Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rasalhague , iSpeedy Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
208
Favori
183.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.kuveytturk.com.tr
    Kredi Kartları | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kendim-icin/kartlar/kredi-karti

ücretsiz nasılsa troy versede siz mastercard istyersiniz. ( visa var mı diye sorun eğer illa onu istiyorsanız

MH telefonu :

444 0 1230

850 251 0 123

birde ironi : ayrıca şu anda birçok forumdaş her bankadan TROY olanını almaya çalışıyor.

1000 TL ye 100TL geri iade sebebli kampanyalar sebebli.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• J.sins kullanıcısına yanıt
    rica ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 17 Ekim 2025; 18:26:22 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Yeni gelene mahsus. Özellikle belirteyim. Ki siz yararlanabilirsiniz.

2 kampanya var ben hep 2. yi duyurdum. Diğerinden yararlanılırmı 2si birleişirmi bilmyorum. kampanyalarda birleşmez desede bazen Kuveyt Türk birşeleştiriyorMUŞ mesela

1. faturaya 150 + 500 aldım diyen var. benim tanış hala 2 ay oldu sadece 150 den yararlandırıldı. Kyıt açtık cevap yok. , 2 fatura 150+500 keza, 3,fatura 250 + 500 aldım diyen var.

1 kampanya benim dile hetirdiğimden forumda birkaç kişi hesap açtı. Ama detayları bilemiyorum. KLU idi sanırım PPF yani para piyasası fonu 15bin üstü alıp düşmemesi yeterli 30 gün tut diyor kabaca. Sonra 1500TL bonus altın para/puan yani . Çok iyi fırsat gibi.

bilemediklerim yatırım fonu açımına MKK ücreti, hesap işletim ücreti, sonradan -saklama ücreti yansıtılır mı ? ARAŞTIRDIĞIMDA HERŞEY ÜCRETSİZ gibi ama kuveyt Türk bir yatırım aracısı olduğu için her fonu alamazlık , bazılarında bekleme, iptal gibi durumlar illaki olabilir. Ama KENDİ FONLARINI ALIRSANIZ daha güvenli olur KLU çok iyi getirmesede BANA GÖRE cashback 1500TL ile çok iyi fırsat.

Ben daha önce baka yerlerden Kuveyt Türke ait ALTIN VE GÜMÜŞ fonlarını almıştım hiç üzmediler. Arada iner çıkar ama yani kampanya kuralı için 15bin altına düşmemesi lazım portföyün.

LİNK bu:

detaylıca bakın takıldığınızı yazın bende bildiklerimi veya araştırıp öğrendiklerimi paylaşayım. Bu kampanyadan yararlanmadığım için tecrübe paylaşımı yapamıyorum. Duyduklarım okuduklarım bu şekilde ama.

www.kuveytturk.com.tr
    15.000 TL ve Üzeri Fon Alımlarında 1.500 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/15000-tl-ve-uzeri-fon-alimlarinda-1500-tl-hediye

şunada bakın :

www.kuveytturk.com.tr
    3.000 TL ve Üzeri Fon Alımlarında 1.000 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/3000-tl-ve-uzeri-fon-alimlarinda-1000-tl-hediye

EDİT

DÜZELTME

İLAVE BİLGİ

2. KAMPANYA KAMPÜS ÖZELİNDEYMİŞ. sanırım üniversiteli olup Mobilden yeni gelene mahsus.

birşleşmez diyormuş sanırım detaylarda zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 17 Ekim 2025; 19:15:34 >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Bugün TEB ile görüşüp blokeyi kaldırdım ve zamanında emekli promosyonu almak adına 2 adet fatura için verdiğim otomatik ödeme talimatını da iptal ettirdim.Pazartesi gününe kadar netleştirip diğer bankaya taşıyacağım.Ama hangi bankaya taşıyacağıma henüz kadar vermedim fakat Albaraka Türk olabilir.

