Şimdi Ara

ELTON/LİFEMAXX HD RECEİVER ŞOKTA/BİM DE 99 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
20
Favori
130.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydu alıcısı 3 kez kitlendi,kapanıp açılınca tekrar kurulum ekranı geldi az önce götürüp iade ettim galiba aldığım makina arızalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafir

uydu alıcısı 3 kez kitlendi,kapanıp açılınca tekrar kurulum ekranı geldi az önce götürüp iade ettim galiba aldığım makina arızalıydı.

hocam tüplü televizyona olur mu bu cihaz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce kurulum yapmaya çalıştım ama cihaz açılmadı
    hdmi kabloda sorun yok başka kaynaktan bu kabloyla görüntü alabiliyorum.cihazın açılması 60 sn olabiliyor yazmışsınız ,bekledim ama gelişme yok ışıklar yanıyor ama sinyal yok uyarısı almaya devam ediyorum,
    Acaba yanlış birşeymi var diyerekten çağrı merkezini aradım ,fakat mesaj bile bırakmayı başaramadım.

ürünü acilen değiştirmek istiyorum .Aldığım yere gidip konuşmayı düşünüyorum
  • fazla bahane aramaya gerek yok 100 lira bu cihaz eder next minix hd den güzel ve hızlı sunny atmaca elektronik fason üretimi kumandası bu zamana kadar kullandığım en ergononik kumanda 100 lira bir ayakkabı parası
  • beyler suan cihazdan 2 adet aldım 3 tane de ayırttım almaya gıdıcem

cihazda incelem soyle

evimde samsung 32d5500 led tv var 2D yyaınlarda sd ve hd de gayet iyi bir tv

ondan kullandıgım uydu alıcısı ise suuny hd 14200 hd cıkıstdan soony nın en ıyı hdmı kablos ıle goruntu alıyorum

sonu olarak sunny den cok memnunum sd ve hd yayınlarda biraz önce lifemaxx hd cihaıznı aynı sartlarda inceledim

sonuc su :

sunny nın 142000 un kumandası bunda da calsııyor zaten menu aynı sayılır sunny nın bı kac fazla ozellıgı var menulerde kanal arama ayarlarında fılan

sunny kadar kanal bulamıyo bir cok kanalı bulamadım fabrıka ayarlarına getırdımbiraz daha fazla buldu

tekrar transported taramadan hepsını sectım ataratıyorum

uyfu araam bolumunu gelınce benım sunny arabsat ve nss mı ıntel sat mı ne diger ulkerleınde uydu kanallarını filanda cekıyo du cok guzel ama bu uydu cıhazı hıc sınyal alamadı belkıde benım lnb de sorun oalblırı gecne de goruntu gıtmıstı catıya cıktım ama sunny gayet guzel calksııyor

gelelim trt hd olayına ben de turksat 2a 3a dan aratınca 1 sefer karsıma cıktı daha cıkamdı ne zmana detaylı kurulum da yapsam bır turlu vcıkmıuyor bende diger uydu ları secıyorum arabsat ve nss mı bırısı ıste ondan trt hd cıkıyor gereksız kanlları sılıp kullanıyorum

not : atv hd ve ahber hd turksata her zaman cıkıyor

cihaz göruntu farkıan gelınce sunny e 100 verırsem bu cıhaza 90 verıyorum yanı sunny 190 alıyosak buna 100 rahat rahat eder ama kanla porblemelerı cozulurse onun dısında heryse sunny ıle kafa kafaya

Salıcakla kalın :))

• Arkadaşlar yorumlarınıza bakalınca cihaz genel anlamda parasına göre başarılı olduğu sonucuna vardım. İlk defa uydu alıcı alacam. 1 iki haftadırda forumlarda sürekli araştırma yapıp bilgi sahibi oluyorum. Sayenizde. Önce CCCAM gibi özellikleri bakmıştım almışken öyle olsun diye falan sonradan anladım ki bunlar çoklu çanak sistemleri için galiba boşu boşuna bayağı bi zaman kaybettim:)

Şimdi bana lazım olan SD VE HD de iyi görüntüsü olan standart bir kullanıcı düzeyindekiler için kanal geçiş hızı rahatsızlık vermeyecek, Media playerı (Scart vb. çıkışları olanlarda eski tip tv lerde HDD mdeki filimleri izleyebilmek için) tatminkar bir cihaz. Tek çanak çiftli LNB kullanan bir kullancı olarak herkesin izlediği standart kanalları izlemek.

Şimdi siz bu işin bana göre üstadı olarak tavsyeniz ne olur. Araştıralarım sonucu 3 cihaz arsındayım.

1. Bu cihaz LİFE MAXX 99 TL
    2 Neta 6400 hd 155 TL
    3. Microstar s1 99 TL

Anladığım kadarıyla bu 3 cihaz içinde yazılım desteğ yok gibi neredeye. Nette o kadar aradım adam akıllı brşey bulmadım.
    Bana bu fiyat aralığında bu cihazların özelliklerinde başka birşeyde önereilirsiniz bunlardan daha iyi varsa f/p olarak.

