< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (533. sayfa)

-
-
Bildiğim kadarı ile İŞ BANKASI eylülde bitiyor, geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sorum olacak.Daha önce cevabı verilmiş olabilir.Biraz taradım fakat bulamadım.
Ben Temmuz sonunda maaşı Ziraat'ten Garantiye taşıdım.Taşıdığım tarihte promosyon 5000tl deniyordu.Ağustos ayında ise 7500tlye yükseltmişler.Promosyon henüz yatmadı.Yatacak olan promosyon 5000tl mi olacak yoksa 7500 mü ? Eğer öyle ise bu işteki günahımız erken davranmak mı oluyor ?
Bana kalırsa bu durumdan canı sıkılan vatandaş promosyonu iptal edip tekrar güncel olarak en yüksek mktarda promosyon veren bankaya geçebilir.Bunu da göze alamayacakları için güncel olarak en yüksek hangi miktarı veriyorlarsa o miktarı yatırırlar? Bu sadece benim fikrim.
Fikri olan arkadaşlar sizce durum nedir ?
-
Son tarih 30 agustosmu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık taşımasınlar diye güncel rakam veriliyor. İş yükü artmasın diye. Örnek vereceğim, Eylül'de 10bin tl oldu, sana da güncel 7250 ödendi, 2750 taşımadığın için tekrar ödenecek. Şu an bütün bankalar öyle. Seçim öncesi para basılıp, emeklilere dağıtılıyor. Bir şekilde ekonomi canlı tutulmak isteniyor, o yüzden artmaya devam edecek gibi. Garanti 10bin tl olursa şaşırmam, seçimlerden sonra rüya biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 23 Ağustos 2022; 21:48:32 > -
Cevap için teşekkürler hocam.
Maaşı taşıma tarihimiz göz önünde bulundurulmaksızın bankanın güncel promosyon miktarı neyse yatıracakları miktar da o olacak yani.Bir başka deyişle her halukarda en yükseğini yatıracaklar vatandaşa.
Eğer öyleyse insanları tekrardan uğraştırmamaları ve sadece birkaç gün önceden başvurdukları için daha düşük rakam alıp haksızlık yaşamamaları adına güzel bir adım.
-
akbank promosyon güncellemesi uygulamadan yapılabiliyor mu acaba. hesapta yeterli param var.
-
Garanti bu ülkedeki en kaliteli bankadır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla mh ile yapılıyor
Dostlar kayınvalide ortopedik engelli. Maaşı ziraatten alıyor bloke falan yok e-devletten başka banka seçişebiliyor. Şimdi biz bankaya hiç gitmeden oturduğumuz yerden ayrıca otomatik ödeme ve kredi kartı falan da almadan hangi bankadan işlem yaptırabiliriz.
bankadan hesap açılması gerekiyor
-
Garanti bankasında eğer hesabınız varsa, mobilden yapabiliyorsunuz. Aslında çoğu bankanın mobil uygulamasından bu işlem yapılıyor. Ben Garanti için mobilden hallettim, e-devlette'de geçmiş olduğunu gördüm. Herhangi bir şekilde bankaya gidilmedi, kimseye telefon açılmadı.
-
hangi emeklilere para dağıtılıyor? bulvar gazetelerinde manşet atma uzmanı mısınız?
"emekliye müjdee" manşetini siz mi buldunuz? adamcağızlar 3500-4500 lira sadaka kadar maaşla ay sonunu getiremiyor. maaşı olduğu gibi kiraya gömen var. biraz hassasiyet lütfen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de babamın maaşını ptt den yapı krediye taşıttırdım ben de 250tl yakınını getirene bilmem şu kadar promosyon kampanyasından faydalanacağım.
-
Promosyon rakamları için demiştim. Söylediğiniz gazeteyle ilgim yok. Olaylara başka misyonlar eklemeyelim. Hükümet seçimlere kadar ekonomiyi canlı tutmak için para basıp promosyon adı altında dağıttığını düşünüyorum. Hükümet değiştikten sonra, para basımı duracağını, bu tarz promosyon seviyelerin olmayacağını bahsettim. Bu düşüncemin bulvarla, duvarla, demirle alakası yok.
-
emekliye verilen para devede kulak. bunun için para basmaya bile gerek yok. kuş kadar para. piyasaya etkisi bile sıfıra yakın. sizin maddi ölçme kısmınızda sıkıntı var. asıl nerelere paralar dağıtılıyor, keşke bunlara kafa yorsanız.
Bir kızgınlığın var senin, bir derdin var ama çözümü ben de değil inan.
-
açıkça yazıyorum. neyini anlamadınız? 30 yıl prim ödemiş, ömrünü çürütmüş işçi emeklisine, açlığı layık görüp, orada burada "emekliye müjdee" diye zırvalayanlara, "vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik" diye kuyruklu yalan söyleyenlere kızgınım. bu kadar net.
Bu başlık promosyon başlığı ve ben de promosyonlarla ilgili yorumlar yapmıştım. Size ilk mesajımda da söylediğim gibi olaylara başka başka misyonlar ekliyorsunuz. Ben ne devlet yetkilisi ne SSK yetkilisiyim. Seninle aynı taraftayım. Kızgınlığını anlıyorum ancak çözüm ben değilim.
-
Demedi kaldırılmış o seçenek biraz önce yattı bana ama blokeli gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X