Şimdi Ara

Emek Ege - Özgür Buzbaş ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilirsiniz ntvsporun başarılı haber sunucuları. her gece 11de keyifle zlerdim bu ikisinin muhabbetlerini. yalnız dikkat ediyorum son 2-3 aydır ikisini aynı anda bir programda görmedim. emek ege ırmak ile özgürde ercan taner ie program yapıyor. varmıdır bunun nedeni aralarımı bozuk duyan eden varsa yazsın merakımdan çatlıyorum

• Haluk Yürekli haber müdürlüğünden ayrılınca bu göreve Özgür Buzbaş getirildi. Böyle olunca spor gecesinden ayrıldı. Onun yerine muhabirliği bırakan Irmak Kazuk geçti. Evren Göz de Galatasaray muhabirliğini üstlendi. Karışık işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: spy007

Haluk Yürekli haber müdürlüğünden ayrılınca bu göreve Özgür Buzbaş getirildi. Böyle olunca spor gecesinden ayrıldı. Onun yerine muhabirliği bırakan Irmak Kazuk geçti. Evren Göz de Galatasaray muhabirliğini üstlendi. Karışık işler.

Fuat oranın nesi oluyor CEO falan mı

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Haluk Yürekli haber müdürlüğünden ayrılınca bu göreve Özgür Buzbaş getirildi. Böyle olunca spor gecesinden ayrıldı. Onun yerine muhabirliği bırakan Irmak Kazuk geçti. Evren Göz de Galatasaray muhabirliğini üstlendi. Karışık işler.

Fuat oranın nesi oluyor CEO falan mı

Aynen öyle hocam.

• quote:

öylemi aman iyi araları bozulmasın da. çok iyidi muhabbetleri özledim valla

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.