|
Elon Musk, kendisini tehdit eden hacker grubu ile dalga geçti (2. sayfa)
-
-
hackleyemeyecegim demedim guzel kardesim :)
ayrica hack dedigimiz isi sadece elektronikle, yazilimla bagdastirmamani onerebilirim.
kaldi ki,
saygilar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
cevabini simdi goruyorum bu arada :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asperger'li adam senin hayatında hayalini dahi gerçekleştiremeyecegin şeyleri yaptı. Forumda yazmaya devam :)
-
Bu zaman kadar dünyayı sarsacak yani sansasyonel olarak bir şey yapamayan bu hacker grubunun ne yapacağı az çok belliyken,.Elon Musk ve yanındakilerin ne yapacağı belli değil.Asıl korkması gereken Musk değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 15 Haziran 2021; 17:41:04 >
-
Tesla araçlara, uzaydaki uydulara, uzaya uydu gönderen sistemlere v.s saldırırlarsa uğraşacakları şey Elan Musk olmaz.ABD'de bir kaç kişi hack neticesinde kazada ölürse bu hacker gurubunu teçhizatları ile beraber buhar ederler.Oralar kırmızı bölge.Yapabilecekleri şey Elamn Musk'la kişisel olarak uğraşmak olur, özel hayatına saldırırlar v.s.
-
Bende bunu biliyorum ama ne diyeyim birkaç sene sonra görürüz. Ortaya çıkan her şey her teknoloji olasılıklar dahilinde hayata geçiyor ve bunun üstüne uğraşan insan kitlesi açıklarını da arıyor. 20 sene sonra mı ne Intel işlemcilerin bir açığı bulundu diye haber yapıldı burada bir iki ay önce. Bundan biz geç haberimiz oldu acaba çok önce haberi olanlar kim bilir neler yaptı neler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: x2yk
Geçsin geçsin, kendisi en iyi üniversitelerde okuyup yazılım ile program yazdığı hal de ve üstüne mühendis olduğu hal de hacker lerin neler yapacağını en başta kendisi bilmesi gerekirken bu tiye alması ya da bana kimse bir şey yapamaz gibi yürek yemesi bir gün başına büyük bela olacağını düşünüyorum. Misalen yaptığı Tesla araçlar milyonları bulmaya başladı ve hepsi internete bağlanıyor 24 saat bir gece düşünsenize hackerlar büyük bir atak başlatıp bütün teslalari milletin garajlarindan ya da sokaklarından bir bir çalışır hale getirip Amerika sokaklarında ciddi bir kaosa trafik cümbüşüne soktuğunu işte o zaman ben bu Elon un sabahına hisselerinin tepe taklak olduğunu görünce bakalım o zaman nasıl gülecek tiye alacak.
Hızlı ve öfkeli sondan bir önceki mi 7. devam filminde miydi neydi bilenler bilir o günlerin bir gün gerçek olacağını hepimiz göreceğiz.
Filmler gelecekte olacak olan olayları ucundan da olsa insanoğluna gösterir.
Bu siber saldırı olayını hackleme olayını Dünya hala hafife alıyor ama büyük bir dert kapımızda Dünya olarak kimsenin umurunda değil şaşıyorum, bu tehlike savaşlardan da daha etkili bir duruma gidiyor ve Dünya buna hala önlem almıyor.
Siber güvenlik Dünya'nın en öncelikli su gibi tarım gibi ekonomi gibi ciddi bir tehlikenin habercisidir ve bir an evvel önlem alması lazım ülkelerin.Jııı bilek miror deel mi bu
ama olası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Zaten hızlı ve öfkeli filmini izlemeyen yoktur herhalde filmler bugün fantastik bir şekilde yapılıyor olduğunu hepimiz biliyoruz misal teşkilat dizisini izliyorum hacker var orada bilenler bilir, bakıyorum ekrana ohoo anında her şeyi kontrol ediyor ama ekrandaki yazılar böyle bir şey yok diyor. ;) Keza hızlı ve öfkeli filmindeki araçlar katlı otoparklardan sokaklara caddelere intihar eder gibi atlıyor bunlar bugün için gerçek olamaz bunu herkes biliyor ama internette araştırma yapın ve yapanlar görmüştür Tesla aracını tamamen kontrol edilen bir iki videosu var bu bugün emekleme aşamasında olabilir ama birkaç sene sonra neler getireceği az çok görülüyor.
