Şimdi Ara

Elon Musk manipülasyona devam ediyor: Bitcoin yüzde 8 değer kaybetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir de btc geleceğin rezerv parası olacak diyen tiplemeler vardı bi ara :D Onlar ne yapıyorlar acaba

  • Elon dünyayı sömüren güçlerin vizyon adamı,bu herif göründüğü gibi insan hayatına hizmet etmiyor.Haaa bir de çok manipülatör dür kendisi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madonos kullanıcısına yanıt
    Tam olarak yaşanan olayı anlatmışsın aslında dostum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam yüksek kaldıraçlı short açıp piyasayı fudluyor. Bedava para, ne güzel.  

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Özet için teşekkürler dostum. Aradığım yorum buydu. Sonra bide kalkıp ulusal para birimlerinin değer kaybından kaynaklı enflasyondan korunmak (paramın değeri korunsun diyerek) için yatırım (!) yaptıklarını sanıyorlar maalesef...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elon Musk manipülasyonla bitcoini şişirirken kızmayan adam şu anda neden kızıyor anlamıyorum. Bir Türk atasözü der ki "tatlı tatlı yemenin, acı acı.."

    Adamın bir lafıyla yükselebilen bir şeye para yatırırken bu yatırım aracının kırılgan olduğunu anlamanız gerekiyordu. Kızacağınız kişi Musk değil, hakkında hiçbir şey bilmediğiniz spekülatif bir borsaya elde tuzluk koşmanız. Sonuçta bu paralar artarken çok coini olan birilerinin para kazanabilmeleri için yüksekteyken satın alacaklara ihtiyaçları vardı. Onlar da siz oldunuz. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam bitcoin'e kafayı takmış durumda. Devamlı trollüyor. Ama gariptir ki hatırı sayılır bitcoin sahibi ve hiç satmadım diyor.

     


    Dogecoin ile ilgili olarak ise devamlı pozitif mesaj atıyor. Fakat bitcoini gömerken Doge ve diğer altcoinleri de gömmüş oluyor onlar da baş aşağı gidiyor. Doge pozitif ayrışmıyor. Doge ye gaz verirken bir yandan da yapabileceklerim sınırlı diyor.  


    Doge için 1 dolar hedefi gösterdi ama coinler genelde göçtüğü için 0,40 üzerinde bile kalamıyor. Oysa servetinin az bir kısımıyla tweet gazlarını bırakıp aktifden alım yapsa 5 dakikada 1 usd yapar. Veya kontrolü ele alıp doge üretimini, arzını durduracak hatta mevcutlardan yaktıracak. O zaman şaka diye çıkan coin efsane olur işte. Bitcoin nasıl limitliyse o mantık yani.


    Adam tam bir manipülatör ama yapacak bir şey yok. Malum kriptolar bir merkezi kuruluş, otoriteye bağlı değil. Adamın elinde hepsi oyuncak olmuş durumda.





  • İşte görmek istediğimiz başlık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hani merkeziyetsizdi bitcoin? Adam he dese çıkıyor hop dese düşüyor. Bitcoin bu saatten sonra önemsiz bir coindir. ETH candır.

  • bi dingilin sözüyle inip çıktığından eminseniz çekin paranızı uzak durun.karşılığında saçmalamayı bırakın.:)

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Elon Musk hiç düşüncesini söylemedi, tamamen manipülasyon yapıyor. İlk başta profiline Bitcoin yazdı, olabilir dedim, Bitcoin'in felsefesini beğeniyordur yazar. Bu sırada Tesla Bitcoin de almış. Elon Musk Bitcoin'in yeşil enerjiye geçişi hızlandırdığıyla ilgili bir Tweet'i destekledi, 2 ay olmadan fosil yakıt kullanıyor deyip Tesla'nın Bitcoin kabul etmekten vazgeçtiğini söyledi ve Bitcoin'e karşı konuşmaya başladı. Bitcoin için yapabileceği her karalamayı şirkefçe yaptı. Bu sırada bile ara ara Bitcoin'in gelecek için önemli olduğunu söyledi. Benzer şeyleri Doge için de yaptı, Doge'yi şaka amaçlı desteklediğini söyledi, rokete Doge ismini vereceğim dedi vs. Hiçbir dayanağı olmadan Doge'yi 100 kat hızlandırıp işlem ücretini 100 kat azaltmaktan da bahsetti. Yaptıklarının fikiri dayanağı ya da gerçekliği yok.

    Bana kalırsa iyi oluyor, sosyal medyada takip ediyorum coin alıp satanların neredeyse tamamı bunlar hakkında yeterli bilgiye sahip değil amaçları ne olursa olsun paralarını katlamak. Para kazanmak istemek kötü değil ama bu düşünceyle hareket edince doğal sonucu bu oluyor. Umarım bundan sonra yatırımcılar daha bilinçli olur da dolandırıcı ve manipülatörlere fırsat vermez.





  • Adamın tam amacından emin olmamakla birlikte küçük yatırımcıları aslında kışkırtım balinaların daha çok saldırmasını yada kendisnini saldırmasıyl daha sağlam ve uzun süreli tutup değer katmayı planlıyor gibi geliyor, kendi firmasının elinde zamanında $1.5 milyar değerinde bitcoin var, onun değerini düşürüp zarar ettirecek değil ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 4 Haziran 2021; 23:9:24 >
  • Aman biraz değer kaybetmesin hemen böyle konular böyle yorumlar, cidden bıkmadınız dimi her %5 değer kaybı yaşandığında. Daha geçen hafta 30 binken şu an 37 bin olan şeye düştü muamelesi yapılıyor komiksiniz cidden.


    0.70'den yüklü XRP almıştım Elon tweetinden önce 1 di şu an 0.95 aman Allahım bu nasıl bir düşüş böyle  

  • Acaba alım mı yapacak amacı nedir belli değil. O kadar çevrecilikten dem vurup kendi Teslasının müşteri çevresini bozma pahasına gdipte açık bir şekilde coin almayacağı aşikar. Ama piyasayıda bilinçli bir şekilde düşürmeye devam ediyor. Belki de dolaylı yoldan aracılarla bir şekilde üstü kapalı yatırım yapacak.


    Bence 30bin dolar seviyesinde tekrardan yükselme trendine girecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisi de manipülasyon ama. Benim anlamadığım neden kimse o elon kusk denen kişiyi dava etmiyor piyasalarda manipülasyon yapmak bu kadar kolay ve serbest mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    50 günlük 250 günlük ortalamayı kırdığında yaptı bunu tam yükselişe geçtiğinde. Milletin parasıyla birilimiyle varlığıyla oynuyor oyuncakla oynar gibi manipülasyon yapıyor ve niye kimse dava etmiyor normalde yasaktır bitcoin için yasak değil mi anlamadım ki

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Holy-Ghost kullanıcısına yanıt
    Nerden biliyorsun satmadığını?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bitcoin üçgen kanala sıkıştı bir aşağı bir yukarı zigzag yapıyor günlük grafikte.Kırılım aşağı yönlümü yukarı yönlümü o kadarda prof. değilim grafiği yorumlamak için.Ama günlük indikatörlere göre aşağı kırılım gibi gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 5 Haziran 2021; 10:40:47 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    "coinler demek ki o kadar sağlam değil"

    Demişsiniz ama sağlam olmayan yatırımcılar. Coin durduğu yerde duruyor insanlar Elon'u dikkate alıyor.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.