Şimdi Ara

Elma Store iPhone 12 Fiyatları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Instagram’da reklam olarak gördüm. iPhone 12 Mini 7499 tl’den normal 12 ise 7999 tl’den başlayan fiyatları vardı.

Acaba güvenilir mi? Bana pek güven vermedi çünkü Elma Stor’un sonunda e bile yoktu. Daha önce alışveriş yapan varsa görüşlerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Edit: Az önce reklam olarak Elma Stor olarak gördüm. Sonra internetten bakayım dedim bulamadım. Elma store yazdım çıktı. Ya halüsinasyon gördüm ya da site ile alakalı idi herhalde
    Ama fiyatlar bu şekilde.

Edit2: Adreslerine baktım. Antalya’da gözüküyor. Antalya’da olan biri gidip bakabilir mi gerçek mi değil mi diye veya bilen biri. MarkAntalya diye bir avm’de imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 18 Kasım 2020; 6:38:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 Kasım'da alınmış bir domain, olmayan bir mağaza (https://markantalya.com/magazalar//), ürünlerdeki stok kodları Hepsiburada'dan kopyalanmış, kurumsal anlamda herhangi bir bilgi yok, sadece iletişim olarak bir cep telefonu numarası var. Buram buram dolandırıcılık kokuyor bence. Apple'a iletmek lazım bu durumu.

• 7499’dan gireceğine inandıysanız diyecek söz bulamıyorum.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hocam inandım demeyelim de inanmak istedim. Bir ihtimal. Olsa hani iyi olurdu.

• Kolpa, boşverin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.