Şimdi Ara

ELTON/LİFEMAXX HD RECEİVER ŞOKTA/BİM DE 99 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
20
Favori
130.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf fox yok diye geri vermeyi düşünüyorum. Sabahtan beri denemedim şey kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

eğer sunny 14100 ile birerbir aynı ise alınabilir..İşlemcisine bakan olmadımı hiç??

ilk sayfada bir arkadaş cihazı açmış mstar işlemci var resimde koymuş yani sunny 14100 de bulunan sti işlemci kullanılmamış bence bu cihazın sadece kasası benziyor gerisi başka bişey.

o zaman almaya degmez diye düşünüyorum.50TL daha verin Neta 6400HD alın daha iyi..

bencede alınmaz.bunun yerine neta 6400 alın derim.
  • TRT 1 hd ve TRT hd yi buldum ama fox yok:-[

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yetkili servislerini aradım.cihazın biss key özelliği var fakat üretici firmadan şifre istenmemiş.Gelecek hafta içinde şifre öğrenmek için tekrar arayacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smog55

TRT 1 hd ve TRT hd yi buldum ama fox yok:-[

sorun yok yani nasıl buldunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafir

Arkadaşlar yetkili servislerini aradım.cihazın biss key özelliği var fakat üretici firmadan şifre istenmemiş.Gelecek hafta içinde şifre öğrenmek için tekrar arayacağız...

o nasıl oluyor biss keyler cihaza göre farklılıkmı gösteriyor
  • TRT HD ve TRT 1 HD yok mu şimdi bu alette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

quote:

Arkadaşlar yetkili servislerini aradım.cihazın biss key özelliği var fakat üretici firmadan şifre istenmemiş.Gelecek hafta içinde şifre öğrenmek için tekrar arayacağız...

o nasıl oluyor biss keyler cihaza göre farklılıkmı gösteriyor

bisskey sayfasına girmek için gerekli menu ye girip 2580 tuşlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 1 Haziran 2012; 17:35:53 >
  • quote:

Sırf fox yok diye geri vermeyi düşünüyorum. Sabahtan beri denemedim şey kalmadı.

fox var bende.eksik kanal yok.bide şu kanallar kapanınca gitmeseydi süper alet.kanal geçişleri çok iyi görüntü hem sd hem hd çok iyi.bu fiyata bulunmaz.hiç geri vermek istemiyorum aslında.bime gittim.fişi kaybettim alırmısınız dedim.çocuk abi sana ben sattım alırım dedi.
  • almaya değmeyecek bir ürün zannedersem
  • quote:

TRT 1 hd ve TRT hd yi buldum ama fox yok:-[

http://tr.kingofsat.net/hdtv.php?&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear buradan bakıp frekansları girdiniz mi
  • quote:

menüye girip 2580 tuşlayınca bisskey açılıyormuş

SUNNY ler için sarı mavi yeşil menü ard arda tuşlayıncada birşeyler oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 1 Haziran 2012; 17:39:36 >
  • frekansları nasıl giriyoruz? biraz yabancıyız da bu konulara.
  • frekans girdim trt hd ve trt 1 hd geldi ama trt hd nin görüntüsü var sesi yok. diğerinde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsword

frekansları nasıl giriyoruz? biraz yabancıyız da bu konulara.
    biri kanal listesini kaydedip koysun yoksa herkes aynı şeyi yazacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 1 Haziran 2012; 19:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

trt hd ve trt1 hd yoksa almaya gerek yok

+1
  • quote:

frekans girdim trt hd ve trt 1 hd geldi ama trt hd nin görüntüsü var sesi yok. diğerinde sorun yok.

hocam trtnin yayın kalitesi çok düşük ,ses var görüntü yoksa muhtemelen kablonuzun sinyal seviyesi az geliyordur.uydudan sinyal seviyesine bakın düşükse uydu alıcının arkasına taktığınız çanak anten kablosunu sağa sola oynatın görüntü gelebilir. gelmezsede çanak antenin yönünde bir sorun vardır.
  • trt 1 hd ve trt hd için almak istiyordum özellikle. o halde almaya değmez, yayın kalitesi düşükse.
  • Bu uyduyu tüplü tv ye bağlayabilirmiyiz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

frekans girdim trt hd ve trt 1 hd geldi ama trt hd nin görüntüsü var sesi yok. diğerinde sorun yok.

hocam trtnin yayın kalitesi çok düşük ,ses var görüntü yoksa muhtemelen kablonuzun sinyal seviyesi az geliyordur.uydudan sinyal seviyesine bakın düşükse uydu alıcının arkasına taktığınız çanak anten kablosunu sağa sola oynatın görüntü gelebilir. gelmezsede çanak antenin yönünde bir sorun vardır.

trt 1 hd ve trt hd için almak istiyordum özellikle. o halde almaya değmez, yayın kalitesi düşükse.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.