Şimdi Ara

Emeklilik İçin Hangi Tarih Dikkate Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Emeklikik gün sayısını doldurmama askerlik borçlanması yaptıktan sonra ortalama 1,5 yıl kalıyor. Bu şekilde tazminatımı alıp iş yerimdem ayrılabilirim. Ama kafama takılan bir soru var.

Aşağıdaki görselde yer alan Uzun vade Başlangıç Tarihi mi? Yoksa İşe Giriş Tarihi mi Emeklilik için dikkate alınır?

Emeklilik İçin Hangi Tarih Dikkate Alınır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aslında sormak istediğim sigortalık başlangıç günü hangisi baz alınır olacaktı yanlış ifade etmiş olabilirim

• Çalışma hayatına yeni başladım sayılır uzun süre emekli olmayacağım. Bende kendimce yatırım yapmak istedim ve Türkiye Hayat Emeklilik’te 2 yıldır BES müşterisiyim ve bu süreçte hem hizmet kalitesinden hem de devlet katkısı avantajından çok memnun kaldım. Devlet katkısı, bence BES’in en cazip yanı. Ödediğim her katkı payına %30 eklenmesi, birikimimi ciddi anlamda güçlendiriyor. Sistemden çıkış yapmayı düşünenler için bile devlet katkısının kademeli olarak alınabilmesi büyük bir avantaj. İlerisi için doğru bir yatırım ve tercih yaptığımı düşünüyorum. 

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.