Amrabat süper lig topçusu hedefimiz avrupa beyler.
Melo'ya 20 milyon euro bile feda olsun,tartışmasını yapıyorsunuz bide
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
Melo'ya 20 milyon euro bile feda olsun,tartışmasını yapıyorsunuz bide
melo bu takımdan giderse göçer takım. bizi takım yapan en önemli futbolcu bence melo.
Melo'yu 6-7 milyon civarında sezon sonunda alacağız bence. Juventus mutlaka indirim yapar.
altın bidon ödülünü verirlerse melo kesin bizde :D
Genç muhasebeciler yine yazıp çizmeye başlamış.
Melo alınmazsa yönetime yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorun.
ben eboueye çok uzun yıllardır hayranlık beslemekteydim, şaşırdım türkiyeye gelmesine. fifada fln hep alırıdm sağ beke.
Ulan zaten 3-5in hesabını yaptık diye her sene farklı kadroyla çıkmıyormuyuz kaç senedir niye bi hagimiz aleximiz yok hiç merak etmedınızmı KALITELI OYUNCU ÇOK PARADIR bu her zaman böyledir sanki sizin cebinizden çıkıyormuş gibi konuşuyonuz ya
fernandez gibi 1-3m e alabilirsek o perfomansa en ucuz transfer yapılmış olur
ayrıca elmanderede bonservis vermedik. bu adamı hemen kapanı tebrik ediyorum. adnan polat ekibi bulmuştu sanırsam.
Yahu Elmander'i Ünal Aysal transfer etti, Ntvspor'da açıklamıştı hatta.
Adnan'ların yapacağı beleş transferler anca Zapata, Mustafa Sarp, Barış Özbek...
Abi elmander çok başka bişey yaa..Hani bazı arkadaşlar diyor ya , baros koşular yaparak adamları yanına topluyor , elmander ilerde boşluk buluyor diye..Asıl tam tersi elmander yanına 3-4 tane adam topluyor barosu boşa kaçırıyor..Defansı yarıp geçiyor resmen.. Bir forvette olması gereken herşey var ; hızlı , rahat adam geçiyor , vuruşları iyi , fiziği iyi , boyu uzun ,kıvrak..say say bitmez..
Tüm oyuncularımıza Maşallah diyelim nazar değmesin
Yapti 19 mil€ Melo 13 mil€ indirimsiz ( duyduguma göre gelecek sene kampanya varmis yazlik indirim yapiyorlarmis)
Melo tek basina bu adamlarin verdiginin 3 katini bukadar az sürede verdi yani degermi deymezmi kendiniz hesap,ayin
Bu sene en çok parayı Sercanla Riera'ya verdiğimizi biliyormuydunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Peki Sercan ve Riera'ya neden kaldık? Üçün beşin hesabını yapıp Podolski transferini bitirmediğimiz için.
quote:
Orijinalden alıntı: marophat
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Peki Sercan ve Riera'ya neden kaldık? Üçün beşin hesabını yapıp Podolski transferini bitirmediğimiz için.
O da var da daha çok son dakikaya bıraktığımız için.
Her sene çer çöp adamlara para vermektense , Melo'ya 13 milyon vermekte ne var. Selçuk'la anlaşıyorlar , taş gibi orta sahamız oldu. Maceraya gerek yok
Elmanderi sokakta gorsem kosa kosaboynuna sarilirim lan o derece muthis bir adam
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
melo alınmalı sene sonunda ama 13 fazla ya
Niye fazla olsun ki? Biz senelerdir tonla orta saha oyuncusu aldık. Bunlara her yıl maaş ödedik ve bunca sene hiçbir katkı göremedik. Onlara verilen paralar azdı ama hepsini topladığın zaman Melo'nun maliyetini bulabiliyor. 3 oyuncunun yaptığı işin fazlasını yapıyor. 10 milyon euro ise verip almalıyız. Adam aldığı paranın karşılığını veriyor.
melo sadece bizim için iyi bir önlibero değil ki, karakteriyle sahadaki hırsıyla 40 yıllık galatasaray lı. takımın şu anki hüviyeti melo nun o gol sonrası sevinci ve sahadaki duruşuyla çok ama çok ilgili.