Şimdi Ara

Eminem neden Türkiyeye konser vermeye gelmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
8.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hic alakası yok. Bu arada senin Madonna dediğin kadın bi klibinde arapça allah yazısının üstüne basarak geçiyor sonra çok elestri alınca sansürledi suanki Katy'nin Darkhorse sarkisi gibi dusun tek farkı Madonnanınki çok alçakca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

hic alakası yok. Bu arada senin Madonna dediğin kadın bi klibinde arapça allah yazısının üstüne basarak geçiyor sonra çok elestri alınca sansürledi suanki Katy'nin Darkhorse sarkisi gibi dusun tek farkı Madonnanınki çok alçakca

sevmeyebilirisin tarzın olmayabilir ama eminem madonnadan daha üstün dersen saçmalama yani o sana göredir ayrıca o yazıda allah değil öğrendiklerini unutmayı dene gibi birşey yazıyor arapça kişisel grş ünü dünya grşne yansıtma eminemi bende severim gelmemesi tembellik de biraz ayrıca canlı perfonmansı kötü deniyor(kurgu ve show olarak) o yüzden fazla dünya turnesi yapmıyormuş yetenek meseleside biraz..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    bence konserleri iyi netden izliyorum bazen zaten milletin çığlıklarından basta muzik duyulmuyor :D bu arada zaten karsilastirmamiz mantıksız biri pop biri rap alanlar farklı yanlız Eminemin rapde 1 numara oldugu kesin bosuna Yaşayan en iyi rapci secilmedi :D

• Eminem'in yakın zamanda gelebileceğini düşünüyorum.Artık yaşlanmaya başladı eskisi gibi seni alıp götüren şarkıları yok.hatta rock müziğine kayıyo hafiften rapi şiddetlendiriyo gitgide.Sıkı bi eminem hayranıyım bilmediğim şarkısı yoktur.Küçüklüğümden beri dinlerim.Daha tr de ünlü olmaya yeni başladığı zamanlarda cd sini alıp win98 de açıp dinlerdim.Ama izlenimlerime göre değiştiğini net söylüyorum.Eski şarkılarını hatırlayın genelde bi konu üzerinden yapardı.Şimdi gelişi güzel söylüyo son albümlerinden göründüğü kadarıyla.

• Çünkü bu ülkede arabesk rap dinleyen çok tehlikeli organizmalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Competitive

Eminem'in yakın zamanda gelebileceğini düşünüyorum.Artık yaşlanmaya başladı eskisi gibi seni alıp götüren şarkıları yok.hatta rock müziğine kayıyo hafiften rapi şiddetlendiriyo gitgide.Sıkı bi eminem hayranıyım bilmediğim şarkısı yoktur.Küçüklüğümden beri dinlerim.Daha tr de ünlü olmaya yeni başladığı zamanlarda cd sini alıp win98 de açıp dinlerdim.Ama izlenimlerime göre değiştiğini net söylüyorum.Eski şarkılarını hatırlayın genelde bi konu üzerinden yapardı.Şimdi gelişi güzel söylüyo son albümlerinden göründüğü kadarıyla.

Aynen öyle. Bi The Eminem Show albümüne bakın bir de MMLP2'ya. Shady bitmiş.

NOT : MMLP2'da da güzel şarkılar var ama eski albümlerine göre seviyesi çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 24 Nisan 2014; 22:07:01 >

• Competitive kullanıcısına yanıt
    hocam adam o kadar zorlu süreçden geçti Bad Meets Evil - Lighters sarkısını Tr altyazılı dinle ne demek istedigimi anlarsın ve sarkidaki basdaki eminem ile sondakine dikkat et

• keşke gelse

• Eminene sor deluganli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.