Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.702
Cevap
641
Favori
1.805.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
173 oy
Giriş
  • Merhabalar bilgisi olan vardır diye düşünerek bir soru sormak istiyorum. Ben babamın vefatı dolayısıyla yetim maaşı alıyorum. Önümüzdeki Şubat ayında 25 yaşıma geleceğim için bu maaş kesilecek. Fakat bu Eylül ayında Denizbank hesabıma promosyon ödemesi geçti ve mesajda ise 3 yıl kalma sözünüze diye belirtiliyor. Şimdi ben insiyatif kullanarak bankamı değiştirmiyicem. Maaşım kesilecek direkt. Bu durumda ne olur fikri veya bilgisi olan varsa sevinirim. Para da tam dar zamanda geldi ödeme yaptık. Bi açık falan bulursak oradan yükleneyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automaniaa

Merhabalar bilgisi olan vardır diye düşünerek bir soru sormak istiyorum. Ben babamın vefatı dolayısıyla yetim maaşı alıyorum. Önümüzdeki Şubat ayında 25 yaşıma geleceğim için bu maaş kesilecek. Fakat bu Eylül ayında Denizbank hesabıma promosyon ödemesi geçti ve mesajda ise 3 yıl kalma sözünüze diye belirtiliyor. Şimdi ben insiyatif kullanarak bankamı değiştirmiyicem. Maaşım kesilecek direkt. Bu durumda ne olur fikri veya bilgisi olan varsa sevinirim. Para da tam dar zamanda geldi ödeme yaptık. Bi açık falan bulursak oradan yükleneyim

Hiçbişey olmaz.kıstelyevm (kalan aylara oranlanarak) tahsil eder banka promosyonu.birşey yapmana gerek yok(kurtaran hesap tanımlıysa iptal ettir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Arkadaşlar önceki sayfada da tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmuştum..
    Yarın 25 Ekim de İLK Emekli maaşım yatacak görünüyor (E devlette ve SGK dan eve gelen mektupta öyle görünüyor)
    Dediğim gibi İLK ÖDEME olacak...
    Promosyon için Yapı Kredi Bankasından hesap açtım. Yani maaşım 3 yıl Yapı Kredi Bankasına yatacak...
    Yapı Kredi mobil uygulamadan şimdi baktım 1250 TL promosyon hesapta görünüyor...
    Soru şu:
    1- Yarın Pazar....İlk maaş ödemesi olacağı için pazartesi günü bankaya gidip 1. Maaşın bizzat Bankadan alınması gibi bir uygulama falan var mı yoksa yarın bankamatikten hem maaşı hem de promosyonunu çekebilir miyim?
    2- Geçen hafta Bankada promosyon ve maaş için Müşteri temsilcisiyle gereken işlemler yapılırken (Mecburen kredi kartı vermemiz gerekiyor deyip istemediğimi söylememe rağmen kredi kartı için de giriş yapmıştı... Ve fakat sistemden kaynaklanan bir sorun var deyip kredi kartı başvurusu işlemini tamamlayamadı! İlk maaş yatınca tekrar yanıma gelip imza atın ve kredi kartı isteme prosedürünü tamamlayalım demişti!)
    Kredi kartı istemediğim için bankaya imzaya gitmek istemiyorum...
    Bu imzayı atmadan 1250 TL promosyonu alamama! Durumu olur mu?
    Şayet durum böyle gerçekleşirse (Yani kredi kartı almadan promosyonu alamazsam!) Nasıl bir yol izlemem lazım?
    Sürecin en başından beri (Ki, resmi internet sitesinde de yazıyor) promosyon için herhangi bir şart yok diyerek son anda kredi kartı diretmeleri hiç hoşuma gitmedi! Ki, zaten yıllardır kullandığım bir kartım var....
    Teşekkürler Saygılarımla...

Şubeye gitmene gerek yok.personel kendi hedefi için öyle demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Şube çalışanı hedef için böyle söylemiş zorunlu değil gitmeyin, maaş hesaba yatmış ise atmden çekebilirsiniz görünmüyor ise şubeye gitmeniz gerekir.

