Şimdi Ara

Emenikeyi itici bulan bir tek ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne attığı gollere seviniyorum ne attığı pasa. Çöp bir oyuncu. Boş beleş , çok itici bir tip.

• Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bir tek sensin
  • Bir üstüne bak
  • Elinde daha iyisi olmadığına göre mecbur oynatacaksın. Kimse bayılmıyor ama malzeme bu.
  • +70'den sonra oyuna girip de hiç koşmayan, çaba sarf etmeyen rvp seviliyor; takımı için en çok çaba sarf eden emenike itici bulunuyor..

Bunun fb,gs taraftarlığı yok bu resmen futbola bakış açının rezilliğidir, o yüzden yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fly to life

Bir üstüne bak

üstündekini de al git

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

+70'den sonra oyuna girip de hiç koşmayan, çaba sarf etmeyen rvp seviliyor; takımı için en çok çaba sarf eden emenike itici bulunuyor..

Bunun fb,gs taraftarlığı yok bu resmen futbola bakış açının rezilliğidir, o yüzden yazdım.

Rvp'nin mac icinde forma cikarip " oynamiyom ben yeeaaa " diye zirladigini hic gormedik. Emenike Ersun Yanal senesi haric cop oglu coptur.

• Ne çöpü la. Gecmiste yaptıklarını geçin artik adam efsane oynuyor

• Kültürsüzlüğüne daha doğrusu bazen adam futboldan soğuyor saçma sapan işler yapıyor o zaman çok itici geliyor ama bazen öyle işler yapıyor ki diyorsun bu adamın ne işi var Türkiye'de. oynasa Premier Lig oyuncusu olacak ama sahada kafası başka yerde genel olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

Ne çöpü la. Gecmiste yaptıklarını geçin artik adam efsane oynuyor

Efsane mi? gol den başka ne yaptı? gelen topu sektirdi, hepsini ezdi, mahvetti.
  • quote:

+70'den sonra oyuna girip de hiç koşmayan, çaba sarf etmeyen rvp seviliyor; takımı için en çok çaba sarf eden emenike itici bulunuyor..

Adama pas bile gelmedi. Futbol bakış açın gelen topları ezmek, sıfır yetenek, sıfır oyun görüşü, ama koşmak ise; git at yarışı izle.
  • Bu tekniksizlikle, bu yeteneksizlikle, sadece koşma ve güç ile oynasa oynasa defansif ortasaha oynar. Hele premier ligde, ha. :D
  • Doktor bu arkadaşı kendi haline bırakın demiş

• Dedim ya bazen dersin ki tekniği servet çetin kadar var. bazen de çıkıyor dar alanda 2-3 kişi arasından. Geçen sene Premier lig maçlarını izle, maçın bir bölümünde çok çok iyiydi bazı bölümlerinde ağzı açık gözleri yukarda. Çok yetenekli demiyorum ama kazmalığı daha çok beyinsizliği ile alakalı ayakları ile değil. Ben hiç berbat bir şut izlemedim ( boş kale pozisyonunun aynısı messidede var ) ya da sow gibi kaval kemiğiyle top almıyor ama topa abanmayı seçiyor. Iq düşük adam da teknik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fly to life

quote:

Adama pas bile gelmedi. Futbol bakış açın gelen topları ezmek, sıfır yetenek, sıfır oyun görüşü, ama koşmak ise; git at yarışı izle.

şaka mısın birader? Adam girdiğinden beri sabit noktada 20 dk boyunca bekledı. Hiç koşmadı bile. Öne hareketlilik getirsin diye aldılar ama adamda ne press ne kontra hiç bir şey yok. Bu performans ile pttde bile oynatmam ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Rvp'nin mac icinde forma cikarip " oynamiyom ben yeeaaa " diye zirladigini hic gormedik. Emenike Ersun Yanal senesi haric cop oglu coptur.

Rvp ağzıyla demıyor ama vucuduyla soyluyor resmen. Ağzı soylese nolur soylemese nolur. Adam resmen futbolu kafasında bıtırmıs.

Taraftarı 7/24 ıslıklarsa ve Sow diye bağırırsa adam ne yapacak? Sen olsan hala oynamak ister miydin? Emenikeyi yüzde yüz savunmam ama siz de cok haklı degıldınız orada.

