Şimdi Ara

Elon Musk Jeff Bezos Bill Gates Vs Çok Mu Zekiler Yoksa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozbey08

girişimci ruh+zamanlama+bulunduğun yer.

örneğin Elon Musk Türkiye de doğmuş olsaydı,sizce paypal ı,Tesla yı,spacex,starlink,norolink gibi girişimleri yapabilir miydi?

jeff bezos amazon u Türkiye de kurmuş olsaydı dünyaya açılabilir miydi?

mesela bizde de e ticaret siteleri var. gittigidiyor az biraz büyüdü,sonra Amerikalı ebay bastırdı parayı satın aldı. hepsiburada sitesi yurtiçinde başarılı ama bakın senelerdir küresel piyasalara açılamıyor. uluslararası e ticaret sitesi olamıyor.

Yani amazon ilk Türkiye de kurulmuş olsaydı ya başka bir ülkeye satılmış olacaktı,yada ülke içinde kalıp büyüyemeyecekti.

Elon Musk Güney Afrika'da doğmuş. Güney Afrika Türkiye'den daha mı iyi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ortak özellikleri : çok okumak, çalışkan olmak, risk almak, vazgeçmemek

• Diğerleri hakkında birşey diyemeyeceğim ama bu video Elon Musk için açıklayıcı olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=hQXLrPlcbeo&feature=youtu.be

• elon muskla bu hırboları aynı kefeye koymak insanlık suçudur

• Aliexpress kurucusu jack ma adam defalarca çok basit işlere girememiş.hatta kfc filan almamışlar.sonra kafaya atıyor site kuruyor şu anda 44 milyar dolar filan net serveti var.Aslında kimse risk almıyor bu adamlar risk alıp iş kurunlar.birde yatırımları doğru yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Alıntıları Göster

Adamın babası zümrüt madenlerini işleten bölgenin sayılı zenginlerinden birisi. Elon musk bir iş becemeyen birisi olsa bile çok rahat amerikaya kaçabilir zaten.

• symbolcu S kullanıcısına yanıt

büyük patron bana ulaşsın bende ona çalışıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

ben bu adamların inek gibi sürekli okuduğunu sanmıyorum

• Musk’ın kitabını öneririm

• Sucuk_Ağacı kullanıcısına yanıt

Çalışıyorsundur, belki de..

• bu kadar para kazanabilmek çok saçma 2300 tl ile geçinen ile bunlar aynı yaratık.Adam cheat engine gibi 90000000000 parası var adamın

• Bu kadar para kazanmak istemiyorum zaten milyar dolarim olsa yine tribe girerim
    .sadece mutlu bir insan olsam yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 1 Eylül 2020; 21:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Alıntıları Göster

Güney Afrika da kasaydı bugünkü Elon Musk olabilir miydi? anlatmak istediğim anafikir bu.

• Malcolm Gladwell - Çizginin Dışındakiler, bu kitabı okuyun tam olarak başarılı insanların neden başarılı olduğunu verilere dayandırarak anlatıyor. İnternette epub veya pdf olarak bulabilirsiniz. Bulamazsanız özel mesajdan yazın link atarım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 1 Eylül 2020; 22:1:5 >
  • 120205044 kullanıcısına yanıt
    Appleda çalışmasa bence bugünlere gelemezdi yani şanslı olduklarını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Aref6

Appleda çalışmasa bence bugünlere gelemezdi yani şanslı olduklarını düşünüyorum

Şans zaten %70 etkili bence

• Acun Ilıcalı'da zengin tabii zenginliği bunlarla yarışamaz o ayrı ama şunu sormak isterim parayı nasıl değerlendiriyor Elon Musk Amerika'ya katkıda bulunuyor aynı şekilde Bill Gates vesaire peki Acun neler yaptı sadece Tv'de ilizyon gösteriyor halka ve bu şekilde tanındı aslında burada Acun'u hedef tahtasına koymamak gerek tüm zenginleri toplayalım kaç kişi olağandışı bir davranışta adım attı bunu sorgulamak lazım pardon unutmadan bir futbol kulübü para toplayınca ortaya biraz para atıyorlar ve milletin alkışını topluyorlar ama bu ekonomik dönemde toplanıp kimse birşey düşünmüyor neyse halkın alkış tuttuğu yer önemli ülkeyi boş verin televizyon şahane insanlar bahane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bill gates zaten baştan zengindi, ama elon musk baştan başladı afrikada doğru önce zip2 yi kurdu satti sonra paypal derken tesla space x, ve solar cityi kurdu şimdide neuralink çıktı adamda inanilmaz bir ticari zeka var

• Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt

ne yapsın bekliyorsun ki süs köpeğimisin sen gelip kafanı okşayıp para mı versin zenginler adam kendi kazandığı kendi parası isterse 1 tl bile yardım etmes bu onu kötü biri yapmıyor beslemeleri beslemek zorunda değil

Ha ben kendi adıma konuşuyorum ben o derece zengin bir insan olsam kazandığım paradan bir bütce ayırırdım anasız babasız cocuklar var engelli insanlar var hasta insanlar var açlıktan ölen toplumlar var onlara yardım ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.