Şimdi Ara

Emir'in Yolu (2011- ) | Show TV (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
1
Favori
17.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

Kım vuruldu lan oyle son dakkada ? Duygulandım

gostermediler bu nasil sezon finali . rezllik herseyi aceleye getirmisler.....

Yeni Sezonda Vahide Gonlum,Ceyda Ates ve Hazal Kaya olmayacakmis.

Bence o sarısın ece Ferıhayı vurdu o zaman vahıde gordum yok tu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizin adı adını feriha koydum ama ortada feriha yok zaten annesi çıkınca dizi bozulmuştu gelecek sezon devam etmesinin bi anlamı kalmadı en azından mutlu son yapabilirlerdi bu ne şimdi böyle
  • Final yapacaklar diye seviniyordum ama para tatlı gelmiş olacak ki yapmadılar ve devam ettiler.Dizinin izleyici kitlesinin büyük bir çoğunluğu 15-25 yaş arası genç kızlar bence.Diziden soğuma nedenlerimden biriside budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Final yapacaklar diye seviniyordum ama para tatlı gelmiş olacak ki yapmadılar ve devam ettiler.Dizinin izleyici kitlesinin büyük bir çoğunluğu 15-25 yaş arası genç kızlar bence.Diziden soğuma nedenlerimden biriside budur.

aynen

ferihada başka diziye geçiyormuş

eskiden doktarlardan ELA vardı şimdi FERİHA

bakalım sonrası ne olacak
  • lale devrinde de lale yok ama 3. Sezon olacak :)

• Bizim dizilerimiz silahlar bombalar patlamadan final yapamıyorlar. Hep kolaya kaçıyorlar. Birileri vurulsun, bi yerler patlasın, arabalar uçurumdan uçsun al sana süper final. İlla birileri ölecek. Tamam Lost gibi sezon finali beklemiyorum ama daha yaratıcı şeyler yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Bizim dizilerimiz silahlar bombalar patlamadan final yapamıyorlar. Hep kolaya kaçıyorlar. Birileri vurulsun, bi yerler patlasın, arabalar uçurumdan uçsun al sana süper final. İlla birileri ölecek. Tamam Lost gibi sezon finali beklemiyorum ama daha yaratıcı şeyler yapabilirler.

we love GUNS
  • Nedense dizinin ilk bölümünden beri nefret ettim. Fakir kız zengin oğlanı sever ya da tam tersi olur. Birbirine kavuşamazlar, kavuşsalar bile mutlu olamazlar. Sıktı artık böyle diziler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Nedense dizinin ilk bölümünden beri nefret ettim. Fakir kız zengin oğlanı sever ya da tam tersi olur. Birbirine kavuşamazlar, kavuşsalar bile mutlu olamazlar. Sıktı artık böyle diziler

birde bunu sezonlarca anlatıldığını düşün şimdi ki gibi
  • Aslında 1. sezon fena değildi 2. sezonda iyice saçmaladılar mutlu son ile bitirmeliydiler, Hazal Kaya olmadan 3. sezonu kim seyreder artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Temmuz 2012; 14:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Nedense dizinin ilk bölümünden beri nefret ettim. Fakir kız zengin oğlanı sever ya da tam tersi olur. Birbirine kavuşamazlar, kavuşsalar bile mutlu olamazlar. Sıktı artık böyle diziler

Aslında imzan anlatıyor her şeyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Aslında imzan anlatıyor her şeyi

imzamı seviyorum

onunla yaşamaya alıştım

• Adını Feriha Koydum:Emir' in yolu
  • Feriha yoksa dizinin ismi değişsin yahu
  • adını emir koydum
  • Emir'in Yolu nedir ya.
  • adini feriha koydum emir'in yolu sakin gelmeyin tunelin bu ucu bombok bi yere cikti
    daha ne yorumlar var ama küfürlü çok malzeme çıkar bundan
  • bizim dizilerimizde zatn hep ölerek gidiyorlar... yıllardan beri bu hep böyle.. yaratıcı bişeyler yapmıyolar... (yahşi cazibe de öldürmediler cazibeyi ama o da çok saçmaydı)

herneyse yeni sezonda ferihasız devam etcekler... ferihasız adını feriha koydum nasıl olcak çok merak ediyorum... feriha nın tanıtım resminde kullanılan kişiler de yoklar dizide.. hala aynı resmi kullanmaya devam etcekler mi onu da çok merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 18 Ağustos 2012; 4:42:19 >
  • Diger sezonda adini feriha koydum emirin yolu korayin izi olscakmis dixinin adi

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Diger sezonda adini feriha koydum emirin yolu korayin izi olscakmis dixinin adi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.