Şimdi Ara

ELMACIK KEMİĞİ KILLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kıllardan nasıl kurtulabilirim veya sizde de varsa nasıl alıyosunuz? Ben küçükken sakal zannedip jilet vurmuştum mal gibi habire çıkıyor şimdi ağda ile alıyorum şimdilik ama olmaz böyle.. Epilasyon mu yapacaz illa yav.. Bazıları yakarak al falan diyo bir daha zor çıkar diyoo doğru mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 15 Haziran 2018; 1:5:5 >

• Sir ağda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişinle kopar tek tek
  • Forum.seviye atlamis. Onceden tek sorun makat kiliydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Hadi kıçı boşver de yüz önemli abi çıkmasın abuk sabuk yerlerde kıl falan
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    :DDD
  • yeşil ağda var ondan kullan. cımbızla al tek tek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cımbız kullanabilirsin.
  • Cımbızla tek tek çek eğer bi çözüm varsa sadece cımbızdır. En azından cımbızla alınca diğer ince tüyleri almıyosun gürleşmeyi durdurursun. Cımbız hariç neyle alırsan gür çıkar.
  • cogu kisi agda demis ama agda cildi mahf edioyr , lazer epilasyon yapmak lazim, bende yapacam
    simdiye kadar agdayla aliyordum, ama agir cekim agdaya bak cilde cok zarari var , kesinlikle yol yakinken lazer yap kurtul
  • Ben cımbızla alıyorum. Ama çok ince çıkıyor. Bazıları incelere göre daha kalın oluyor onları alıyorum. O ince olanlar dibine girince gözüküyorlar hemde cımbıza direk gelmiyorlar 2 3 te geliyorlar cımbızdan kayıyorlar. Kalınları cımbızla al gerisine uğraşma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.