Bildirim
ELO HELL'den çıkış yöntemi - GARANTİLİ!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://dumanblogx.blogspot.com.tr/2014/01/league-of-legends-elo-hellden-ckmak.html
Blogumdan çalmış beyler. -
Yazıyı sen mi linkledin? -
Hayir bir insan noob degilse her sampiyonla cikar cikamiyorsa o da noobtur hic bosuna millete kizmasin hak ettigi yer orasidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elo boost yapmak daha kolay xd -
Öneri için sağolda yazım tarzın falan ne biliyim bi itici geldi -
Plat daha beter hep troll hep troll.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CatZ Dritzz
Öneri için sağolda yazım tarzın falan ne biliyim bi itici geldi
düşündügüm gibi yazdım, yapmacık olmaya gerek yok :) -
aynen leona karşısında durmayı bildinmi cidden işe yaramaz bi şampiyon bilmediğinde ise gerçekten çok güçlü. bu elo hellde işe yarar -
bugün adam soloya amumu aldı 2.30 da fb yi verdi, midde karşı katarina 7/0 gidiyordu. sen istediğin kadar koru adc ni olmuyor -
Sonra bir gün karşına Lulu gelir -
leona mf ile bot lane kaybeden varsa silebilir oyunu. mf oynamasını bilen bi duo bulun yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo
leona mf ile bot lane kaybeden varsa silebilir oyunu. mf oynamasını bilen bi duo bulun yeter
adam haklı beyler +1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Umut Reis
Hayir bir insan noob degilse her sampiyonla cikar cikamiyorsa o da noobtur hic bosuna millete kizmasin hak ettigi yer orasidir.
bi de bunun gibi kekolar var hak ettigi yer orasıdırcı... cıkan keyfınden mı cıkamıyo yoksa bunun hala takım oyunu oldugunu anlayamadın mı ? -
Ya ne saçma bir yazıdır. Oynamasını bilmiyorsanız aynen bunu yapın. Oyuna olan NEGATIF etkiniz azalır. Ama iyi oyuncuysanız MID ,JUNGLE alıcaksınız. -
2 dir yanıma özürlü leonalar geliyor oyundan soğudum oyun boyunca bi kere adc ye atlanmaz mı ya. burdan söylüyorum eğer adc nin yanında dolancaksanız gidin sona fln alın işe yararsınız -
Saol gardaşım sayende eloheaven a çıktım, kaybetsem bile lp geliyo, acayip bi lig -
AD kötü çıkarsa ne yapcaz? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sycosis
quote:
Orijinalden alıntı: Umut Reis
bi de bunun gibi kekolar var hak ettigi yer orasıdırcı... cıkan keyfınden mı cıkamıyo yoksa bunun hala takım oyunu oldugunu anlayamadın mı ?
Birincisi, kekonun kelime anlamını bilmeden ve tanımadığın bir kişi hakkına hitaben kullanman başlı başına kişilik seviyeni belli ediyor.
İkincisi, Profesyonel oyuncular ve ya twitch tvde yayın yapan onca kişi var bronz V hesapları diamonda çıkarıyorlar onlar nasıl çıkarıyorsa sende öyle çıkacaksın oradan yoksa noobsundur, hak ettiğin yer orasıdır.
-
kekonun once kelıme anlamı ıle argo anlamı arasındakı farkı ogren sonra ders ver ... ayrıca ben bronze da degilim sadece sureklı bu tarz konulara sacma sapan bu tarz cevaplar yazmanızdan bıktım azcık dusunun de yazın su yorumlarınızı mıllete noob demeye pek heveslısınız hıcbır sekılde bu oyun tek kısının tasıyabılıcegı bır oyun degıl sen once bunu bı kavra sonra konus o stream yapanların takım oyuncularına bak bronzedakı oyunculara bak bır de , tek bir hatadan oyunun cevrıldıgını de unutmamak lazım tabı ama sen prosun tabı bılıyosundur bunları keko senı
al sana hakedılen yer ve oyuncularıhttp://forum.donanimhaber.com/m_86951479/tm.htm sadece bir ornek mılyon tanenın ıcınden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sycosis -- 24 Ocak 2014; 14:03:27 >
Benzer içerikler
- otp ne demek
- lole ne kadar yatırdım
- qq ne demek
- uyumlu sevgili nickleri
- scrim ne demek
- ping düşürme
- lol kaç gb
- afk ne demek
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X