Şimdi Ara

Elon Musk, Twitter’ı satın almaktan vazgeçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu adamı severdim önceden ama artık tanımaya başladıkça korkmaya başladım. İleride dünyanın başına bela olacak gibi bir his var içimde nedense

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt

Sıkar biraz, hisselerin çoğu onda halen. Musk gibi kullanıcılar da twitter için vazgeçilmez müşteridir bence, platformu taşıyanlar onun gibi ünlüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çoktan aldı diye biliyordum demek ki yanılmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır manüplasyoncu. Önce kriptocuların içinden geçti şimdi borsacıların.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tam troll

• Açık açık önce long açtı şimdi de şort açıyor vay babam vay.Adam göstere göstere coin lerde yapıyordu şimdi direk hisse senetlerinde yapıyor.

• TrollMusk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

Çulsuz biri olarak anlamsız özgüvenle Elon Musk kötülemek istemem ama bu tarz tavırları ve fazla sürekli medyaya anlamsız - faydasız konu olma isteği, en büyük ve en önemli tek buluşunun çok şey, çok iş yapıyormuş gibi rol yapmaktan öte olmadığını hissettiren kişi. Bu adam çalışkan bir arı, inek - nerd olamaz bir nerd bu şekilde boş ve anlamsız - alakasız şeylerle uğraşamaz diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 10 Temmuz 2022; 23:38:4 >
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt

şarlatan

sıfat · ad

mallarını ya da kendi bilgisini, niteliklerini överek saf insanları aldatan, dolandıran (kimse).  

• Tweedlex T kullanıcısına yanıt

link ölü çalışmadı bende.  

• virüs o hocam.

yönetime şikayet ediyorum.

diğer tüm konularda da aynı linki atıyor. @gun süresiz ban alması lazım

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

doğrudur. şifre kapmaya çalışıyor. bende sadece dh kayıtlı. çalsa da sorun değil. zaten ben unutuyorum şifrelerimi. bişi çıkmaz benden.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.