Şimdi Ara

Emniyet Kemeri Tutukluk Yapınca Kestim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Katlanır koltukları öne yatırdım. Sonra resimde görünen orta yolcu kemeri sıkıştı. Ne yaptım ne ettiysem gevşetemedim. Bu yüzden koltuğu da kaldıramadım, yatık vaziyette kitlendiği için koltuğu kastı. Baktım olmuyor falçata ile kestim. Kesmeden önce parçaları sıkıca tutmama rağmen makara tarafından içeriye sardı ve içine kaçtı bi ucu. (yani kopan parçayı makara sardı). Bunun değişimi nasıl yapılır, fazla maliyetli midir ? Netten baktığımda 10 lira gibi rakamlara kemerler var ancak uyar mı bilmiyorum. Bu şekilde muayeneden de geçmeyeceği kesin. Koltuğun arkasından sanırım döşemenin sıyrılması lazım bu işlem için. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Emniyet Kemeri Tutukluk Yapınca Kestim

• İlk kez böyle birşey gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesmek zor olmadimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde benim de başıma gelmisti; koltuğa balyozla girdim, bunu okumuş olsaydim kesin kemeri keserdim aklinizdan ne geciyordu merak ediyorum; kemeri kalan yerinden tekrar monte mi edecektiniz
    Aynisi basima geldiginde kemeri geri verecek sekilde kastirdim, kurtuldu.. oto dosemecilere bir bakin..
    Arac renault mehgane sw veya st mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 24 Şubat 2015; 18:49:49 >
  • Nasıl böyle şeyler oluyor hayret ediyorum.
  • Arabada sorun olsa yakacak cinsten. Ibretlik olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Gecenlerde benim de başıma gelmisti; koltuğa balyozla girdim, bunu okumuş olsaydim kesin kemeri keserdim aklinizdan ne geciyordu merak ediyorum; kemeri kalan yerinden tekrar monte mi edecektiniz
    Aynisi basima geldiginde kemeri geri verecek sekilde kastirdim, kurtuldu.. oto dosemecilere bir bakin..
    Arac renault mehgane sw veya st mi?

İşin aslı arkaya 3 kişi oturtmam zaten. Orayı keseyim sonra dikişle felan diker muayeneden geçerim diye düşünüyordum :) Falçata ile kağıt keser gibi kesildi. Yanlamasına çok dayanıklı bir malzeme değil. Arac megane 3 sport tourer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMNİYET KEMERİ DEĞİŞİMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emniyet kemeri çok enteresan bir parça. 10 liradan başlayıp tek kullanımlık yeni tipleri 1.000 liraya kadar çıkabiliyor. siz en iyisi hiç uğraşmayın 10 tl lik kemer alıp bu işi çözebilirsiniz. megane 2 lerin ki 100 lira civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

emniyet kemeri çok enteresan bir parça. 10 liradan başlayıp tek kullanımlık yeni tipleri 1.000 liraya kadar çıkabiliyor. siz en iyisi hiç uğraşmayın 10 tl lik kemer alıp bu işi çözebilirsiniz. megane 2 lerin ki 100 lira civarında.

1000lira olanlar funyeli, yani kaza durumunda kemeri geri saracak sekilde patlayan bir mekanizma var, takan kisiyi daha sabit tutabilmek icin.. bu da genelde b sutununun altinda yani ön kemerlerde bulunur..
    Arkadasinki arka orta kemer, fazla bisey tutmaz sadece kemer kumasiyla kurtarabilirse..

• toyotanın komple seti 1500 liraydı. tek tek de satıolmıyo, çıkma bulunabilir belki. Ama sizin durum farklı geçmiş olsun, bu tarz durumlarda hep bildiğimizi yapıyoruz
  • @mavipasa @CyberBot
    Cok pahali . Bunun makarasi ve tokalari saglam. Sadece kayis degisecek. Bakalim serviste fiyatini sorauim

• celil4334 kullanıcısına yanıt
    Kaza ardından araçtan çıkışı kolaylaştırmak için emniyet kemerlerinin çok kolay kesildiğini okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Kaza ardından araçtan çıkışı kolaylaştırmak için emniyet kemerlerinin çok kolay kesildiğini okumuştum.

Test ettım evet cok kolaydı kesmek

• @hhhhh99 seni buraya alayim

• hocam benimde benzeri bir drum var yolda kalınca arkadaki emniyet kemerlerini kesip düğüm atıp halat yaptık ve aracı öyle çektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

hocam benimde benzeri bir drum var yolda kalınca arkadaki emniyet kemerlerini kesip düğüm atıp halat yaptık ve aracı öyle çektim

O da yaraticiymis (: en ucuzunu kesmek lazım.

• Ben kessemde ses kesilmez cunku ses yuvadan geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.