• arkadaşlar resever mükemmel... birkaç kere uydu tarattıktan sonra trthd dahil olmak üzere bütün kanalları buldu görüntü süper......... hatta 3 tanede hd 3d kanal buldu şaşırdım..... atv tv8 fox hepsivar bende.. ama nasıl yaptığımı bilmiyorum karıştırarken oldu... ilk başta çok az kanal çıkıyordu.... ilginç...
  • Ben cihazı sabahın köründe gittim aldım. Eve bir heyecanla geldim kurdum. Parasına göre iyi bir cihaz ancak 3 saat uğraştım foxu bulamadığım için geri iade ettim. Keşke foxda olsaydı :-(

• Bende TV 8 i bulduramadım hoş Goldmaster da çekmiyor fakat Digitürkten çıkma Vestel üretimi Dcr buluyor helal olsun arkadaş.Yarın iade ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

quote:

Orijinalden alıntı: hafir

uydu alıcısı 3 kez kitlendi,kapanıp açılınca tekrar kurulum ekranı geldi az önce götürüp iade ettim galiba aldığım makina arızalıydı.

hocam tüplü televizyona olur mu bu cihaz ?

kardeş tüplü tv den kastın nedir? plazma da tüplü tv sonuçta.

bizim bildiğimiz normal televizyonlarsa, hdmi girişi varsa tv de kullanabilirsin.
  • samsunlusun analasılan kardeısm

bende bugun aksam ustu 4 adet toplamda cihaz aldım satmak amaclı ama deneyıp memenun kaldıgım urunlerı satan birisiiym ben

suan eveimde sunny 14200 hd var tek kelıme ile mukemmel bir cihaz

ama bu cihaz göruntu bakımındna cok ıyı ama menu kısıtlı ve kanal bulmuor canaktan direk kablo cektım metresi 1 tl olan en ıyı lnb kablosundna almıstım ama hala kanlları bulmuyor cıhaz sunny hd de sinyal seviyesi % 97 bunda % 58

sunny de ababsat ve sirius full sinyal bundan ıkı uydu da sııfr sınyal yanı kısaca 4 urunu de geri verebılırım cunku kanal bulmuyor cıhaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

arkadaşlar resever mükemmel... birkaç kere uydu tarattıktan sonra trthd dahil olmak üzere bütün kanalları buldu görüntü süper......... hatta 3 tanede hd 3d kanal buldu şaşırdım..... atv tv8 fox hepsivar bende.. ama nasıl yaptığımı bilmiyorum karıştırarken oldu... ilk başta çok az kanal çıkıyordu.... ilginç...

naısl yaptın kardesım biz de ögreneleım cihazı önce yedekleyıp ( belkı bize dosyarını gonderırısın kı bızde denerız ) sonra ayarlardan fabrıka ayarlarına getırıp tekrar kurulum yapar mısın bakalım kanlalr cıkıcak mı ben cok sey denedım ama olmadı belkıde canak veya bolge secıyodur net bılgım yok uydu konularında !!!
  • TRT HD YOK YOK YOK!
  • standart otomatik tarama da yani 11844 2222 olan ayarda hiçbir kanalı bulamıyor fakat kendi üzerinde tanımlı olan türksat 2a/3 te buluyor anlamadım bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

arkadaşlar resever mükemmel... birkaç kere uydu tarattıktan sonra trthd dahil olmak üzere bütün kanalları buldu görüntü süper......... hatta 3 tanede hd 3d kanal buldu şaşırdım..... atv tv8 fox hepsivar bende.. ama nasıl yaptığımı bilmiyorum karıştırarken oldu... ilk başta çok az kanal çıkıyordu.... ilginç...

naısl yaptın kardesım biz de ögreneleım cihazı önce yedekleyıp ( belkı bize dosyarını gonderırısın kı bızde denerız ) sonra ayarlardan fabrıka ayarlarına getırıp tekrar kurulum yapar mısın bakalım kanlalr cıkıcak mı ben cok sey denedım ama olmadı belkıde canak veya bolge secıyodur net bılgım yok uydu konularında !!!

hiçbir ayarı ellemeden ayarları yedekleyip usb ye hemen paylaş bizde yapalım bekliyoruz.

• Bazı kanalları bulup bazılarını bulmamasını anlamadım, benim sd goldmaster uydu alıcım her taramada bütün kanalları 320 kanal buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Link -- 1 Haziran 2012; 23:00:28 >
  • hd veya sd bazı kanalların bulunmamasının sebebi çanakta hafif oynama olmuştur. konuyu açmadan önceki araştırmalarımda ''..uydu alıcısı 3 kez kitlendi,kapanıp açılınca tekrar kurulum ekranı geldi ..." gibi sorunlar sunny 14100 cihazındada vardı hemen hemen muadili olan bu cihazdada olabilir. yazılımla belki sorun çözülebilir.

ccam vs bu cihazda olamaz.crt televzyona bağlanamaz ypbr yok scart yok.
  • cihazı satın almadım. bu arada
    11804 V 24444 veya 11729 V 15555
    değerleri girilerek
    MANUEL ARAMA bağlantılı istasyon arama (network search) açık yapılalarak tüm kanalları bulabilir diye düşünüyorum
  • Cihaz sorunlu olmasa gercekten çok iyi fiyat bir HD receiver için

• TRT HD yi ekleyenler anlatabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.