Şimdi Ara

Emachines E725 Seste parazit & mikrafon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslarr 1 hafta once emachines e725 aldim cok arastirmadim bu 3. laptopum ekranini begendigim icin aldim sorunlarim soyle oncelikle cok merak ediyorum bu makinanin dahili bir mikrafonu var mi? Aradim taradim bulamadim kullanan arkadaslardan ricam mikrafonu olup olmadigini yazsinlar icimde merak konusu yaratti bu vista home basic ile kurulu geldi ses ayarlarinda mikrafon takili degil diyor :S bir notebookun ustunde dahili bir kamera yapip bir mikrafon koymadiysalar artik pes denir herhalde, ikinci problemim ise seste parazit hersey kapali iken wmplayer vb. programlar sadece kulakligi taktigimda fanin sesini aliyorum resmen fanin sesi kulaklikta notebooklarda cd roomun icine cd takarsiniz da doner ya o sekilde donme sesi gibi bir ses geliyor kulakliklara ayrica yine ayni sekilde bu sesin haricinde de kisik kisik cizirti yapiyor muzik acildiginda tabi muzigin sesi bastiriyor bu tur fan sesi almayi ne biliyim parazit sesini bu fan olayini elinde e725 olan arkadaslar deneyip yazabilrse cok sevinirim kulaklik hic bir medya programi calismadan takildiginda fan donerken bir ses aliyorlar mi? ve almiyorlarsa bu bir ses karti problemimidir? daha 1 haftalik laptop geri iade ediyim en azindan bir ust modelini filan alirim :S kullanan arkadaslarda boyle problemler var mi simdiden tesekkurler...

• Kulaklık taktığın yerde, mikrofon jak girişi olacak. Mikrofonunun jakını oraya takacaksın.
    Harici mikrofon arama, bulamazsın.
    Kamera artık standart oldu. Mikrofonun da öyle olması gerekirdi. Bence bu büyük bir eksiklik.
    Sadece adsl internet bağlantısı yapabilirsin. Adsl olmayan bir ortamda çok acil olarak internete bağlanmak istersen telefon hattıyla bağlanamazsın, o modemi koymamışlar.
    Ses kalitesi çok vasat, ses fazla güçlü değil. Harici hoparlör kullanabilirsin. Özellikle müzik dinlerken, film izlerken.
    Ancak bilgisayar çok sessiz, seninkinden o seslerin gelmesi pek normal değil. Fan sesi bile belli belirsiz farkediliyor.
    Bunlar "ekonomik" notebooklar. zaten modelin başındaki "e" harfide bınu ifade ediyor (emachines).
    Ama standart iş bilgisayarı olarak fiyat/performans olarak mükemmel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mikrofon cızırtı problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.