Albaraka Türk'e geçersem kararsız kaldığım konulardan birisi isteyeceğim kredi kartı seçimi.

Mevcuttaki bankam olan TEB'TEKİ kartım Bonus özellikli Platinium Kart ve limiti yüksek zaten.

Albaraka Türk'te de Word Platium isteyeyim diyorum.Sonuçta Platinum kart sahiplerine telefonla ulaşımda öncelik tanımadan bahsediyor kendi sitesinde.

Troy kart isteme konusunda ise kararsız kaldım.Sadece yurtiçinde kullanılması bir dezavantaj ama belki ilerideki kampanyaları da popüler olabilir.Çünkü şimdiki % 10 iade kampanyası ay sonuna kadar zaten ve benim elime geçene kadar bu kampanya da biter.

Ayrıca Albaraka'dan şimdi Troy Kredi kartı istediğimde şöyle de bir risk var ilerisi için.TEB'te mevcut Platinum Kart'ım emekli kampanyasında verilmişti ve aidat ücreti yoktu.Şimdi TEB ile emeklilik sözleşmesini bitirdim ve yılbaşında kart ücreti çıkarırlarsa ve bu ücret için ısrarcı olurlarsa TEB Platinum kartı kapatmam gerekir.Ama bu seferde benim yurtdışında kullanmak için Albaraka Türk'ten bir de Master Kart almam lazım.Fakat bunu düşünmeden bugünden Troy kart alırsam Albaraka'dan bir de Master özellikli yeni bir kredi kartı istemem lazım ve işler karışır o zaman.Sonuçta emekliye belki 1 Adet kredi kartı veriyordur ve ilk kart ücretsizdir.

Dolayısı ile şimdiden Troy'a hiç bulaşmamak ve Word Platinum Master Kart almak daha mantıklı gözüküyor.

Ama yine de ; kredi kartı seçimi konusunda tecrübesi yada tavsiyesi olan varsa karar vermeden önce dinlemek isterim tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Ekim 2025; 11:38:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapı Kredi mevcut müşterilere dijital aktiflik ve mobilden hesap açma ek promosyonlarını veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

başka bankalardan hiç kredi kartınız yokmu, yada onlar çok mu düşük limitli.

ücret almayan alternatif kredi kartlarından enpara yı tavsiye ederim.

yanlış anlamayın belki tercihan tek kredi kartım olsun birde yedek diyeblirsiniz.

eğer alternatifleriniz varsa, alma imkanınızda varsa , bu kadar soruluk kafa yormaya değmez bile.

ben hiç sizin gibi ince hesap yapmadım. kredi kartı aidatı alan veya Y.kredi gibi %75, sonra %50 sini veririm dediği anda 30 yıllık çalışmışlığıma rağmen ilişkiyi en aza indirim alternatifleriyle yola devam ederim.

işlr zaten karıştı bile eğer yüksek limitli kartınız varsa bir çok banka size sembolik limitle ya onay veriyor yada önce diğerlerinin limityi düşür veya kapat öyle gel diyor genede istenilen limitte vermiyor. İSTİSNALAR HARİÇ.

bir ara dedikodu çıktı 100binTL üstüne ek devlet harÇ alacak diye. Bende 99.900TL yapmıştım bi dahada artırmadı bazı bankalar. Bazı bankalar emekli maaşıma bakıp düşük limit tanımladı. bazısı ise özel bankacılıktan çok yüksek limitli kartınız hazır diye mesajlar atıyor.

şu Troy uluslararası geçmemesi ne ise zamanla 2li anlaşmalar ile önü açılır umarım.

.
    ..
    ...

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

kısmen veriyor.

.
    ..
    ...
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah,

Mesajda bahsettiğim gibi ; sadece TEB Platinum Kredi Kartım var ve limiti de oldukça yüksek.Hatta daha da yükseltelim diye mesaj atıp duruyorlar.Ama bu saatten sonra " Öküz öldü ortaklık bitti" de diyebilirler ve kredi kartından aidatta alabilirler diye sordum.

