Şimdi Ara

Elon Musk Jeff Bezos Bill Gates Vs Çok Mu Zekiler Yoksa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bill gates gercekten zeki adam çok ileri görüşlü ve aydın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu isimlerin arkalarında devlet var bunu da unutmamak lazım. Çin'in şu son 10 yılda markalarının yükselmesinin en büyük sebeblerinden biri arkalarında Çin devletinin sınırsız desteğinin olmasıdır.

• Kim ne derse desin, %1 veya %1'den az şans ve %99+ çalışma, azim, kararlılık var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tilki gibi adamlar. Jeff Bezos hele. Adam Google’ın hisselerine kahvaltı yaparken ortak olmuşluğu var. Ama bence en zeki girişimci rahmetli Steve Jobs’du. Adam günümüz bilgisayarlarının GUİ’sinin temellerini attı. İPod ile müzik endüstrisini kökten değiştirdi. İPhone ile tuşlu telefon devrini resmen bitirdi. Ve bunları büyük riskler alarak yaptı. İPod ile dönemin devlerinden Sony’yi yerin dibine soktu. İPhone ile dönemin devleri Nokia-Blackberry- Motorola’yı yine yerin dibine soktu.

• ama şuan kendiside yerin dibinde

• Sucuk_Ağacı kullanıcısına yanıt
    Hayat işte. İstediğin kadar zengin ol büyük işler başar bir gün yerin dibini boylayacaksın.

• Kendi kendimizi imha etmeye programlıyız çünkü tanrı varsa diğer tarafta öğrenecex herşeyi yoksada toprak olup gidecez zaten

• Elon musk kim.

Bunu sayma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

2000 li yılların teslası einsteini

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacı

ne yapsın bekliyorsun ki süs köpeğimisin sen gelip kafanı okşayıp para mı versin zenginler adam kendi kazandığı kendi parası isterse 1 tl bile yardım etmes bu onu kötü biri yapmıyor beslemeleri beslemek zorunda değil

Ha ben kendi adıma konuşuyorum ben o derece zengin bir insan olsam kazandığım paradan bir bütce ayırırdım anasız babasız cocuklar var engelli insanlar var hasta insanlar var açlıktan ölen toplumlar var onlara yardım ederim

Olayı yanlış yerden anlamışsın belli ki anlama kapiseten zayıf zaten yorumlama biçiminden az biraz sığ düşündüğün belli oluyor ... senden ilk önce detayları inmeni rica edeceğim bu adamlar nasıl zengin kalabiliyorlar bunu araştıracak vaktin yoktur çünkü düşünmen zorlaşır senin şimdi eziyet etmeyeyim sana o yüzden sana daha kolay bir inceleme yapmanı tavsiye edeyim bu adamların sadece birini mercek altına al ve bu kişinin geçmişini araştır yaptığı hataları ve yaptığı icraatları iyi kavra önce sonra yükseliş dönemdeki olayları incele mesela Steve Jobs işten kavulmasına rağmen nasıl bir yol izledide şimdi halen Apple ayakta ve güçlü sonra devletlerle nasıl işbirliği içerisindeler (burada zorluk çıkacaktır karşına bir satır PDF listesi bile bulman imkansız sadece akıl yürüteceksin umarım bu kadarını yapabilirsin) Huawei şirketini batırmak istedi ABD peki neden ? Neyse tonlarca olay var ama Bill Gates olsun Elon Musk olsun bunların tek ortak yönü teknolojiyi iyi kullanmaları çok fazla yazacak şey var ama veliye anlatır gibi yazmaya kalkarsam uzun bir yazı olur zaten okumazsın sen süs köpeği gibi Acun'u izle en iyisi iki kahkaha atarsın hiç olmadı

Edit: Acun'u izleyen herkese lafım değildir süs köpeği yakıştırması gereken kişi veya kişiler zaten alınacaktır ve anlayacaktır o lafın kime veya kimlere gittiğini ve ayriyeten Acun'uda araştırabilirsiniz nereden nereye geldiğini tebrik etmek gerek kendisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 3 Eylül 2020; 1:17:29 >

• bill gates zekilikten kazandı.

jeff girişimci ve adam eticaret söktürünün öncüsü oldu her zaman. 94 yılından beri uğraşıyor. 2010 hatta 2013 e kadar bir grup insan harici eticareti bilen adam yoktu.

elon musk zeki ve girişimci.

• En önemlisi çevre faktörü çok daha zeki insanlar bizim ülkemizde yokmu vardır .

Müsait ortamı buldukları için yükseldiler. Fırsatlar vs vs

• Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt

Yaw he bomboş konuşmuşsun sonra yediğin laf nasıl ağır geldiyse aynısını kullanmışsın

İnsanlar sizi beslemek zorunda değil o adama o parayı kimse hayrına vermedi o adam binlerce defa strese girdi çalıştı çabaladı zengin olduktan sonra kıçını devirip yatan fakirlere niye yardım etsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacı

Yaw he bomboş konuşmuşsun sonra yediğin laf nasıl ağır geldiyse aynısını kullanmışsın

İnsanlar sizi beslemek zorunda değil o adama o parayı kimse hayrına vermedi o adam binlerce defa strese girdi çalıştı çabaladı zengin olduktan sonra kıçını devirip yatan fakirlere niye yardım etsin ?

Neyse cahilsin ve mutlusun bozmayım daha fazla keyfini

Dur son iyilik yapayım öyle git.. "mukabele-i bilmisil" tırnak içine aldığım kısmı bir araştır bakalım neymiş anlamı

• Aslında bu çok karmaşık. Örneğin Bill Gates zamanında okuduğu lisede bilgisayar vardı. Düşün daha o zamanlar bilgisayar bulunan okulda okuyorsun. ve o zamanlar tek tük bilgisayar var. Sence bilgisayar olmasa Bill Gates Microsoft'u kurabilir miydi? Demek istediğim bulunduğun çevre ailede önemli. Tabii bunun yanında bunlar dahi insanlar.Okul bunları baltaladığı için çoğu girişimci okulu yarıda birakmıştır. Yine çok kitap okuyorlar. Elon Musk okulundaki bütün kitapları okumuş.Daha sonra başka bir okula gitmiş. Ordaki kitapları da okumak için izin istemiş. Başka bir ortak yön basarızlıktan korkmuyorlar. 100 defa başarisız olsunlar 101'i de deniyorlar. Tabii basarısız olduktan sonra yöntemlerini değiştiriyorlar.Aynı şekilde deneyip yine başarsiz olmuyorlar.

Özetle çevre+aile+zeka+bıkmamazlık+cesaret.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.