Şimdi Ara

Elo Helldeki Arkadaşlara Önerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 Maç kaybedip elo düşmeye başladım. 1150'ye falan geldi. Çoktandır GP ile oynamıyordum önce normal girdim ve ardından ranked attım.

Sayfanın altına inen 4 Maç daha var. Sonuç olarak GP ile solo top gidip biraz agresif oynayınca karşısında durabilen pek yok. Anca Pantheon counterlayabilir diye düşünüyorum. Morde'yi bile rahat aldım. GP ile 7'de 7 yaptım buildi denemenizi tavsiye ederim.

Tenacity Boots + Warmog's Armor + Phage (Bunu aldıktan sonra rakibi tekrar tekrar kesiyorum olmazsa farm) + Atma's + (Warmog's yada FoN alıyorum)

Bu itemleri yapıp adamların karşısına çıktığım zaman büyük ihtimal surrender geliyor zaten. Runelerden gelen Armor ve Magic resist var 15. Onun dışında bu şekilde 100 Armor 100 Magic Resist oluyor yaklaşık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 7 Şubat 2012; 0:57:41 >

• Nasus zorluyor topta....
  • elo hell = solo top veigar instalock yapan adamlar.
  • bu elo helden cıkış yok 1500e yakındı 3 gün önce şuan 1080 dahada düşüyor. böyle birşey olmaz adamlar free defeat yani o adamlar kimin takımına girerse o takım banko kaybeder.

kurtuluş yok burdan. Zaten bu eloda kuraş şu bu nooblar karşıya gelirse sen kazanırsın senini takımına gelirse kaybedersin. heriflerde bir match history var aklım durdu bakarken. hepsi mi noob, evet hepsi noob. bende hiç suç yok mu evet yok.

rahatladım ben kaçar.
  • çıkan nasıl çıkıyo? hep elo hell hep elo hell arkadaş :)
  • gp ve irelia benim elo hell deki tercihlerim irelia da kastımı durdurulamaz oluyor gp de öle bu ikisi ile takımı rahatca carry lersiniz eğer aşırı noob ya da feeder yoksa
  • Adam sejuani aldı sonra ben talon'u aldım. Daha lock in yapmamıştık. Adam bana takımda iki tane tank olmaz falan dedi cevap vermedim çarpıya basıp oyunu kapattım. Bu da böyle bir anımdır. Paylaşmak istedim. Elo Hell böyle bir yer işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

Nasus zorluyor topta....

O 7 Galibiyetin içinde Nasus'ta var. Nasus her Q stacki için yaklaştığında Q vurursan eritirsin Nasus'u. Ama dediğim gibi GP ile erken kill almaya bakmak gerekiyo bence. Slowunu kolayca silebiliyorsun zaten. Nasus bir 6 Lvl oldumu gank gerekir kesmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 7 Şubat 2012; 3:08:29 >
  • Bir forumdan alıntı yapmak istiyorum, arkadaşın söylediği çok güzeldi ben de kopyaladım :)

"Şimdi mesela über nubsun diyelim ama über nub olarak über nub olduğunu kabul etmek istemiyosun napıyosun elo helldeyim diyosun böylece artık über nub olmamış oluyosun "
  • o arkadaş gelsede bi vs atsak lol
  • quote:

Nasus zorluyor topta....

Nasus earlyde en zayıf solotop championlarından biri. İyi harass yapabilen bi karakterle eritirsiniz.
  • w ile cok rahat first blood aldırır, nasus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

w ile cok rahat first blood aldırır, nasus.

Damage yok ki nasusta early için ne fbsi alıyosun Hem nasus bunu 2-3 defa denese e falan da atsa farmlarken manası bitti, o anda hiç bişey yapamaz artık nasus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Damage yok ki nasusta early için ne fbsi alıyosun Hem nasus bunu 2-3 defa denese e falan da atsa farmlarken manası bitti, o anda hiç bişey yapamaz artık nasus.

zaten kendi kesmicek jungler geldiğinde nasus bi w atsa free kill.
  • R1ven> Gp çoğu gankplank player'ını kulenin altına kadar sokup oradan çıkmadan kesmek kadar keyif verici bir şey yok en tiksindiğim karakterlerden birisidir Gankplank ve öldürmeside bir o kadar zevkli oluyor hue hue.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoyoTe ! -- 7 Şubat 2012; 12:47:58 >
  • toptaki en iyi championlar benim için renekton riven gp kral gibi harras hepsiyle de kaçarsın hepsiyle de kovalarsın favorilerim yani irelia da iyidir speed rune varsa iyi gider ilk hiten style dolduruyorum wits end aldın mı tamamdır zaten 5-6 sallıyorsun middeki castera
  • quote:

Nasus zorluyor topta....

nasusun en buyuk counter ı gp..
  • Shyvana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolverinX -- 7 Şubat 2012; 14:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

quote:

arkadaş güzelce vermiş cevabı banada birşey söylemeye gerek bırakmamış lakin,

"aldırır" demişim, "aldırır" demek alınmasına yardım eder, sağlar anlamı taşıyan bir kelimedir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

quote:

arkadaş güzelce vermiş cevabı banada birşey söylemeye gerek bırakmamış lakin,

"aldırır" demişim, "aldırır" demek alınmasına yardım eder, sağlar anlamı taşıyan bir kelimedir.

W diyip duruyosunuzda GPnin W skilli slow stun tauntları silmiyor mu nasıl kolayca kill alabiliyo bu jungler? Flash var exhaust var cart var curt var. Kolay değil GPyi kesmek. Ayrıca Nasus'un Q stacklemek için bolca pushladığını düşünürsek kafama yatmadı bu iş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.