Ulan zaten 3-5in hesabını yaptık diye her sene farklı kadroyla çıkmıyormuyuz kaç senedir niye bi hagimiz aleximiz yok hiç merak etmedınızmı KALITELI OYUNCU ÇOK PARADIR bu her zaman böyledir sanki sizin cebinizden çıkıyormuş gibi konuşuyonuz ya
bizde sabri varya sağ beke futbolcu almadık kaç yıldır. sanki işini dört dörtlük yapıyordu. sağ bek alın söylemlerimize sabri türkiyenin en iyi sağ beklerinden deniyordu. neyse şuan sakat ve takım ahengini buldu. iyileştiğinde terim prensini! korumak için ahengi bozmaz inşallah.
GS devre arası 2-3 transferle açık ara lider olur gibime geliyor. Bu pislik MAA açık ara şampiyon olacağımızı tahmin ettiği için Play-OFFu getirtmiş eee ne de olsa fanatik Fenerli
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
Genç muhasebeciler yine yazıp çizmeye başlamış.
Beyler Melo iyi oyuncu ben de çok beğeniyorum ama 13 milyon abartı bir rakam. Tabi o sözleşmede yazan para daha onun daha altına düşülecektir. Fernandes'te 8 milyon yazıyordu 2'ye bıraktılar. Yobo'nun kontratında yine 8 yazıyordu Fenerbahçe 4 milyona anlaştı ama şike olayları çıkınca yine kiraladılar.
Ama şunu anlamıyorum şimdi siz Melo'ya verilen yıllık 4,5 milyon euro'nun fazla olduğuna katılmıyor musunuz? Normal bir para mı yani bu?
quote:
Orijinalden alıntı: fıratbozkurt
Beyler Melo iyi oyuncu ben de çok beğeniyorum ama 13 milyon abartı bir rakam. Tabi o sözleşmede yazan para daha onun daha altına düşülecektir. Fernandes'te 8 milyon yazıyordu 2'ye bıraktılar. Yobo'nun kontratında yine 8 yazıyordu Fenerbahçe 4 milyona anlaştı ama şike olayları çıkınca yine kiraladılar.
Ama şunu anlamıyorum şimdi siz Melo'ya verilen yıllık 4,5 milyon euro'nun fazla olduğuna katılmıyor musunuz? Normal bir para mı yani bu?
adam o aldığı parayı sonuna kadar hakediyosa hiç bi problem yok aldığı parada ki hakediyo da
quote:
Para benim cebimden çıkmıyor ama yine de biraz fazla geliyor bana aldığı para. Takımdaki diğer oyuncularla karşılaştırınca bazı yabancıların bile 2 katını alıyor neredeyse. İyi top oynuyor, seviyoruz ama takım içi dengeleri de düşünmek lazım. Neyine yetmiyor 2.5 milyon Melo?
quote:
Melo'nun bonservisine 13 milyon fazla, yıllık ücreti de fazla. 3,3 milyon garanti para var. Maç başı 30 bin eurodan 40 maçta 1,2 milyon. Yıllık ücreti 4,5 milyon euro'ya geliyor. Türkiye'de bu kadar para alan başka oyuncu var mı? Quaresma buna yakın bir şey alıyor galiba başka yok. Melo alınacaksa bonservisi en fazla 6-7 milyon €, yıllık ücreti de maç başı dahil 3-3,5 milyon € seviyesine çekilmeli.
Aslında Melo'ya verilen para fazla. Biz ve muhtemelen yöneticiler, 5 para etmez adamlara dağıtılan milyon dolarlardan dolayı Melo'ya verilen parayı göze batmıyor. Normalde yüksek bir ücret.
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
quote:
Melo'nun bonservisine 13 milyon fazla, yıllık ücreti de fazla. 3,3 milyon garanti para var. Maç başı 30 bin eurodan 40 maçta 1,2 milyon. Yıllık ücreti 4,5 milyon euro'ya geliyor. Türkiye'de bu kadar para alan başka oyuncu var mı? Quaresma buna yakın bir şey alıyor galiba başka yok. Melo alınacaksa bonservisi en fazla 6-7 milyon �, yıllık ücreti de maç başı dahil 3-3,5 milyon � seviyesine çekilmeli.
Aslında Melo'ya verilen para fazla. Biz ve muhtemelen yöneticiler, 5 para etmez adamlara dağıtılan milyon dolarlardan dolayı Melo'ya verilen parayı göze batmıyor. Normalde yüksek bir ücret.
sao paulo 1.5 a anlaşmışken 3.5 verip almadık mı zaten melo yu ? meloda selçuk inanda riearada hakettiklerinden fazla alıyorlar bana göre
Yapti 19 mil€ Melo 13 mil€ indirimsiz ( duyduguma göre gelecek sene kampanya varmis yazlik indirim yapiyorlarmis)
Melo tek basina bu adamlarin verdiginin 3 katini bukadar az sürede verdi yani degermi deymezmi kendiniz hesap,ayin
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Melo alınmazsa yönetime yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorun.
quote:
Orijinalden alıntı: diablo997
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
Melo'ya 20 milyon euro bile feda olsun,tartışmasını yapıyorsunuz bide
melo bu takımdan giderse göçer takım. bizi takım yapan en önemli futbolcu bence melo.
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity
Ulan zaten 3-5in hesabını yaptık diye her sene farklı kadroyla çıkmıyormuyuz kaç senedir niye bi hagimiz aleximiz yok hiç merak etmedınızmı KALITELI OYUNCU ÇOK PARADIR bu her zaman böyledir sanki sizin cebinizden çıkıyormuş gibi konuşuyonuz ya
melo alınmalı uyumlu fubolcu bulamıyoruz bulmuşken bırakmak olmaz, bonservisinde indirim yapılır paşalar gibi alınır, yok parası fazla yok, o kadar etmez diyenler melo gittikten sonra o bölgeyi nasıl dolduracaklar açıklasınlar saçma sapan konuşmayın arkadaşlar takıma kimyası uymuş katkısı olan ve istikrarlı olan bir futbolcu pahalı diye almamazlık edilmez edilirse öküzlük edilmiş olur bu kadar basit.
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
fernandez gibi 1-3m e alabilirsek o perfomansa en ucuz transfer yapılmış olur
ayrıca elmanderede bonservis vermedik. bu adamı hemen kapanı tebrik ediyorum. adnan polat ekibi bulmuştu sanırsam.
Yahu Elmander'i Ünal Aysal transfer etti, Ntvspor'da açıklamıştı hatta.
Adnan'ların yapacağı beleş transferler anca Zapata, Mustafa Sarp, Barış Özbek...
Adnan Polat Elmander'in menejeriyle görüşüp anlaşmıştı. Kendisinden söz aldılar ama resmiyet kazanmamıştı. Yönetim değişince Ünal Aysal'da Fatih Terim'e sorup onayını aldı ve Bülent Tulun gidip anlaşmaya vardı. Yani Selçuk ve Elmander ile sezon bitmeden anlaşılmıştı zaten.
Melo'ya 13 m veremeyiz falan geçin bunları büyük takımsan vereceksin eğer veremiyorsan büyük takımım demeyeceksin ki yıllardır orta sahaya akıtılan paralar ortada kaç 13 m etmiştir acaba hazır takıma uyum sağlamış taraftarın sevgilisi olmuş tüm kalbiyle oynayan oyuncuyu bulduk 13 m verelim bir zahmet değer de zaten
Melo 2 yıllığına kiralanmamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
her sene bir defansif orta saha değiştireceğimize alalım meloyu. 5 sene idare eder bizi en az.