Şimdi Ara

Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bulunduğumuz şu günlerde bu üç araç (Passat,Mondeo ve Superb) hakkında tasarım anlamında yoğun bir tartışmadır gidiyor.Bu araçlara ek olarak belki Türkiyeye gelmeyecek olsada Geely Emgrand GC9 u bu araçlara tasarım anlamında rakip olarak koymak istiyorum.Emgrandın S80 platformunda üretildiğini söylemek istiyorum.S80 E sınıfı olsada Emgrand ı ben rakip olarak bu üç araca denk görüyorum.(TASARIM ANLAMINDA)Çünkü bir çok arkadaşımız bu aracı tanımayacaktır bile.Nerden çıktı bu Emgrand diyecek olursanız 3.5 yıllık kullanıcısı oldum yani bir nevi bende bıraktığı etki diyelim.
    Sizden ricam eleştirileriniz kırıcı olmasın lütfen.Herkesin düşüncesine saygım vardır.Fanboyluk derecesinde tartışma olmaması dileğiyle.

Emgrand GC9 Çin malı bir araç fakat altyapısı tamamen Volvoya ait.

Açıklamaları Google da çevirmeye çalıştım hatalar olabilir affola.

Geely parlak sportif alaşımları ile beyaz çok şık görünümlü , Çin için yeni Geely Emgrand GC9 sedan ilk resmi görüntüleri yayımladı . Emgrand GC9 resmen Pekin'de bir özel olay sırasında 15 Aralık tarihinde piyasaya sürülecek . Çinli otomobil pazarında lansmanı Q1 2015 için planlanıyor .
    En muhtemelen en iyi görünümlü Çinli otomobil kadar geç 2011'deEmgrand GC9 içinde Geely için Volvo taşındı Peter Horbury , başkası tarafından tasarlanan , eskiden Emgrand EC9 olarak bilinen , sunulduktan Emgrand KC kavramının üretim versiyonu geri 2013 Shanghai Auto Show .
    En iyi görünüm arkasında biridir . Güçlü Volvo gibi omuzları geniş C sütünü . Detaylandırma ince krom ve ince kırmızı arka lambaları . Sadece uyumsuz biraz küçük gibi görünen egzoz boruları vardır .

160hp ve 210nm ile 2.4 litre dört silindirli , 180hp ve 285nm ile 1.8 turbo dört silindirli ve 270hp ve 345nm ile 3.5 litre V6 : mevcut üç benzinli motorlar olacak . Tüm 6 - vitesli otomatik şanzıman evlendirilen olacaktır . Boyutu : 4956/1860 / 1516mm , 2850mm dingil mesafesi olduğunu .

Emgrand GC9 büyük araba hiç çeşitli ortak girişimler tarafından üretilen yabancı markalı sedanlar ile doğrudan rekabet , yeni topraklarına marka hareket , Geely tarafından geliştirilen . Emgrand alt markası ama sadece Çin'de devam edecektir . Dünyanın geri kalanında tüm Geely otomobil şey alt olmadan ' Geely ' olarak satışa sunulacak .
    Geleneksel çevirir , bir orta ölçekli LCD ekran ve mutlak max düğmeli bir orta konsola sahip güzel iç . Ahşap çok iyi görünüyor .
    Düğmeleri ve kolları sayamayız . Elektronik park freni . Parlak siyah vites topuzu - .
    Volvo Geely rahat koltuklar yapma konusunda bir iki şey öğretebilir .
    Arka koltuklar Kaptan , burada L sürümü için gerek yok.

Buda İngilizce yazısı.

Geely has released the first official images of the new Geely Emgrand GC9 sedan for China, looking very sleek in white with shiny sporty alloys. The Emgrand GC9 will officially debut on December 15 during a special event in Beijing. Launch on the Chinese car market is scheduled for Q1 2015.

Most probably the best looking Chinese car so far, designed by none other than Peter Horbury, who moved from Volvo to Geely in late 2011. The Emgrand GC9, formerly known as the Emgrand EC9, is the production version of the Emgrand KC concept that debuted back on the 2013 Shanghai Auto Show.

