Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (487. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.702
Cevap
641
Favori
1.805.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
173 oy
Giriş
    İmkansız diyorum,
    Tüm bankalar aşağı yukarı %45-50 civarında artırıyor,
    Akbankı ayrı tutuyorum çünkü o iki ay direndi ama kuşlar uçunca mecburen afaki bir artış yaptı.
    Garanti 3500x%45=5000₺ ve 5000x%50= 7250+250= 7500₺
    Yapı kredi yine aynı
    İng aynı
    Teb 3750x%47= 5500+ %50 artırsa 8250₺ eğer %45 artırsa 8000₺ olur
    En düşük %40 artırırsa 7750₺ olur.
    Velhasıl, Teb de maksimum %45-50 civarı artırşa gidecektir.
    Şunuda not düşelim, yılbaşından önce hiçbir banka 9999 ☺️geçmez,
    2023 de yeni zamlar var ve yeni yarışlar başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur37 -- 6 Ağustos 2022; 14:49:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar babaannem çok yürüyemiyor şuan. Akbank ve ya garantiye geçirmeyi düşünüyoruz. Uzaktan işlem yapabiliyor muyuz yoksa illa şubeye mi gitmek lazım beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • Belli olur en geç 1 hafta içiersinde

• Dostlar selam yakın zamanda ananeme ait 2 tane emekli maaş hesabı var ziraat şubeye giderek eski promo blokesini kaldırdı online olarak birini akbanka diğerini garantiye taşımak istiyoruz mümkün müdür ve online dan hallediliyor mu okuduğum şeylere göre oluyor gibi duruyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

• Uygar7878 U kullanıcısına yanıt
    Hocam 5500 son tarihi 31/08/2022 bu tarihe yakın zamanda belli olur diye düşünüyorum,
    Yine örnekleme ile diğer bankalarda kampanyalarının son gününe yakın açıklama yaptılar.

Hocam şimdi yapı krediden kayınvalidenin maaş sözleşme güncellemesini yaptık 7250 tl 3-4 gün sonramı yatıyor yoksa maaşıylamı birlkte yatıyor maaşını 23 nde alıyor

Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • mur37 M kullanıcısına yanıt

TEB 15bin açıklayacakmış duyum aldım

İşbanjası 8 bin olacek

QNB Finansbank 8249 TL yapacak mış

Hatta ziraat bankası 5bün maaş üstüne 750 yerine 1999Tl promo vericek

Minnak not: ama ne zaman, mart2023 de dilimler ve baz promosyon açıklaması sonrası mı olur, beklentiyi önce mi satın alırlar ve bombayı patlatıp mudi kaparlar,

Güncel not: enfladyon resmi 1 yıllık %80 derler, gayriresmi 250-400 Bizim hissettiğimiz, alım hüc9n9n TL için düşmesi , TL nin en kötü para sıralamasında olması, yüksek enflasyon, hiper enflasyonda, bankalar en çok kar yapan şirket olunca, bu verilen yüksek denilen rakamlar onların reklam parası dahi değil, çerez parası onlar için. Yükselir ama çok ani sıçrama o bankalar yapmaz, sergei bubka gibi olimpiyat rekorunu milim milim yada santim santim aşarlar.

Mantıklı not: ani sıçrama yapan işbsnkadı zaten aylar boyu 2500 de kalmış. 3500ü es geçmiş birden 5bğn yapmıştı, zaten başa güreşmez, geçmişe bakıp mantık yürütünce , bazı bankalar hep ortada kalır.

Başa güreşip çıtayı başka bir biti kanlanıp gelen banka ya cevap veren 3-5 banka var, onlar harici anlık balon köpüğü bankalar var.

Çok dinamik olunca, herkes beklentiye girdi, olucak sma ne zaman, olsada kıymeti düşen para, yani xxxbank 2sene kıpırdamamış, şimdi 12 bin olsa hepimiz geceriz, ama ya revize vermese, rakibi 1 hafta sonra onu geçse, ben bunlarada bakmak lazım diyorum.

Rakam göreceli. Neyse herkes daha iyisini bilir. Yani kime göre neye göre ne zaman , bana uyan ona uymaz

Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish"

• mur37 M kullanıcısına yanıt

Hocam pasta büyük ve TEB bu işte en agresif banka , hatta ben önümüzdeki hafta TEB'den agresif bir hamle bekliyorum

• Mümkündür, muhtemelen yaşı 70yaş üzeri değilse uzaktan halledilme olasılığı 2 banka için olur. Yapıkredide olur. 3 ünü deneyebilirsiniz . Kamu bankalarından sadece 1 tane 750 TL alacağınıza, 2 özel bankadan herbirine 7bin üstü kazanırsınız.

Birde garanti ve yapıkredi siz emekli olmadanuzda kendi referansımız ile valideyi davet koduyla getirince 250 TL sizede kıyak ödül veriyor, onlarıda değerlemdirmeyi ihmal etmeyin

Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish"
  • Uygar7878 U kullanıcısına yanıt

Orası doğu TEB şimdiki kampanya bitüminde 31 Aralık 2022 ye kadar idi , tarihi yakına çekti, şimdi sğustos nitmedende agresif bir kampanya yapabilir. Ama genelde aniden çok yükselince gıdım gıdım artırıyorlar. Ani çıkışı zam öncesi, sonrası, asgarğ ücret öncesi sonrası yapıyorlar.

TEB 7500den aşağı yapmaz muhtemelen , ana haftayamı yoksa , bu ay sonu mu? Önümüzdeki aymı, görüceğiz.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Benimkisi tamamen cahil analizi, doğrudur yanlıştır onu bilemem,ama verdiğim oranlar az çok promosyonun artması konusunda yönünü belli etmiş gibi!

Teşekkürler hocam akbank garanti zaten diğerini garantiye alacağız pazartesi yansıyacak dediler e devlete onlinedan dwniyeceğim falat davet kodunu nasıl gidiyoruz e devlet üzerinden başvuruda onu çözemedim onuda araştıracağım teşekkürler tekrar yanıtınız için

Ben ilk güncellememi 20 Temmuzda yapmıştım ve ertesi gün 5350 Tl. pasif olarak hesabımda görüldü, 3-4 gün sonra ise kullanacağım şekilde aktifleşti. İkinci güncellemeyi 3 Ağustosta yaptım aynı şekilde ertesi gün pasif şekilde 7350 Tl. hesapta görüldü muhtemelen pazartesi aktifleşir diye düşünüyorum.( Maaşı ayın 1'inde alıyorum.)

İNTEL İ5 2500K - ASUS P8Z68-V İNTEL - ASUS HD 6850 1 GB -2X4 GB G.Skill Sniper 1600 Mhz cl9 - CORSAİR CARBİDE 500R - SEAGATE 1 TB HDD - ASUS DRW-24B3ST - XİGMATEK NRP-PC602
  • Malum banka gelecek sene için 18.ooo lirayı gözden çıkarmış

ama hayalkırıklığı.

bu hafta adadan elenen banka ing.

küçük bankaların daha agresif olmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 6 Ağustos 2022; 15:53:20 >

Akbankı tavsiye etmem.olur olmaz şeyler içn şubeye çağırabiliyor.

ykb veya garantiye yoğunlaşın.

pazartesi süpriz var heralde.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.