Şimdi Ara

Emniyet şeridi kullananlara atar yapanlara anlam veremiyorum? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil durum haricinde o şeridi işgal etti eden ayıdır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu açan emniyet şeridini ihlal edendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: eglon

İnsan olmanın gereklerinden biri de karşındakinin haklarına saygı göstermektir. Bu bilgiyi anne ve babanın veya ilkokul öğretmeninin sana öğretmesi gerekirdi. Muhtemelen öğrettiler lakin sen hala insan olmamakta diretiyorsun.

Sorun da bu hocam, karşıdaki kişi de aynisini yapma şansı olduğu icin ve yapmadığı için, yapan kişi hakkını gasp etmiş sayilmiyor. Bu ayni bir lokantada yemek sırası beklerken birisi internet üzerinden sipariş vermesi ve internet üzerinden verilen siparişin bekleyenden önce gönderilmesi gibi birşey.

farz edelim herkes parasıyla zamanı satın almak istiyor emniyet şeridi tıkanıyor tam o sırada da ambulans geliyor arkandan ne yapmayı düşünüyorsun çok zengin düşünceli arkadaşım?

Akan bir şerit nasil tikanabilir kardeşim?

Ambulans senle aynı hızdamı gitmeli. Acil hasta da saniyelerin bile hesap edildiği müdahale sürelerinde, sen çalınan her saniyenin sorumlususun ve farkında olmadan cinayet işlemiş oluyorsun.

Emniyet şeritini işgal etme yaşama yol ver. O ambulansta birgün sende olabilirsin...

• Sen emniyet şeridinden gidecekseksin, sonra benim önüme geçeceksin ve senin yüzünden trafik biraz daha uzayacak.. yok yaaa!
  • Gerekenler söylenmiş. Umarım konuyu açan üye artık bir anlam verir.
  • O değil de bu zihniyetteki vatandaşlarla aynı ülkede yaşayıp vergi veriyorum ya çok pis koyuyor adama

• Bu ülkede böyle. Kendi kuralini kendin yaparsin. Gitmek isteyene bir sey demem.

Basbakanin tatile cikan biricik yeğenini izmir havalimanında valinin makam arabasıyla aldiran duzende yasiyoruz.

Ben mi? Bende zaman zaman kullaniyorum.mecbur kaliyorum bazen trafik dakikalarca akmiyor cunku.

Peki neden akmiyor.cunku ilerisinde trafik cekicisi 3 seritli yolun 2 seritini kapatarak yolu daraltiyor. Yuce siyasilerimiz gidecegi yere erken gitsin diye.

Biz mi ? Biz de gelen zamlari vergileri ödeyerek onlarin rahat yasamasini saglayalim.kendimiz icin değil onlar için variz sonucta.

Kici kirik üniversite rektoru,yok bilmem ne ilçe muduru, vs vs. Bunlar sireni acip emniyet seriti kullanmayi birakip hukuku kendilerine yontmayi biraktigi an insanlarda saygili olur.

Milleti devlet degil, devleti millet yasatir.

• Emniyet şeridine girip sıkılınca tekrar sağ şeride girmeye çalışan sivri zekalar nedeniyle trafik dakikalarca yerinde duruyor.

Bu mesajdan anlaşılan da şu; emniyet şeridi kullanmanın cezası sadece para cezası olursa 'param var kardeşim giderim cezasını da öderim' diyen hanzolar artacak. O yüzden araç 1 ay trafikten men edilecek ve şahsi ehliyetine de el konulacak.

• Kendi de yapıyor demek 4 ayaklı

• Troll konu. İnsan olan böyle bi başlık açmaz. Kanun, kural dışı hal ve hareketleri desteklemez. Yazik...

• Ceza ödemeyi göze alıp emniyet şeridinden giden şerefsiz ilerde polis arabası gördüğü zaman ceza ödemek istemeyip sol tarafa kaynak yapmaya çalışarak arkadan gelen ambulansı veya itfaiyeyi de zor duruma sokar. Direkt devam etse ya maçosu yiyorsa.

Bu konuda Ne düşünüyorsunuz sayın 9FiestaM6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 9 Eylül 2017; 10:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

Emniyet şeridini ihlal eden öküzdür

Nokta .

Ağzın bal yesin

• 2 hafta önce Ankaraya gidiyordum, ambulans emniyet şeridini değil de sol şeridi kullanıyordu mecburen, sizin gibi öküzler yüzünden.

Ambulansa yol verme kültürü de sıfır güzel ülkemde.

Ambulansa yol vermek şu şekilde olur; arabanı ambulansın geldiği yöne doğru bir şerit boşluk açılabilecek şekilde ilerletirsin, önümdeki yol açılsın da ambulansın sesinden biz de geçelim demezsin.
  • insanlık nedir bilmeyen, kul hakkı yiyen utanmazları, utanmadan savunuyorsun. herkes recep ivedik olmanın hayalini kuruyor memlekette
  • Ciddiye alıyorsunuz eleman troll.

• Görüyorum ki aramızda CEZA ile SATIN ALMA kavramlarını karıştıranlar var.

O ceza emniyet şeridini kullanmanın bedeli olmuyor arkadaşım. Emniyet şeridini kullanmayacaksın demiş adam anlamanın nesi zor.

• Ben de zaman satın alarak kırmızı ışıkta geçsem ve seninle tokuşsak nasıl olur acaba?

• "Kırmızı Işıkta geçmek de yasaktır ve yakalanırsan ceza yersin "

Şimdi konu sahibinin saçma mantığı ile eşleştirerek ; her türlü kırmızı ışıktan geçelim ( parası neyse veririz, zamanı satın alıyorum )..

Bencilliği ve paranın esaretini bırakın !

• Kulakların o kadar çınladı ki konu açma gereği duydun di mi :)
  • Emniyet şeridini kullanan insanlar hepinizin hakkına giriyor. Sizin ne eksiğiniz var? Siz de kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.