The best look is the one from behind. A wide C-pillar with strong Volvo-like shoulders. Subtle chrome detailing and subtle red taillights. The only dissonant are the exhaust pipes which appear to be a tad too small.

There will be three petrol engines available: a 2.4 liter four-cylinder with 160hp and 210nm, a 1.8 turbo four-cylinder with 180hp and 285nm, and a 3.5 liter V6 with 270hp and 345nm. All will be mated to a 6-speed automatic gearbox. Size: 4956/1860/1516mm,wheelbase is 2850mm.

The Emgrand GC9 is the largest car ever developed by Geely, moving the brand into a new territory, competing directly with foreign-branded sedans manufactured by the various joint-ventures. The Emgrand sub-brand will continue but only in China. In the rest of the world all Geely cars will be sold as ‘Geely’ without anything sub.

Beautiful interior with conventional dials, a mid-sized LCD screen, and a center console buttoned to the absolute max. Wood looks very good.

Can’t count the buttons and knobs. Electronic parking brake. Shiny black gear-knob.

Volvo can teach Geely a thing or two about making comfortable seats.

Emgrandın videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=BHlCciC3Eag

Kaynak linki:http://www.carnewschina.com/2014/12/04/officially-official-the-geely-emgrand-gc9-sedan-for-china/

Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili Emgrand GC9-Passat-Mondeo-Superb Tasarım Dili

Edit:Video ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekskalibur -- 18 Şubat 2015; 15:08:09 >

• Geely emgrang gerçekten iç tasarımı güzel olmuş ama ön tarafı diğer modellerine benziyo. Ön tarafı çok çekici değil ama uzantıları güzel atacın tavan yapısı mondeo gibi cupe ye benzer yapısı filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passattan güzel yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrintilarda neler gizli ona bakmak lazim.

• Tasarımı fena değil, ızgarayı beğenmedim, 1.6 motoru olsa ülkemize gelse, en dolu benzinlisi 60 65binden satılsa baya satar ama gelmeyecek.

Merak ettiğim bir diğer konu malzeme kalitesi nasıl acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anladığım kadarıyla motor konusu sıkıntılı, düşük hacimli motor yok dolayısıyla bizdeki vergi sistemine göre gelmesi zor görünüyor.
  • Tasarım olarak fena durmuyor,her ne kadar s80 şasisi kullanıyor olsada malesef ön yargılarım var,iç malzemesini,dinamiklerini,süspansiyonlarını ve diger tasarım ve alt yapı unsurlarını test etmeden konuşmak gereksiz olur.

Ama 1.6 dizel 120 hp ve üstü bir motorla gelmezse ülkemizde iş yapmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Superb 2023 Bardaklık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Hocam anladığım kadarıyla motor konusu sıkıntılı, düşük hacimli motor yok dolayısıyla bizdeki vergi sistemine göre gelmesi zor görünüyor.

Kastettigim arac icinde ki butunluk detaylara verdikleri calisilmislik, iscilik. Motoru baz almamistim onceki mesajimda.

• Detaylara baktığımız zaman sanki bayağı özenilmiş bu araca.İnfinity ses sistemi Head Up display ön konsolun yapısı.Volvo işin içine girince zaten çıta yükselmiş sanki.
  • Tasarım olarak evet Passat, Mondeo ve SuperB ile kıyaslama yapılabilir. Ama kalite olarak sanmıyorum. Arabayı kullanmadım gerçi söylemem
    ne kadar doğru olur onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Hocam anladığım kadarıyla motor konusu sıkıntılı, düşük hacimli motor yok dolayısıyla bizdeki vergi sistemine göre gelmesi zor görünüyor.

Kastettigim arac icinde ki butunluk detaylara verdikleri calisilmislik, iscilik. Motoru baz almamistim onceki mesajimda.

Fotoğraflarda bile işçilik hataları belli oluyor,pek superb,mondeo,passat seviyesinde değil araç.

