Şimdi Ara

Emenike mi,Makukula mı,Teofilo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bobo
    Baros
    Niang yok.

• Fenerbahçeli olduğu için söylemiyorum , bu sezon Gol Krallığının en büyük adayıdır bana göre Niang.

İlla aralarındaki 3'ünden biri ise ; Teofilo derim . Çünkü Karabük'te çok üst düzey oyuncular olmadığı için çok belseyemezler Emenike'yi . Ama Teofilo'nun arkasında Colman Alanzinho Yattara oynuyor . Emenike'nin ise sadece Syrnat .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Fenerbahçeli olduğu için söylemiyorum , bu sezon Gol Krallığının en büyük adayıdır bana göre Niang.

İlla aralarındaki 3'ünden biri ise ; Teofilo derim . Çünkü Karabük'te çok üst düzey oyuncular olmadığı için çok belseyemezler Emenike'yi . Ama Teofilo'nun arkasında Colman Alanzinho Yattara oynuyor . Emenike'nin ise sadece Syrnat .

Sürekli tek adama doğru oynadıkları için küçük takımlarda gol kralı çıkabiliyor. Emenike'ye ve Makukula'ya oynadıklarından bence bu 2'sinden biri gol kralı olabilir...
  • Emenikenin en büyük avantajı Cernat (fmciler cmciler iyi bilir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Fenerbahçeli olduğu için söylemiyorum , bu sezon Gol Krallığının en büyük adayıdır bana göre Niang.

Sürekli tek adama doğru oynadıkları için küçük takımlarda gol kralı çıkabiliyor. Emenike'ye ve Makukula'ya oynadıklarından bence bu 2'sinden biri gol kralı olabilir...

Bence de. Emenike gol kralı olur, bu tür takımlarda tek kişi üzerine oynanır çünkü.

• Teofilo Gutierrez
  • Teofilo ilginç.en basit pozisyonları kaçırıyor zorda atıyor.devamlılık sorunu var gibi.12-13 golü geçeceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belhanda gerekli mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.