Şimdi Ara

Emniyet Kemeri kilit Tokasi-Mekanizması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar emniyet kemerleri için kilit mekanizması varmıs linkini alta ekliyeceğim Türkiye bu ürünü gören duyan bilen nerden alabileceğimi söyleyen kimse varmı?2 saattir araştırma yapıyorum bulamadim bir türlü.Çocuk oto koltugu sabitleme için kullanılacak koltukların kilit mekanizmasi var ama pek güvenli bulmuyorum.Dediğim gibi bu ürüğnü gören duyan varsa pm yada ilana mesaj atarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.Aynı marka olmasi önemli değil saglam bişey olsun yeter.

http://www.amazon.com/dp/B0002ADQOU/ref=asc_df_B0002ADQOU1908596?smid=AYQE248EG7QJV&linkCode=asn&creative=395105&creativeASIN=B0002ADQOU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpertas -- 22 Şubat 2012; 12:45:43 >

• arkadaşlar yokmu bi bilen nerden buluruz bu parçayı?
    Notebook: Dell Latitude 3410
    Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro
    Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix
  • 2 keremeri birbirine tutturuyor resimdeki gibi kemerin boşalmasini engelliyor istediğiniz gibi ayarliyorsunuz bebek koltuklari için zorunlu olmasi gerekn bişey ama bizim ülkemizde zorunlu degil sadece araştiran aileler druumun ciddiyetinin farkinda ne yazikki:(

Orijinalden alıntı: sarpertas

Merhaba arkadaşlar emniyet kemerleri için kilit mekanizması varmıs linkini alta ekliyeceğim Türkiye bu ürünü gören duyan bilen nerden alabileceğimi söyleyen kimse varmı?2 saattir araştırma yapıyorum bulamadim bir türlü.Çocuk oto koltugu sabitleme için kullanılacak koltukların kilit mekanizmasi var ama pek güvenli bulmuyorum.Dediğim gibi bu ürüğnü gören duyan varsa pm yada ilana mesaj atarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.Aynı marka olmasi önemli değil saglam bişey olsun yeter.

http://www.amazon.com/dp/B0002ADQOU/ref=asc_df_B0002ADQOU1908596?smid=AYQE248EG7QJV&linkCode=asn&creative=395105&creativeASIN=B0002ADQOU

Ben aynısından aldım iki tane ama artık kullanmıyorum. Çünkü ona aldanıp uzun yolda kemer takmayı da unutuyor insan bir süre sonra. İstersen sana yollayabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMNİYET KEMERİ DEĞİŞİMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.