Şimdi Ara

elom cok düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gold2den 4e kadar bir gunde dustum suan oyunlarima genel olarak silverlar geliyor hedefim platti ama sacmaladim ve bu lige kadar dusebildim sizce bu low elodan nasil kurtulurum? Birde yenince 15 lp geliyor yenilince 20-22 gidiyor (mainim mid)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• silver ı iyi jungle carryler başka türlü taşıman çok zor veya mid alır roam yaparsın
  • Ve birde ad mid oynarim genelde yasuo, riven, khazix bunlarla oyun rahat tasiyorum ama mid deyip bunlardan birini alinca mide ap al diye basliyolar bende mi hata illa ap olmasi mi lazim ad mid yanlis mi yani?

• Maini değiştir.
  • main şampiyon belirle kendine 3 adet
    sürekli normal game oyna geliştir farklı buildler gizli op birşeyler bulmaya çalış

ben bronzdan yasuo oynayarak çıkmıştım üst koridorda

arkadaşım ap tris ziggs karma üçlüsünü oynıyarak gold oldu 2 haftada tavsiye ederim gerçekten çok op ap tris
    yapman gereken şey dfg bitirip w+e+dfg+ulti bazı streamerlerdede moda oldu son 2haftada ap tris
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood and Fire

Ve birde ad mid oynarim genelde yasuo, riven, khazix bunlarla oyun rahat tasiyorum ama mid deyip bunlardan birini alinca mide ap al diye basliyolar bende mi hata illa ap olmasi mi lazim ad mid yanlis mi yani?

Takimda hic ap yoksa herturlu lazim bence.Bi armor ciksalar kim vuracak?Bide rammus olsun karsida adama bedava ad gibi birsey :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNewflag

quote:

Ve birde ad mid oynarim genelde yasuo, riven, khazix bunlarla oyun rahat tasiyorum ama mid deyip bunlardan birini alinca mide ap al diye basliyolar bende mi hata illa ap olmasi mi lazim ad mid yanlis mi yani?

Takimda hic ap yoksa herturlu lazim bence.Bi armor ciksalar kim vuracak?Bide rammus olsun karsida adama bedava ad gibi birsey :D

Ligin ne?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tuuurker T kullanıcısına yanıt
    Bide adamın imzasına bakmayı denesen. Silver V 'miş
  • Mobildeyim linki açmadı, sanane birader?

• aynen senin gibi bende gold 2den 2 günde gold4 e düştüm,

• Tr sunucusunda da herkesin maini mid ha.Al jungle taşı oyunu,seju falan rahat sırtlar gider
  • Gecmis olsun qnq

• Blood and Fire B kullanıcısına yanıt
    Geçen sezon westten TR'ye taşıdığım smurf hesabım vardı. Pek kullanmıyordum. TR'ye geçince de bronz atmıştı. Henüz yeni lig başladı diye ve okullar tatil diye asıl hesabım yerine önce smurf hesabımı kasmaya başladım.
    42/13 W/L oranına sahibim şuan. Öyle çok da oynamıyorum zaten... Gold 4'e kadar çıkarttım. Plata çıkartıp daha sonra asıl hesabı kasmaya başlayacağım.

Low elo'dan nasıl kurtulacağın konusuna gelirsek; normalde mainim supptur. Ama bu sezon 1 yada 2 maçta kimse almadı diye supp oynadım.

Bronzda, silverda ve goldda ADC oynayarak taıyabilirsin. Genelde ADC oynadım. Bunun dışında midde zed, topta yasuo, gragas ve kha oynayarak baya bi win steak yaptım. Bunlar dışında da alışagelmişin dışında seçimler yaptığımda oldu.(Örneğin; Nocturne mid, her ne kadar artık populer olsa da çok kullanılsa da riven mid)

Eğer oyunculuğuna güveniyorsan ve gerçekten kendi elondakilerden iyiysen öyle yada böyle oyunu taşıyorsun zaten.

Eğer duo girme imkanın varsa duo gir ama bot premade oynama.

Bu sezon oynadığım yaklaşık 60 maçın 20'sinde falan duo girdik ama sadece 1-2 tanesinde bot pre oynadık. Eğer senin gibi iyi oynayan bir arkadaşın varsa duo girip; ADC, Top yada ADC Mid oynayabilirsiniz. Eğer sen iyiysen yanındaki support ne kadar kötü olursa olsun lane'de ezilmezsin zaten. Arkadaşın başka lane'de oynadığında; 1 lane kazanmak yerine en az 2 lane'i kazanmış olursun ve oyunu kazanma ihtmalin daha da artar...

@edit: Bir öneri daha vereyim. Yükselmek için meta dışı şampiyonlar seçmemeye çalış. Yükseldikten sonra istediğini seçip oynayabilirsin ama; win streak yapıp yükselme amacındaysan meta dışı şampiyonları seçme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 12 Şubat 2014; 14:35:26 >

• dincerecevit D kullanıcısına yanıt
    + yanyatmışsekiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gold2den 4e kadar bir gunde dustum suan oyunlarima genel olarak silverlar geliyor hedefim platti ama sacmaladim ve bu lige kadar dusebildim sizce bu low elodan nasil kurtulurum? Birde yenince 15 lp geliyor yenilince 20-22 gidiyor (mainim mid)

Yerim senin o düşen elonu.

Nick ver.
  • Onerileriniz icin tesekkurler nickim metaltilldeath

• 3-4 oyun ard arda kaybedince artık durmayı öğrenin psikolojik bir şey o kadar losedan sonra oyunu taşıma ve mantıklı düşünme zorlaşır kaybettikce tekrar girmek istersin ama kendini frenlemessen lost üstüne lost alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexilloid -- 12 Şubat 2014; 18:08:01 >
  • tr deki accountu kardesime verdigim icin bu sezon silver 3 olarak baslamisti. 6 gunde gold1 yaptim ve son 30 oyunda %86 win almisim . Sadece udyr-varus oynayarak .mmr o kadar yukseldi ki 10 oyuncunun icinde ki tek gold ben oluyorum bazen . plat4 adamin ustunde pick sirasindaydim bir keresinde hatta.

lig farketmeksizin , challanger da olsa , bronze da olsa oyunu her zaman jungler tasir. aksini iddia eden adamla da oturur saatlerce tartisabiliriz. oyunda bilinenin aksine en basit rol adc dir . en zordan en kolaya dogru , JUNGLER-SUPPORT-MID=TOP-ADC ' dir.

Zaten challanger ligindeki oyuncularin %50 sinin jungler olmasinin sonucudur bu . jungler oynamayi ogren her oyun win gelicek sana .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.