• aynen kanka gol disinda sahada yoktu dimi yerine oyuna giren pörsük reyiz usta finisher best striker in the world farkini koydu dimi hemen girer girmez 87 tane pozisyona girdi emenike kotu kardesim aynen 10 resmi mac 6 gol 2 asist yapti persie falan 30 gole ulastigi icin bu sezon golgesinde kaldi baya kotu. Simdi buna ben rvp iyi mi dedim yeaaa diye alinti yapacaksin biliyorum ancak emenikeyi sevmiyon kimi seviceksin birader adam ugrasiyo cabaliyor gol atiyor ne yapsin daha takimin suan tek adam akilli forveti buldunda bunuyosun fernandaoyu oyunda top bile istemeyen gezinen rvp yi mi tercih edeceksin bu adama

• quote:

quote:

quote:

Rvp ağzıyla demıyor ama vucuduyla soyluyor resmen. Ağzı soylese nolur soylemese nolur. Adam resmen futbolu kafasında bıtırmıs.

Taraftarı 7/24 ıslıklarsa ve Sow diye bağırırsa adam ne yapacak? Sen olsan hala oynamak ister miydin? Emenikeyi yüzde yüz savunmam ama siz de cok haklı degıldınız orada.

Birader bu adam cok iyi oldugunda yedek kalmadi mi ? Ne zaman iyi olsa oyundan cikarildi. Yeri geldi yedekten girdi golunu atti. Yeri geldi oyun kurdu orta sahada. Vitor bu adami bilerek oynatmadi. Ne kadar portekizce konusan adam varsa sursu sahaya. 13 gol 10 asist yapmis Nani bile " takim olamadik " diyip gitmedi mi ? 3-5-2 deneyip bu takimin cl playoff'lardan elenmesine neden olmadi mi ? Her seyin sorumlusu Vitor. Burdaki vitor sevici, 5 milyon aliyo orta sahadan gol atsin banane diyenler rvp'ye yuklendiler. Fernandao kusturuldu dendi. Rvp kusturulmedi mi ? Birakin artik su adamla ugrasmayi. Tesise girisi yasak olan adamlarin sacma sacma karamalarina inanip burada sallamayin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birader bu adam cok iyi oldugunda yedek kalmadi mi ? Ne zaman iyi olsa oyundan cikarildi. Yeri geldi yedekten girdi golunu atti. Yeri geldi oyun kurdu orta sahada. Vitor bu adami bilerek oynatmadi. Ne kadar portekizce konusan adam varsa sursu sahaya. 13 gol 10 asist yapmis Nani bile " takim olamadik " diyip gitmedi mi ? 3-5-2 deneyip bu takimin cl playoff'lardan elenmesine neden olmadi mi ? Her seyin sorumlusu Vitor. Burdaki vitor sevici, 5 milyon aliyo orta sahadan gol atsin banane diyenler rvp'ye yuklendiler. Fernandao kusturuldu dendi. Rvp kusturulmedi mi ? Birakin artik su adamla ugrasmayi. Tesise girisi yasak olan adamlarin sacma sacma karamalarina inanip burada sallamayin.

birader Advocaat Hollandalı bir adam, Rvp'ye diğerlerinden daha yakın yani. Adamın Rvp ile herhangi bir sorunu yok. Ama şu ezberlenmiş futbol gözünüz hala eski Rvpyi arıyor. Rvpye bir bak bakalım adamın hiç çaba sarf ettiğini görüyor musun? Hadi forma sansı verılmıyor dıyelım takıma küstürüldü ozaman adam neden formayı kapmak ıstemıyor? Oyuna gırıyor ama ne kosuyor ne press yapıyor oldugu yerde beklıyor. Madem bu kadar dıslandı ozaman neden 1 yıl daha kalmayı kabul ettı? Adam cunku burada dunyanın parasını alıyor ve yatarak. Bu teklıfı reddetmeyı ıstemedı. Adam kafasında bıtırmıs dıyorum. Bak Nanı ornegını verdın. Adam futbola devam etmek ıstedı ve FB'den ayrıldı en ıyısını yptı. O da cok fazla alıyordu ama neden gıttı sence? Cunku futbola devam etmek ıstıyor.

Rvp gelmıs 33 yasına ve sıfır calısma. Sız hala eskı rvpyı bekleyın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.