Şimdi Ara

Emniyet şeridi kullananlara atar yapanlara anlam veremiyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: iquique

"parayı veren düdüğü çalar" diyor arkadaş. aslında ülke tam da bu durumda. güç ve para kimde ise o haklıdır, o sevilir, oyları o toplar.
    arkadaş haklı.

Sonunda hislerime tercüman olan birisi :)

ama ben ülkenin bulunduğu kötü durumu eleştirdim. emniyet şeridi ihlali yapanlar için diğer arkadaşlarla aynı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eglon

İnsan olmanın gereklerinden biri de karşındakinin haklarına saygı göstermektir. Bu bilgiyi anne ve babanın veya ilkokul öğretmeninin sana öğretmesi gerekirdi. Muhtemelen öğrettiler lakin sen hala insan olmamakta diretiyorsun.

Sorun da bu hocam, karşıdaki kişi de aynisini yapma şansı olduğu icin ve yapmadığı için, yapan kişi hakkını gasp etmiş sayilmiyor. Bu ayni bir lokantada yemek sırası beklerken birisi internet üzerinden sipariş vermesi ve internet üzerinden verilen siparişin bekleyenden önce gönderilmesi gibi birşey.

farz edelim herkes parasıyla zamanı satın almak istiyor emniyet şeridi tıkanıyor tam o sırada da ambulans geliyor arkandan ne yapmayı düşünüyorsun çok zengin düşünceli arkadaşım?

Akan bir şerit nasil tikanabilir kardeşim?

3 şeritli yol nasıl tıkanıyorsa öyle?

• o şeridi gereksiz işgal edenler zamanı parayla satın almıyor,parayla çalıyorlar.benim ve senin zamanını ilerde şeride girmeye çalışıp trafiği tıkayarak çalıyorlar.sanki o şerit trafiğe bağlı değil,adamın evine kadar gidiyor da bedelini ödeyip kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eglon

İnsan olmanın gereklerinden biri de karşındakinin haklarına saygı göstermektir. Bu bilgiyi anne ve babanın veya ilkokul öğretmeninin sana öğretmesi gerekirdi. Muhtemelen öğrettiler lakin sen hala insan olmamakta diretiyorsun.

Sorun da bu hocam, karşıdaki kişi de aynisini yapma şansı olduğu icin ve yapmadığı için, yapan kişi hakkını gasp etmiş sayilmiyor. Bu ayni bir lokantada yemek sırası beklerken birisi internet üzerinden sipariş vermesi ve internet üzerinden verilen siparişin bekleyenden önce gönderilmesi gibi birşey.

farz edelim herkes parasıyla zamanı satın almak istiyor emniyet şeridi tıkanıyor tam o sırada da ambulans geliyor arkandan ne yapmayı düşünüyorsun çok zengin düşünceli arkadaşım?

Akan bir şerit nasil tikanabilir kardeşim?

Sen ve senin gibi ender,üstün düşünenler yüzünden o şerit tıkanmakta ve ambulans,polis aracı geldiği zaman geçememekte. arıza yapan araç yolun ortasında kalmakta. Ama siz en akıllısı olduğunuz için bunları hesap etmişsinizdir zaten

• Konu sahibi arkadaş genç sanırım üzerine gitmeyin .

• Trafikte herkesin acelesi var zaten gidip sorsaniz.saatler trafikte durayim diyen olmaz.emniyet seridi aciliyeti ile sizin hayatinizdaki aciliyetler fatkli tanimlanmis bence. Burada sigara icmek yasak parasini verip icerim anlayisi cok yanlis.sizin bu ihlal baskalarinida rahatsiz ediyot.sahsen ben aynamda emniyet seridinde giden arac gorursem onune kirip bekletmeyi tercih ediyorum

• Diablo kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsın ve yapmaya da devam et bundan anlıyor bu hanzolar çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTKUUMUTCAN -- 7 Eylül 2017; 12:38:31 >
  • Emniyetin şeridini kullanmayın.

• Trafiğin sebeplerinden biri de emniyet şeridini keyfi kullanmaktır.

• Beyler ben kaldırımları da kullanmak istiyorum parası neyse veririm yayalar geçmesin benim sıkılıp bunalmamdan önemli mi?

• "trafiği riske atiyorlar"
    - Yavaş ve sakince kimsenin canini riske atmadan gittiği surece bence hiç bir sakıncası yok, sizin mantığınıza göre ambulans da o yolu kullanmasin? Oda riske atmış oluyor, böyle saçma düşünce olamaz. Asıl trafiği riske atanlar emniyet şeridini kapatanlar, yav kardeşim iki şeridi kapatarak asıl hakareti hak edenler sizlersiniz kusura bakmayin ama hatta bakın yav vallahi bakın.

O şeritte giden adam polis gördüğünde ya da kavşak a yaklaştığında şeridinde gidebilmek için senin önüne dalıyor bu riske etmek değilde nedir? Sığırlar ile ambulansı bir tutmak? İki şeridi de kapatırım kardeşim o yol onun hakkı değil bu işin kuralı var. Oradan ambulans geç gelse buraya ambulans geç kalıyor diye isyan konusu açılır ama bence yaralı halinizle dert etmezsiniz çünkü parayla hakkınızı alanlar o yolda gidiyor beklersiniz.