Yoksa bu konuda çokta kafa yoran birisi değilim.Sadece bilgisi yada tecrübesi olan varsa okumak isterim anlamında yazdım.

Sonuçta karar verecek olan benim.Yıllık aidat kestiği anda ya o aidatı geri ödetirim yada kartı iptal ederim, paşa gönülleri bilir.

Ama he halükarda maaşımı taşıdığım bankanın kart aidatı zaten olmayacağı için her türlü çözerim kart işini.

Selamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
    ücretlendirme konusunda:

Yatırım Fonu işlemlerinizden, işlem hacmi ve kanalından bağımsız olarak milyonda 7,5 + BSMV oranında komisyon alınır.

ve

Yönetim Ücreti (Yıllık)
    %1,3

bunları buldum derince araştırınca.

ben KZL idi sanırım altın fonu aldığımda yönetim ücreti hatırladığım çok çok az idi. Derince bakalım. Ben şu anda bakamadım, ama aklımda bakarız.

zaten çok fazla fonları yok Kuveyt Türkün. Kazandırdığı fonlarda yönetim fonları ortalama veya düşük diğerleri gibi çok aşırı fahiş faşizan değil diye anımsıyorum.

Gümüş fonu ve Altın fonu bana kazandırmıştı. KLU ppf sini bu kampanya için araştırınca ilk defa duydum. Yönetim ücreti bence yüksek ama 1500TL gelince bunların hepsi devede kulak kalır. Tabi altın, kıymetli maden, gümüş , hisse vs RİSKLİ fonar yani riski yüksek. KLU genede en az riskli hatta eksiye çok nadir düşenlerden idi gibi

Benim maaş 18100TL bu kampanyadan yararlanma olsaydı 15001TL ppf fonu alırdım kampanya icabı. diğerlerinede bölüştürüdüm . KZU

yatırım tavsiysi değildir diyeyim adet yerini bulsun.

BUNU severim

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )
    Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )fvt - finansal veri takibi
    KUT - KUVEYT TÜRK PORTFÖY KIYMETLİ MADENLER KATILIM FONU | FVT
    https://www.fvt.com.tr/yatirim-fonlari/kut-kuveyt-turk-portfoy-kiymetli-madenler-katilim-fonu

bunu severim

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )
    Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )fvt - finansal veri takibi
    KGM - KUVEYT TÜRK PORTFÖY GÜMÜŞ KATILIM FON SEPETİ FONU | FVT
    https://www.fvt.com.tr/yatirim-fonlari/kgm-kuveyt-turk-portfoy-gumus-katilim-fon-sepeti-fonu

bunuda severim

KZL - KUVEYT TÜRK PORTFÖY ALTIN KATILIM FONU | FVT
    https://www.fvt.com.tr/yatirim-fonlari/kzl-kuveyt-turk-portfoy-altin-katilim-fonu

alternatif :

KZU - KUVEYT TÜRK PORTFÖY İKİNCİ ALTIN KATILIM FONU | FVT
    https://www.fvt.com.tr/yatirim-fonlari/kzu-kuveyt-turk-portfoy-ikinci-altin-katilim-fonu

PPF fonu bu

KLU - KUVEYT TÜRK PORTFÖY PARA PİYASASI KATILIM (TL) FONU | FVT
    https://www.fvt.com.tr/yatirim-fonlari/klu-kuveyt-turk-portfoy-para-piyasasi-katilim-tl-fonu
    .
    ..
    ...

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Yok "beyin fırtınası " iyidir. ben TEK TEB kısmını atlamışım hızlıca okur iken .

Ben bir sistemin mesela yapıkredi WORLD dünyasının kartını kullanırken , ESKİDEn detaylarda şu şu banka kartları WORLD kampanyasına katılsalarda yararlanamazlar diye okurdum, o sebeble alternatfi bankalardan almazdım.

ama son yıllarda mesela Denizbank BONUS özellşikli kartlarınında kampanyası bayağı çok.