Alıntıları Göster

Üstad gerek e devlette gerekse de eve SGK'dan gelen mektupta maaş ödeme günü 25 Ekim yani bugün görünüyor....

Alacak olduğum meblağ da yazıyor fakat ATM ye gittim hesapta sıfır TL var!

Mobil Yapı Kredi uygulamasından baktım orada da 2 ayrı vadesiz hesap görünüyor ve birinde bakiye 0 TL, diğerinde de 1250 TL görünüyor (Bu promosyon sanırım) Ve ATM den en azından bu 1250 TL yi çekeyim dedim o da olmadı...

Bilmediğim için soruyorum acaba 25 i pazara denk geldiği için yarına sarkmış olabilir mi? Yada başka ne gibi bir açıklaması olabilir bu durumun?

• quote:

Üstad gerek e devlette gerekse de eve SGK'dan gelen mektupta maaş ödeme günü 25 Ekim yani bugün görünüyor....

Mobil Yapı Kredi uygulamasından baktım orada da 2 ayrı vadesiz hesap görünüyor ve birinde bakiye 0 TL, diğerinde de 1250 TL görünüyor (Bu promosyon sanırım) Ve ATM den en azından bu 1250 TL yi çekeyim dedim o da olmadı...

Bilmediğim için soruyorum acaba 25 i pazara denk geldiği için yarına sarkmış olabilir mi? Yada başka ne gibi bir açıklaması olabilir bu durumun?

Alıntıları Göster
    Pazar oldugu için sanırım eskiden pazarda yatırodu ama kalktı. Kaç para maaş baglandı size?

• quote:

Alıntıları Göster
    C.tesi ve Pazar günü yatmaz. En azından bize hiç yatmadı... Ya Cuma günü yatırırlar ya da P.tesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti

• quote:

Alıntıları Göster

Evet hafta sonuna denk geldiği zaman ilk iş gününde yatıyor bazen, 1250 çekmeniz gerekli kullanılabilir bakiye olarak görünüyorsa kart hesapla eşleşmiş mi?

Mobil bankacılıktan bakın.

Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt

YKB mobilden bakınca 2 vadesiz var ise yanında SGK rumuzu yazan ve 1250 TL sgk banka 3 yıllık oromadyonu olan hesap SGK EMEKLİ YKB MAAŞ hesabınız olmuş oluyor.

Eğer maaş gününüz cumartesine gelirse 1 gün önce cuma yatar.

Pazar gününe gelirse 1 gün sonra pazartesi yatar. Hesaba geçer.

Banka kartınıza ve kredi kartınıza HESAB TANIMLAMAminik uygulamadan yapabilirsiniz.

Ben mevcut olan kredi kartım ve banka kartıma hesap ekle yaptım.

YKB birtane daha banka kartı çıkartmış daha tarafıma ulaşmadı. Benim için 2. Gereksiz. HATTÂ bem genelde kredi kartım ile ATM den vadesiz hesap işlemlerimi yapıyorum

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)
    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish"

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Pazar oldugu için sanırım eskiden pazarda yatırodu ama kalktı. Kaç para maaş baglandı size?

Alıntıları Göster

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

25 Ekim yani bugün Pazar gününe denk geldiği için demek ki yarın yatacak (Umarım)

Valla üstadlar işin açığı net maaşım nedir inanın ben de bilmiyorum!

Sanırım bunu gelecek ay ve sonraki Aralık maaşım da net olarak öğrenmiş olacağım.... Nedeni şu:

E devletten baktığımda

Aylık tutarı: 1888.43 TL

Birikmiş ödeme tutarı: 1510.8 TL

Ek ödeme tutarı: 136.02 TL

Net aylık tutarı: 3535.25 TL

Yazıyor.....

Benim mantigima göre şu tablodan çıkan sonuç sanırım Benim bundan sonra alacak olduğum net maaş 1888.43 TL....

Yanılıyor muyum?

EDİT:

Yarın ATM den 3535 TL yi sorunsuz bir şekilde çeker de 1250 TL promosyonunu ATM den cekemezsem mecburen Müşteri temsilcisinin yanına yine uğramak zorunda kalacağım...

Ve o da yukarda anlattığım gibi yarıda kalmış olan kredi kartı işlemini tamamlayacak.... İstemediğim halde kredi kartı gelecek....