Tom Cruise nin yüzünü ne teknolojisi diyorlar ona ismi gelmedi aklıma ama kendisi demediği şeyleri demiş gibi hiç hata olmadan yayınlanan videolar var düşünün Erdoğan çıkacak gün gelecek Kılıçdaroğlu gibi konuşuyor olacak buna benzer videolar var ama bunu daha orijinal daha ileri bir şekilde Dünya ha servis edildiğini düşünün ülkeler arası tehlikelere bile yol açabilir gün geldiğinde.
Barış Özcan'ın bazı videolarında daha önce adını duymadığımız yapay zeka projeleri, robot teknolojileri, ses işleme görüntü işleme ve daha nice olaylar oluyor ve gün gelecek zamanında 80 85 lerde çekilen geleceğe dönüş filmini herkes bilir efsanelerdendir bugün o yıllarda olan birçok şey gerçekleşti ve bilim kurgu ya da benzeri film yapan senaristler yönetmenler 10 20 30 yıl sonrası nasıl gelecek olacağını aşağı yukarı bize zaman zaman gösteriyorlar yaptıkları filmlerde bu yüzden de bundan 5 10 20 sene sonra arabam kendi kendine çıktı yola geziniyor arabamı çaldılar arabam beni terketti diye ağlayan insanları görmezsek bende bir şey bilmiyorum derim. ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
ben Anonymous olsaydım bir açık bulup tehtit edip sonra dalga geçince hacklerdim. Engüzel Koyuş böyle olurdu...
_____________________________ -
Elin Musk coin leri manipüle ederken sesini çıkarmayanlar dış güçler doları yükseltiyor diyenlerle aynı kişiler mı acaba merak ediyorum...
Bu coinler bağımsız çıkmadı mı ortaya ?
ABD den bilmem neyden bağımsız ve takipsiz eee bir adam in lafıyla oynak bir seyir izleyecekse ne anladık bu işten?
Coin işi de artık bir saçmalığa döndü çıkış amacını yitirdi. Çokta şey etmemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bilim modern zamanların dinidir. Aynı evrim teorisi gibi. Elon da bunların peygamberi.
-
FBI CIA Interpol zaten gerçek değil onlar yok ya dünyayı heçkırlar yönetiyor siber güvenlik mi yok öyle bişi onlar masabaşı düz memurlar, heçkırlar istese hemen bir nükleer savaş başlatıp dünyanın işini bitirebilir neyseki bir heçkırın bile aklına gelmediği için sorun yok...
Kısaca böyle bir kaosun peşine düşerler kullandığın internet altyapısı onlarda zaman alır ama konu önemliyse peşini bırakmazlar...(İnternetteki tüm verilerin nereden nereye aktığının logları ISPlerde yazar.Birisinin bilgisayarını kontrol eden virüs olsa dahi 2 farklı ipnin bağlantısı ISP tarafından loglara düşecektir. Bir çok bilgisayarla yapılırsa bu iş sadece zaman alıcaktır.)
Hacker--->VirüslüPC--->2.virüslüPC--->n.VirüslüPC--->Hack işlemi
Bu üstte basitçe hacker çok fazla bilgisayar arkasına gizlenmeye çalışıyor diyelim ve kendi ip adresini gizliyor. Virüslü bilgisayarlarda bir çok bilgisayara bağlanarak bir ağ oluştursun. Bu işlem için bir ip adresinden komut alınması gerekiyor ve internet sağlayıcısında bu bağlantı logları tutuluyor.(text olarak tutulduğundan alan harcamıyor o yüzden herşeyin logu tutulabilir sıkıntısızca) Dediğim gibi sadece olayın araştırılmasındaki zamanı arttırır. Dünyada böyle bir kaos durumunda hiçbir VPN ben datalarımı paylaşamam veya log tutmuyorum diyemez suça ortaklık eder. ISPlerde bu verileri detaylıca verir...