Şu anda emekliş maaşımı aldığım vakıfbank ta WORLD özellikli emekli kartı. Bazı market alışverişlerime karınca kararıncada olsa WORLD puan veriyor. YKB ile ilkişkiyi keseli çoık oldu o da artık BONKÖR değil cimrileşmişti. Değişmediyse aynı tas aynı hamam.

Bence eğer aklınıza ALBARAKA geliyor ise KAMPANYALAR kısmına ve detaylarına bakmak fizibiite olur. Birde TEB için CEPTETEB kullanıcıları sanki kredi kartı yıldatını ödemiyor veya geri alıyorlardı diye anımsıyorum. Forumda TEB kredi başlıkları, CepdeTEB varsa konu başlığı oralardan da yardım alınabilir.

Önceden hazırlıklı olmanızı yanlış değerlendirmiyorum bilakis ne güzel diyorum. Keşke bende kartlarımı tek karta indirgeyebilsem.

.
    ..
    ...

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

29.09.2025 ' de Yatırım hesabı açtım. Oraya 16 bin TL yatırdım. Adedi 3.494962'den 4576 adet KLU Fon aldım. Toplam 15.992,95 TL. Ayrıca 0.13 TL MKK Masrafı aldı. Yatırım hesabımda 6,92 TL bakiye var. Bugün itibarıyla 3.56 TL oldu KLU.. Yatırım Portföyüm 16.281,38 TL.. Kar/Zarar: +288,43 TL

bonus/cashback/altınparapuan 1500'ü alana kadar bakalım ne kadar getirecek.

KLU ile yolları ayırmak iyi olur kanaatimce. çok iyi performası olan PPF lerden değil idi. ( dermişim çoşarmış. Kuveyt Türkün özel bir hesabı vardı Serbest hesap mıydı neydi, ona özel bir PPF fonu vardı sadece o hesap açanlara, onun getirisi çok yüksek idi, TEFAS a kapalı bir fon idi yanılmıyor isem.

sonrasında istenirse kapatılır yatırım hesabı

meraklısına bahsettiğim özel fon sadece bu hesap ile ilintili ve tafas a kapalıydı sanırım. birkaç gün ard arda rekor seviyesinde getirisi olunca bakmıştık ama diğer yerlerden tefas a kapalı olduğundan alınmadığını görmüştük. sonra sanırım balonu erken söndü.

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )www.kuveytturk.com.tr
    Sepet Hesap | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kendim-icin/hesaplar/katilma-hesaplari/sepet-hesap

gene yanılabilirim bahsettiğim özel fon şu olabilir.

• Bakiyenin geri kalan %25’lik kısmıyla ise KT Portföy tarafından bu hesaba özel olarak oluşturulan ZAY fonu alımı gerçekleştirilir.

BEN RİSK1 olup bu kadar vollatile olunca tırsmıştım bu TEFAS a özel fondan.

O fon fırtınalar estirdi bazı zamanlarda.

Kuveyt Türk portföy yönetimini beğenmiyorum. ama bazı fonları gayet güzel kazandırıyor.

baz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 17 Ekim 2025; 22:38:55 >
    .
    ..
    ...

KLU'yu seçmemin sebebi biliyorsun 15 bin altına düşmesin garantili olsun diye.. Şu 1500 TL kampanya puanı alalım sonrasında diğer fonlara bakacağım.. 

+1

yeni gelenler haricinde bu kampanya olsa bende riske atmam KLU ile girerdim bu kampanyaya. çok mantıklı hareket ettin elbette. Birde sen garanticisin 15bin değil 16bin ile giriş yapmıştın. Sen zaten paylaşırsın tüm süreci başkalarına kılavuz olur.

.
    ..
    ...
  • aynen öylee

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.