Banka da cingar çıkarsam işe yarar mı ne dersiniz?

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    yarın yatacak denilen, bu gece 00:00 'da yatar. internet bankacılığı varsa kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

yarın yatacak denilen, bu gece 00:00 'da yatar. internet bankacılığı varsa kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler bakacağım👍

25 Ekim yani bugün Pazar gününe denk geldiği için demek ki yarın yatacak (Umarım)

Sanırım bunu gelecek ay ve sonraki Aralık maaşım da net olarak öğrenmiş olacağım.... Nedeni şu:

E devletten baktığımda

Yazıyor.....

Benim mantigima göre şu tablodan çıkan sonuç sanırım Benim bundan sonra alacak olduğum net maaş 1888.43 TL....

Yanılıyor muyum?

EDİT:

Yarın ATM den 3535 TL yi sorunsuz bir şekilde çeker de 1250 TL promosyonunu ATM den cekemezsem mecburen Müşteri temsilcisinin yanına yine uğramak zorunda kalacağım...

Ve o da yukarda anlattığım gibi yarıda kalmış olan kredi kartı işlemini tamamlayacak.... İstemediğim halde kredi kartı gelecek....

Alıntıları Göster

Gece yarışından sonra 01 gibi bazen engeç 02 gibi kontrol edebilirsiniz.

Aylık tutar 1888 + ek ödeme kabaca her ay elinize geçecek toplam sanırım. Emin değilim ama yaklaşık

Birikmiş tutar emeklilik ilk başvurudan köstek biriken maaş.

Ya 3bin TL yada daha fazla günlük çekme limitin varsada gece yarışından sonra geri kalanı çekersin. Şubeye inatla gitme o saba gereksiz gel diyene. HATTÂ gereksiz kredi kartı çıkartmış yalan söylemiş şart değil.

Kredi kartınıza kontrol edersin. Mh arayıp almayacağım dersin. Yada gelsede teslim almazsın.

Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish"

• Mart ayında yapıkredi ile devam edip 850tl promosyon almıştık,şuan 1250tl veriyor, iptal edip tekrar başvurabiliyor muyuz ? Yada aradaki farkı talep edebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cngzsnl57

3000 tl.

👍 teşekkürler

E devletten baktığımda

Yazıyor.....

Yanılıyor muyum?

EDİT:

Alıntıları Göster

Arkadaşlar e devlette görünen

BİRİKMİŞ TUTAR: 1510 TL yatmamış...

Dün ATM den ilk maaşımı çektim sadece net aylık tutarı ile yapı kredi promosyonu görünüyordu ve bu ikisini çektim ama 1510 küsur birikmiş tutar yatmamış.....

SGK ya sordum banka günlük ödemelere düşmüş olabilir gibi bir şey söyledi....

Bu banka günlük ödemelere düşme konusu nedir bilen var mı acaba?

• Arkadaslar yardım lazım . maası ykb ye tasımak icin hesap actık vs ilk bankada maasında bloke var kaldır dendi ilk banka kaldırdım der kalmıyor arıyoruz gidiyoruz kaldırdık der ykb ise hala kalkmadı der ne yapmak lazım? nerede hata var bilsem ona gore sikayet edicem genel mudurluge.hangi bankadadır sorun?

Arkadaşlar e devlette görünen

BİRİKMİŞ TUTAR: 1510 TL yatmamış...

Dün ATM den ilk maaşımı çektim sadece net aylık tutarı ile yapı kredi promosyonu görünüyordu ve bu ikisini çektim ama 1510 küsur birikmiş tutar yatmamış.....

SGK ya sordum banka günlük ödemelere düşmüş olabilir gibi bir şey söyledi....

Bu banka günlük ödemelere düşme konusu nedir bilen var mı acaba?

Alıntıları Göster

Bir önceki sayfada yazdığım linkini aşağıya kopyaladığım mesajımı okuyun. Buna benzer bir durum vardır ve şubeye gidip sormanız lazım. Bizim örnekte olduğu gibi şubeden parayı hesaba çekmeleri gerekiyor olabilir.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146081892

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.