"hakkimi gasp ediyorlar"
    - Kardeşim adam zamani parayla satın alıyor, senin de parayla alma şansın varsa al zamanı satın.. Şimdi gelipde hakkımı yiyorlar demeye en ufak hakkın dahi yok, burada ki olayda devlet memnun, adam memnun. Sizin mantığınıza göre düşünürsek de paralı yollari kullananlar benim hakkımı gasp ediyor ayni mantığa çıkıyor.

O alan adam senin hakkını gasp ediyor. Nasıl diye sorarsan anlatayım... O sığır adam yukardaki kavşak mevzusu gibi örneklerde önüne dalıyor sonra önüne daldığı adam yol veriyor ya da vermiyor ama o yol veren durduğu için arkadaki araçta duruyor böyle böyle dalga şeklinde uzayıp zamanından ve yakıtından çalıyor. Ha sen mutlu olabilirsin ama ben değilim. Paralı yol ile aynı tutulamaz aynı mantığada çıkmıyor. Biri acil yardım şeridi diğer normal yol.

Bu ülkede yaşamak sadece paraya bağlı " paran varsa huzurun var, yoksa hakkimi gasp ediyorlar diye dönüp durursun etrafta"

Üzgünüm ama sizin gibiler olmaya devam ettikce bu durum değişmeyecek. Param olmasına rağmen haksızlıklara karşı çıkarım. O zaman sizin arabanınız arkasına park edip gideyim nasıl olsa para var huzur var çekici + park cezası? ya da arabayı pert ediyim nasıl olsa sigorta ödüyor para var huzur var? Bir şey söylerken düşünerek söyleyin. Emniyet şeridinden gelecek olan ambulansa muhtaç kalmamanız dileğiyle iyi günler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 7 Eylül 2017; 13:16:36 >

• Ambulansın sireni ve özel ışıkları var. Geçerken ambulans geldiğini anlarsın ve herkes ona yol verir.

Neymiş yavaş yavaş kullanınca sorun olmazmış... bu ülkede senin gibi bunun bir sorun olmayacağını düşünen, oto kontrolü ve düşünme kapasitesi zayıf insanlar çok olduğundan trafik sıkıştığı ve bir araba emniyet şeridine atladığı an, trafiğin asıl tıkandığı ileri noktadan itibaren kilometrelerce trafik oluşuyor emniyet şeridinde. He o zaman ne oluyor? Ambulans, itfaiye, polis geçemiyor ihtiyaç olduğunda.

O şeridinin boş bırakılmasının bir sebebi var. ACİL durumlar...

Ben devlet olucam göz açtırmam, 200mt de bir kritik noktalara kameraları koyarım. Çünkü eminiyet şeridini böyle hak görenler anca sopadan anlıyor. Döveceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu "emniyet şeridine girerim parası neyse veririz" cileri parası neyse sopayla dövmek istiyorum
  • Günün en saçma konusu.
  • emniyet şeridini ortalayıp arkadakinin geçmesini engelleyenlere soruyorum:
    peki o aracın arkasındakinin gerçekten oradan gitmeye ihtiyacı varsa?
  • Arabanın deposuna yağ döksem çalışır mı diye soran birinden beklenmeyecek sorular?

Ayçiçek yağı kafa yapmış anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

emniyet şeridini ortalayıp arkadakinin geçmesini engelleyenlere soruyorum:
    peki o aracın arkasındakinin gerçekten oradan gitmeye ihtiyacı varsa?

Açar sirenlerini, veririm yolu.

• millet burda sığır yazıyorsa sırf forumda ceza almamak için sadece sığır yazıyor

yoksa konuşma ortamlarında, arabanın içinde vs öyle küfürler duyuyorum ki. millet buraya yazsa ömür boyu ban yer
  • Trafikten bunalmismis. Zaten Turk halki psikopat trafik metaklisi obdakkalik bi saatte gitmeyi seviyor.

Tek uyanik siz degilsiniz. Essek gibi yoldan gitmek zorundasiniz. Emniyet seridi ambulans itfaiye polis icindir trafikten xani sikilanlar icin degil!!!

• Emniyet şeridi kullananlar,hastane vs gibi acil birşey olmadıkça zevk için makas atanlar,kırmızıda geçenler öküzdür

Daha bu sabah kavsakta kırmızıda geçen bi bit yavrusu(halk arasinda kullanılan ismini hepimiz biliyoruz) toyota yarisi biçiyordu.Kadın kalkış yaptıktan 3 4 metre sonra bu yaratığı farketti frene asıldı.Adam sıyırdı geçti.Kadınla birlikte çocuk koltuğunda kız çocuğu vardı.Şimdi bu kadın farketmese devam etse o namusuz tam çocuğun olduğu taraftan tam ortadan araca girecekti muhtemelen akşam haberlerde feci kaza diye izleyecektik.Bu namusuzun ne hakkı var buna

Aksam eve dönerkende ankara doğukent bulvarında 34 plakalı seat toledo makas ata ata gidiyordu.Hep derim kırmızıda geçip,makas atıp kaza yapanı görürsem asla inip yardım etmem.Adam zaten ölümü göze almış bırakırım ölsün

Sizin mantığınızda sacma,adam o zaman kırmızıda geçer cezamı öderim diye lamba falan dinlemesin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.