İyi Kötü İyi Zaman Geçirdim Sizle.İyi Kötü Güzel Vakit Geçirdik.Eğlendeik Tartıştık.RP Yaptık.1 Senedir Sizlerliym.Cok Alıştım.Ama Artık Bırakma Zamanı Geldi.Dünkü Cocuklar Aklı Sıra Tecrübelileri Ezecek.Yok Ya!
%5 Lik Kısım(Kendilerini Biliryorlar.)
-Siz Ki Cok İyi İnsanlarsınız.Diğerleri Gibi Değil.Her Zaman En Doğru Yolu Siz Bilirdiniz.Her Zaman En İyi yi Yapardınız.Dürsüt'tünüz.Yenilere yardım Ettiniz.Ama Yeniler Eskileri Ezmeye Calısıyor.Dün Size Saygı Duyanlar ARKANIZDAN Bıçkalıyor.Bu Forumu Kötülere Teslim Etmeyin.
Lütfen Şimdi Şikayet Edin.Ama 10 DK Sonra.Önce Hep Yapmak İstediğim Şeyler Vardı.Şimdi yapıcam.
[Deleted by Admins]
Güle güle.
Fakat bırakıyorum dedin bırakmazsan seni sürekli yererim, yalancı seviyesinde muamele yaparım.
%95 ?
quote:
Orjinalden alıntı: aranelxtr
Güle güle.
Fakat bırakıyorum dedin bırakmazsan seni sürekli yererim, yalancı seviyesinde muamele yaparım.
bıraktıban yedi
Konu ne ya
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan BH
quote:
Orjinalden alıntı: aranelxtr
Güle güle.
kendisini tanımam etmem ama adam haklı o kadar emek vermiş site yapmak için ama siteyi çalmış galiba forumdan biri
yazık adam ya bir de üstüne üstlük ban ye
güle güle
seni özlicem
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
vah vah pekte gençti
bi sütünü içseydi bıraksaydık
quote:
Orjinalden alıntı: Engin.K
İyi Bilirmiydik
YOO SAKA SAKA IYIYDI GARIBIM BIR CIZIGE DAYANAMADI GITTI
bu arkadaşın sitesini mi çalmışlardı?
Çok delikanlı çocuktu bea
fark ettiyseniz konudaki 2-3 kişiden yemişfellbest arkadan götürüo
Biraz duygu sömürüsü gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
quote:
Orjinalden alıntı: Engin.K
İyi Bilirmiydik
bilmem
kendisini tanımam etmem ama adam haklı o kadar emek vermiş site yapmak için ama siteyi çalmış galiba forumdan biri
yazık adam ya bir de üstüne üstlük ban ye
aynen pek tanımazdım fakat bende burda 1,5 senedir duruyorum yani ilk kuranlar başlayanlar bizlerdik aam bu yeniler kendilerini bişey sanmaya başladı onları bırakmamalıyız yeni oyunum Gizli Dünya Geliyor !!