Hack konusu önemsiz ise yapılan çabaya uğraşa ve masrafa değmediği için konuya bakmıyorlar, bakamadıkları için değil...
Şey gibi düşün donanımhaber hesabım hacklendi hemen CIA arayayımda ilgilensin.
Yada bir hack olayı yüzünden elektrik su kesintisi düzeltilemedi ve milyonları etkileyip, binlerce insan öldü. Hemen sibergüvenlikten bir arkadaşı çağırıp sorunu çözmeye çalışalım...
Neyse uzun bir yazı oldu işte bu yüzden üstteki dediğin gibi büyük hack konuları olmuyor oluyorsada adamın hayatta kaybedecek hiçbirşeyi yok demekki yapabiliyor(O kadar hack bilgisiyle kendi hayatını sağlama alabilir gerçi bu yüzden buda mantıksız)
elon musk abd ordusuyla çok çalışmaya başladı o orduya hizmet eden birisine saldır bak bakalım noluyor adamı moskovadan alırlar neye uğradığını şaşırırsın
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: x2ykZaten hızlı ve öfkeli filmini izlemeyen yoktur herhalde filmler bugün fantastik bir şekilde yapılıyor olduğunu hepimiz biliyoruz misal teşkilat dizisini izliyorum hacker var orada bilenler bilir, bakıyorum ekrana ohoo anında her şeyi kontrol ediyor ama ekrandaki yazılar böyle bir şey yok diyor. ;) Keza hızlı ve öfkeli filmindeki araçlar katlı otoparklardan sokaklara caddelere intihar eder gibi atlıyor bunlar bugün için gerçek olamaz bunu herkes biliyor ama internette araştırma yapın ve yapanlar görmüştür Tesla aracını tamamen kontrol edilen bir iki videosu var bu bugün emekleme aşamasında olabilir ama birkaç sene sonra neler getireceği az çok görülüyor.
Tom Cruise nin yüzünü ne teknolojisi diyorlar ona ismi gelmedi aklıma ama kendisi demediği şeyleri demiş gibi hiç hata olmadan yayınlanan videolar var düşünün Erdoğan çıkacak gün gelecek Kılıçdaroğlu gibi konuşuyor olacak buna benzer videolar var ama bunu daha orijinal daha ileri bir şekilde Dünya ha servis edildiğini düşünün ülkeler arası tehlikelere bile yol açabilir gün geldiğinde.
Barış Özcan'ın bazı videolarında daha önce adını duymadığımız yapay zeka projeleri, robot teknolojileri, ses işleme görüntü işleme ve daha nice olaylar oluyor ve gün gelecek zamanında 80 85 lerde çekilen geleceğe dönüş filmini herkes bilir efsanelerdendir bugün o yıllarda olan birçok şey gerçekleşti ve bilim kurgu ya da benzeri film yapan senaristler yönetmenler 10 20 30 yıl sonrası nasıl gelecek olacağını aşağı yukarı bize zaman zaman gösteriyorlar yaptıkları filmlerde bu yüzden de bundan 5 10 20 sene sonra arabam kendi kendine çıktı yola geziniyor arabamı çaldılar arabam beni terketti diye ağlayan insanları görmezsek bende bir şey bilmiyorum derim. ;)
Ben seninle tamamen aynı fikirdeyim. Aslında bilim dediğimiz şey kısmen film vs yaratıcıları yönlendiriyor. Mühendise bilim adamına ne izletirsennonu yapıyor hesabı. Black miror oldukça visyoner bi diziydi. Mesela köpek korumalar gibi. Yani şuan bu işin emekleme aşamasındayız skynet eninde sonunda gelecek. Tabi dünya yaşanacak bi yer olarak kalırsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Hişşşş Eloooon..!!!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt