< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Elon Musk Jeff Bezos Bill Gates Vs Çok Mu Zekiler Yoksa (2. sayfa)

-
-
Ortak özellikleri : çok okumak, çalışkan olmak, risk almak, vazgeçmemek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Diğerleri hakkında birşey diyemeyeceğim ama bu video Elon Musk için açıklayıcı olacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=hQXLrPlcbeo&feature=youtu.be
elon muskla bu hırboları aynı kefeye koymak insanlık suçudur
-
Aliexpress kurucusu jack ma adam defalarca çok basit işlere girememiş.hatta kfc filan almamışlar.sonra kafaya atıyor site kuruyor şu anda 44 milyar dolar filan net serveti var.Aslında kimse risk almıyor bu adamlar risk alıp iş kurunlar.birde yatırımları doğru yapıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Elon Musk Güney Afrika'da doğmuş. Güney Afrika Türkiye'den daha mı iyi ?
Alıntıları GösterAdamın babası zümrüt madenlerini işleten bölgenin sayılı zenginlerinden birisi. Elon musk bir iş becemeyen birisi olsa bile çok rahat amerikaya kaçabilir zaten.
-
büyük patron bana ulaşsın bende ona çalışıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu adamların inek gibi sürekli okuduğunu sanmıyorum
Musk’ın kitabını öneririm
Çalışıyorsundur, belki de..
bu kadar para kazanabilmek çok saçma 2300 tl ile geçinen ile bunlar aynı yaratık.Adam cheat engine gibi 90000000000 parası var adamın
-
Bu kadar para kazanmak istemiyorum zaten milyar dolarim olsa yine tribe girerim
.sadece mutlu bir insan olsam yeterlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 1 Eylül 2020; 21:15:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Elon Musk Güney Afrika'da doğmuş. Güney Afrika Türkiye'den daha mı iyi ?
Alıntıları GösterGüney Afrika da kasaydı bugünkü Elon Musk olabilir miydi? anlatmak istediğim anafikir bu.
-
Malcolm Gladwell - Çizginin Dışındakiler, bu kitabı okuyun tam olarak başarılı insanların neden başarılı olduğunu verilere dayandırarak anlatıyor. İnternette epub veya pdf olarak bulabilirsiniz. Bulamazsanız özel mesajdan yazın link atarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 1 Eylül 2020; 22:1:5 > -
Appleda çalışmasa bence bugünlere gelemezdi yani şanslı olduklarını düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Aref6
Appleda çalışmasa bence bugünlere gelemezdi yani şanslı olduklarını düşünüyorumŞans zaten %70 etkili bence
-
Acun Ilıcalı'da zengin tabii zenginliği bunlarla yarışamaz o ayrı ama şunu sormak isterim parayı nasıl değerlendiriyor Elon Musk Amerika'ya katkıda bulunuyor aynı şekilde Bill Gates vesaire peki Acun neler yaptı sadece Tv'de ilizyon gösteriyor halka ve bu şekilde tanındı aslında burada Acun'u hedef tahtasına koymamak gerek tüm zenginleri toplayalım kaç kişi olağandışı bir davranışta adım attı bunu sorgulamak lazım pardon unutmadan bir futbol kulübü para toplayınca ortaya biraz para atıyorlar ve milletin alkışını topluyorlar ama bu ekonomik dönemde toplanıp kimse birşey düşünmüyor neyse halkın alkış tuttuğu yer önemli ülkeyi boş verin televizyon şahane insanlar bahane
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bill gates zaten baştan zengindi, ama elon musk baştan başladı afrikada doğru önce zip2 yi kurdu satti sonra paypal derken tesla space x, ve solar cityi kurdu şimdide neuralink çıktı adamda inanilmaz bir ticari zeka var
ne yapsın bekliyorsun ki süs köpeğimisin sen gelip kafanı okşayıp para mı versin zenginler adam kendi kazandığı kendi parası isterse 1 tl bile yardım etmes bu onu kötü biri yapmıyor beslemeleri beslemek zorunda değil
Ha ben kendi adıma konuşuyorum ben o derece zengin bir insan olsam kazandığım paradan bir bütce ayırırdım anasız babasız cocuklar var engelli insanlar var hasta insanlar var açlıktan ölen toplumlar var onlara yardım ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X