• asagi dogru geely i gormek icin direk hızlıca indim karsima passat cikti ama o hizla vw passat oldugunu anlamadim tam dedigim kelime suydu BU MU GUZEL.

gercegi asagida gordum,guzelmis

• hocam o geely kaç paraysa bana ondan verin hemen.
  • yeni superb aralarında en iyisi.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    superb i gorunce duygulanıyorum ben

• M@ritime kullanıcısına yanıt
    hocam maşallah sizede de ne göz varmış fotolardan işçilik hatalarını görmüşsünüz nedir onlar yazsanız da biz de görsek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

hocam o geely kaç paraysa bana ondan verin hemen.

Hocam bende istiyorum ama yok maalesef.
  • Bu aracın S80 platformunda üretildiğine dair herhangi bir kanıt var mıdır? Geely'nin sahibi olan şirket, Volvo'yu satın almış olabilir ama bu platform kullandırma işleri o kadar basit değil arkadaşlar.

S80 platformu Ford'un Volvo ile ortak geliştirdiği EUCD platformudur. 3. firmalara kullandırma hakları da o dönem Volvo'nun hisselerine sahip olan Ford'a aittir. Yani Volvo'nun kafasına göre böyle bir platformu Geely veya başka bir markaya kullandırma hakkı yok.

Geely çok iyi iş çıkarmış. Tasarımcısı, otomotiv tasarımında üstat kabul edilen kişilerden biri, eski Volvo tasarımcısı Peter Horbury olduğundan onun tecrübesi ve vizyonu hemen dış ve iş tasarımda kendini göstermiş.
  • M@ritime kullanıcısına yanıt
    merakimdan soruyorum nerden anladınız?

genelde bu fotolarda pek belli olmaz oyle seyler ozellikle oynanilir.

• Maalesef Çin malı araçlara kalite açısından güvenmiyorum.

Otomobil binlerce parçadan oluşan bir bütün.
    Ve bu binlerce parça kendi içinde bir çok kalite seviyesine sahip olabilir.

Sadece otomobil değil, etrafımızda bulunan insan yapımı tüm nesneler, araç ve gereçler için de bu geçerlidir.

Dıştan herşey aynı görünür. Ama şeytan detayda gizlidir.

Örneğin bir pense alacaksınız. Biri 100 tl, diğeri 10 tl.
    Görüntüleri aynı, ölçüleri aynı, görünen her şey aynı. Peki neden fiyatlar farklı.

Aldık 10 tl olanı. Kullanmaya başladık. Aaa oda ne. Pensenin ağzındaki dişler aşınmaya başlamış.
    Tel kestik. Olamaz. Telin izi çıkmış pensede. Niye böyle oldu?

Çünkü pensenin yapıldığı çelik alelade bir çelik. Isıl işlem yok. O yok bu yok.
    Alırken bunu kontrol etme imkanımız yok.

Bu pense örneği, otomobilin içindeki binlerce parçayı düşününce biz kullanıcıların içinden çıkamayacağı bir durum oluşturur.

Otomobiller için parçalar üretiyoruz. Fren parçaları, Ön düzen aksamları vs.
    Hurdaya ayrılan fren disklerimizi görseniz, bu neden atılıyor, yanlışlıkla atılmış galiba dersiniz.
    Hatta bunu alıp bir arabaya taksanız sorun yaşamadan görev yapar.

Sebebi 5 gramlık bir balans hatası veya 0,1 mm salgılı dönme hatası.
    Bunlar ortalama bir sürücü tarafından kesinlikle fark edilmeyecek şeyler.

Ama müşterimiz bunu kabul etmiyor.

Çünkü aracına binlerce parça takacak. 5 gram benden, 10 gram öbür parçadan, 0,1 ona takılandan falan derken üretilen araba balans probleminden titreşim ve yol tutuş problemi yaşayacak.

Yağ gibi kayan arabalarımız üretilirken çoook çileler çekiliyor geri planda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.