halledicem bunu? aygıt yöneticisinden kadırıp kurmayı denedim yine olmadı :(

• quote:

arkadaşlar hem maddi durumdan hem de sorunlu olduğundan orjinal alamadığım için razor update fix kurulu.
    oyunu açıyorum, harita üzerinde biraz kassa da bir süre sonra rahatlıyor ve oynayabiliyorum.
    savaşlarda ise hiç kasmıyor ancak enteresan bir sorunum var:

"bazen" oyun içindeki bilgilendirme yazıları, şehir/gemi/komutan isimleri, oyun menüsündeki bazı yazılar bozuk veya eksik çıkıyor.
    hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? nedeni ve çözümü nedir sizce?

arkadaşlar çözüme yaklaştım gibi, yardım ederseniz sevinirim.

şu linkte aynı sorunla karşılaşıp çözen bir oyuncunun tavsiyeleri var:

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=228722

quote:

I finally found a fix for the "no-text" problem that many of us are experiencing. Basically it is because the GPU driver is an old version, but since we are running laptops which require drivers from our manufacturers, we can't get the latest drivers.

I am running an Intel 965GM chipset on a Dell. This is how I got around the issue:

First download the new driver directly from the Intel website. It won't let you install this driver since it knows it is not from your manufacturer. To get around this first uninstall your current driver in your Device Manager, then, without rebooting like it wants you to do, install the new Intel driver. After this new driver has installed you can reboot and play WITH text.

yanlış anlamadıysam yukarıda; yazı eksiklikleri/bozukluklarını düzeltmek için chipset güncellemesi yapılmalı diyor.
    benim ekran kartı: ATI mobility radeon x1400
    chipset: Mobile Intel(R) 945GM/GMS/940GML Express Chipsets or Intel(R) 945GT Express Chipset
    (laptop olduğuna bakmayın, şu melun yazı sorunları olmasa oyun iyi çalışıyor)
    intel sitesinde aradım bir chipset güncellemesi buldum fakat "bu sistem, yazılımı yükleme gereksinmelerini karşılamıyor" hatası verip kurulumu kapatıyor.
    nasıl halledicem bunu? aygıt yöneticisinden kadırıp kurmayı denedim yine olmadı :(

• nedenini bilmiyorum ama bu oyundan biktim pc den sildim cok fazla sarmadi
  • quote:

Merhaba,

Hic mizahi bir durumu yok o yazdiginiz ifadenin, ustelik smiley ile de desteklenmis, ilginc bir mizah anlayisiniz var.

Sorununuz icin asagidaki linke goz atabilirsiniz:
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3160-AGCB-2555

Tesekkurler,

Hicks

Tartışmayı uzatmak istemiyorum.Evet ilginç mizah anlayışım var.Link için teşekkürler.
  • Kayıtlı oyundan devam ettiğimizde zorluk seviyesi normal mi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

Ya şu sorunu nasıl çözeceğim

• quote:

quote:

Hocam ekran kartının driverları filan güncel mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Kayıtlı oyundan devam ettiğimizde zorluk seviyesi normal mi oluyor?

Zorluk seviyesi neden değişsin ki :S
  • Osmanlı ile başlayıp short da nasıl bir taktik izlemeliyim? belirtilen sürede geçemiyorum oyunu.İlk ekonomiye mi yöneleyim fetihlere mi başlıyayım?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ekran kartının driverları filan güncel mi?

Evet

• o/c fln yptıysan kırılma olabilir.oc yi geri al bi de vsync aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Kayıtlı oyundan devam ettiğimizde zorluk seviyesi normal mi oluyor?

Zorluk seviyesi neden değişsin ki :S

Kayıtlı oyunu açtıkdan sonra savaş zorluğuna bakıyorum normal de gözküyor.
  • sound fix gitmiş sitelerden
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.