Şimdi Ara

Emine Erdoğan’ın HERMES marka çantası ÇAKMAYMIŞ!!😂 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
9.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yoksa

Emine Erdoğan’ın HERMES marka çantası ÇAKMAYMIŞ!!😂
  • Cumhurbaşkanı eşini Çakma yani yasa dışı iş yapmış gibi gösteren hande fıratı kınıyorum.. Oturdukları saray kartondan, kullandığı muslukta sarıya boyanmış sıradan bir musluktur, bu kadar algı yapılmaz ama!!!

• doğru çakma.. ama halka..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulliyede ?????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Ekim 2020; 12:33:5 >
  • Asdsasda... Mağaza kapatanların 'çakma yani imitasyon' kullandığına inandık, evet. Ama yalan yok güzel çakıyorlar... :D

• ALLAH tan bile korkmuyorlar

• Koskoca First Lady çakma çanta kullanıyorsa bu hepimizin ayıbı. İban atsın gerçeğini alalım. İtibardam tasarruf yapacak kadar alçalmadı bu millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca yerli ve milli çanta markamız varken çakma fransız malı kullanmak niye hanfendi?

• Emine Erdoğan’ın HERMES marka çantası ÇAKMAYMIŞ!!😂

• Ünlü markaların çakma ürünlerini üretmek yasak diye biliyorum.Yarın birgün bu çantanın üretildiği depoya baskın yapılmasını dört gözle bekliyoruz

• Vallahi ben bile önceden inanmıyordum. İmitasyon haberleri çıktığına göre harbiden de 50 bin dolara çantası varmış. Öyle bir çanta yok diyemiyorlar da imitasyon diye yutturmaya çalışıyorlar.

• Hande’ye geçmiş olsun kaydırırlar ayağını. Allah böyle şaşırtır işte adamı. Yalayacağım derken harika bir gündem yarattı.
    Bu lağım medyası son 20 senedir toplumu kandırma görevini yürüterek öyle aşağılık davrandı ki hepsi belasını bulacak. Bu ülkede rahat bir hayat sürdüremeyecekler bu Hande gibi Ahmet Hakan gibi yalamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 30 Ekim 2020; 13:38:31 >
  • Yıllar önce güççük veletken para biriktirip çok ucuza bi Recebok almıştım.
    Eve gelince Reebok olmadığını anlamıştım.
    Emine hanımı kendilerince bu duruma düşürmeye utanmamış yandaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 30 Ekim 2020; 14:3:29 >
  • Sayin Emine Erdogan in itibarini dusurmeye calisan Hande Firat hakkinda sorusturma acilsin.

• Gerçeğini alsa bi dert sahtesini alsa ayrı bir dert Emine Erdoğan’ın HERMES marka çantası ÇAKMAYMIŞ!!😂 

• Dr. Surgery kullanıcısına yanıt

Buna akpliler bile inanmıyordur

• Niye böyle bir yalan uydurma gereği duyuyorlar ki, akpliler zaten memnun bunların lüks hayatından.

• Çakma kullanıyorsa daha kötü yaEmine Erdoğan’ın HERMES marka çantası ÇAKMAYMIŞ!!😂 . Çakma mal satmak suç değil mi ? bilerek bunu almakta suçluya destek çıkma olur.

Öteki parası var ki alıyor diye su götürür de, Cumhurbaşkanının eşinin çakma ürün kullanması kötü örnek olurEmine Erdoğan’ın HERMES marka çantası ÇAKMAYMIŞ!!😂 

Vatandaş adidos, adadis, nice,.... alıyorda bu olmadı şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 30 Ekim 2020; 16:9:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.