Şimdi Ara

Eltax Tangent SR-500 FloorStand

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca bir süredir araştırmada olduğum Streo FloorStand'i nihayet aldım.

Danimarka üretimi olan Eltax Tangent SR-500

Een echte powerbox! Staande 3-weg bass-reflexluidspreker met 2 x 25 cm bass-speaker, 13 cm middenspeaker, 265 x 110 mm tweeter ( hoorn).

Doğubank'da 450 ytl fiyata aldım. İnanılmaz bas var, şuan kullanmakda olduğum amfi Yahama HTR-5830 yani sinema amfisi, ben hi-fi dan ziyade film seyrettiğimden 5+1 olarak kullanıcam ancak Hi-Fİ için Streo amfiye ihtiyacım olucak, zira kolonlar çok güçlü.

Bu da salonumdaki şekli ; (Fotoğrafları cep tel ile çektim o yüzden kötü çıkmış olabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkan -- 11 Temmuz 2007; 23:34:40 >

• 25 cmlik wooferlar gerçekten etkileyici görünüyor.Hoparlörler sıfır mı ikinci el mi?Bir de wharfedale 9.6 lar ile kıyaslaybilirseniz sevinirim.Tabi ikisinide dinlediyseniz.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • İkinci el değil, kutusunda teslim aldım, daha doğrusu sağolsunlar eve teslimat yaptılar.
    Wharfedale 9.6 ile ilgili çok güzel şeyler yazıldı ama maaalesef dün doğubanka baktığımda hiç 9.6 ile karşılaşmadım. Belkide tam olarak nereye bakacağımı bilemedim. Oysa Dikmen ticaret ve bilindik yerlere de uğradım. Ama ellerinde yoktu sanırım. O yuzden dinleme şansın olmadı.
    Ben sanırım biraz abarttım 2*25 cm lik Woofer almakla. Mid ve Horn'dan gelen tiz gayet tatminkar. Ama Bass'ı en düşüğe almak gerekiyor. Yoksa cidden kapı pencere kalmaz evde :)
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.Hoparlörleriniz Danimark firması olan Eltax'ın Çin'de ki fabrikalarında üretiliyor.Bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.