Şimdi Ara

Emir'in Yolu (2011- ) | Show TV (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
17.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: muvahhid1

bu başlıkta sizi aaşağılamaya bile utanıyorum.böyle bir saçmalık her hafta 2 sene boyunca nasıl izlenir ben hala bunun şokundayım

Sen kimsin de kimi aşağılıyorsun ? İsteyen istediğini izler aşağılamak ne demek ? Terbiyesizliğin lüzumu yok. Karışmayın artık insanlara.

Ben de kınama yayınlıyorum bu diziyi izleyenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

quote:

bu başlıkta sizi aaşağılamaya bile utanıyorum.böyle bir saçmalık her hafta 2 sene boyunca nasıl izlenir ben hala bunun şokundayım

Sen kimsin de kimi aşağılıyorsun ? İsteyen istediğini izler aşağılamak ne demek ? Terbiyesizliğin lüzumu yok. Karışmayın artık insanlara.

Neden ? Ne hakla kınanıyor bu insanlar ? Bazı insanlara göre zevkleri farklı olduğu için mi ? Kişi bu diziyi izlemekten hoşlanıyorsa beklentisi fazla değilse bize ne ? Lütfen insanları yargılamayı bırakalım artık.Dizi benimde zevklerime hiç uymuyor. Ama bu bana izleyenleri aşağılayıp,kınama hakkı tanımaz.Saygı biraz lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden ? Ne hakla kınanıyor bu insanlar ? Bazı insanlara göre zevkleri farklı olduğu için mi ? Kişi bu diziyi izlemekten hoşlanıyorsa beklentisi fazla değilse bize ne ? Lütfen insanları yargılamayı bırakalım artık.Dizi benimde zevklerime hiç uymuyor. Ama bu bana izleyenleri aşağılayıp,kınama hakkı tanımaz.Saygı biraz lütfen.

Ben binbir cins insana karşı saygılıyım ama şu saçmalığı izleyen arkadaşlara karşı saygılı değilim hocam... Kendilerini buradan bir kez daha kınıyorum, özgürlüklerini kısıtlıyorum onların.... Kimse bu diziyi izleyemez... Ben dünyanın en saygılı kişisiyim ama bu diziyi izleyenlere saygı göstermiyorum maaelesef ve tekrar sizin huzurunuzda kendilerini kınıyorum, hatta siz de kınıyorsunuz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben binbir cins insana karşı saygılıyım ama şu saçmalığı izleyen arkadaşlara karşı saygılı değilim hocam... Kendilerini buradan bir kez daha kınıyorum, özgürlüklerini kısıtlıyorum onların.... Kimse bu diziyi izleyemez... Ben dünyanın en saygılı kişisiyim ama bu diziyi izleyenlere saygı göstermiyorum maaelesef ve tekrar sizin huzurunuzda kendilerini kınıyorum, hatta siz de kınıyorsunuz...

valla ben kınamıyorum çünkü

izleyenlerin çoğunun interneti yok bizim gibi 23 yabancı diziyi takip etme şansları yok

evde ne yapsınlar mecbur el alışkanlığı açıyorlar tv yi ve bunlardan başka bişey yok

bende sevmiyorum ama izleyenleride anlıyorum

• bakın madem bi bok yiyip ferihayı izliyosununz bi bok daha yiyipte kendinizi savunmayın sizin anlayacağınınz dil bu
  • Dizi 15 Haziran'da yayınlanacak olan 65. bölümüyle final yapacak.
  • quote:

Feriha'yı izlemiyorum ama izleyenleri savunuyorum. Senin de anladığın dilden konuşmasını çok iyi bilirim. Seviyesiz ,terbiyesiz insan. Sana mı kaldı insanların izlediği diziyi eleştirmek. İnsan ol önce insan.

Savunabilirsin de ben sana senin bana yaptığın gibi hakaret etmedim, kimin terbiyesiz olduğu ortaya çıktı...

Bu Feriha dizisini izleyenlerin insan haklarına saygı duymuyorum, kendilerini bireysel veya tüzel kişi olarak da algılamıyorum bu insanlar benim için toplumda var bile değiller oldu mu...

Kendilerini tamamen kınıyorum, haklarına ve özgürlüklerine de saygı göstermiyorum, onları tanımıyorum... Tamam mıdır...

Hatta Feriha dizisini izleyenlerin anayasamızda belirtilen haklardan da yararlanamaması gerektiğini düşünüyorum... Görüşmek üzere...

Son olarak da:

Emir'in Yolu (2011-   ) | Show TV

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

valla ben kınamıyorum çünkü

izleyenlerin çoğunun interneti yok bizim gibi 23 yabancı diziyi takip etme şansları yok

evde ne yapsınlar mecbur el alışkanlığı açıyorlar tv yi ve bunlardan başka bişey yok

bende sevmiyorum ama izleyenleride anlıyorum

Olabilir hocam, her zaman kararlarına saygı duyarım herkesin... Ama bu Feriha dizisini izleyenler için geçerli değil...

Benim görüşüm 9 mayıs itibariyle bu yöndedir... Kendilerini kınıyıorum...

Feriha dışında belki abartsızı 100 tane dizi var en çok izlenen kanallarda...
  • Ne oldu ? Ferihacılar'a çok dokundu laflarım herhalde...
  • Size ne arkadaşım isteyen istediğini izler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Size ne arkadaşım isteyen istediğini izler.

Ben bu diziyi izleyenlerin insan haklarina saygi duymuyorum, siz izliyorsaniz sizinkine de duymuyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben bu diziyi izleyenlerin insan haklarina saygi duymuyorum, siz izliyorsaniz sizinkine de duymuyorum :))

Duymazsan duyma, senin saygına mı muhtacım ben.
  • quote:

quote:

quote:

Muhtac degilsiniz ama bu feriha konusundaki diger arkadas oyle demiyordu :)))

Neyse ki tez zamanda kurtuluyoruz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Muhtac degilsiniz ama bu feriha konusundaki diger arkadas oyle demiyordu :)))

Neyse ki tez zamanda kurtuluyoruz...

Peki kolay gelsin, ne diyeyim.

• akıl fikir versin
  • Oha konuda kaç kişiyi blocklamışım. İyi oluyor böylece insanlara saygısı olmayan seviyesizleri de öğrenmiş onlardan kurtulmuş oluyorum.
  • Evdekiler izliyor bende mecburiyetten göz atıyorum diziye ayda yılda bir ailecek beraber oturuyoruz izlemek zorunda kalıyorum aslında bazı bölümleri keyifli olabiliyor ama yinede sıktı artık zengin-fakir ve fakirliğinden utanan kız senaryoları
  • bende izliyorum sıkıntıdan
  • Artik izlemiyorum, dizi sonradan cok bozdu. Finali gecen sezon verse cok guzel olurdu bence.

• Mesajlari sildiren arkadaslara da selamlar :))

Diziyi takip eden arkadaslara da selamlar :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.