Şimdi Ara

Elm Sokağı kabusu [ Freddy Krueger ] geri Dönüyorrr İşte Beklenen haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar bügün Amerikada Vizyona Girdi Jasonun filmi filme Süper Diyolar Bi kaç yerde izleyenler'de okudum 2009 filmi Çok başarılı olmuş

Gelelim yeni aldıgım habere göre Arkadaşlar

beklenen haber geldi ve korku dünyasının şahsına münhasır karakteri freddy krueger’ın, elm sokağında kabus’un yeniden çevrimiyle geri dönmesi kesinleşti.böylece leatherface, michael myers, jason voorhees, pinhead ve chucky’den sonra bir fenomen daha dönmüş olacak.. wes craven’in 1984 yılında sinema dünyasına kazandırdığı en önemli korku karakterlerinden biri olan freddy kruger yeniden rüyalara dehşet saçmaya geliyor. 80′lerde yayınlandığında çığ gibi büyüyen ve büyük bir fan kitlesi edinen serinin uzun bir aradan sonra 2003 yılında çekilen freddy vs jason filmi devam sinyallerini vermişti. fakat aradan geçen süre içinde bu projeye dair hiçbir çalışma yapılmamıştı. açıklanan bilgiye göre wesley strick filmin senaryosunu yazmaya başlamış ancak ne yönetmen ne de başrollerdeki oyuncular şu an için belli değilmiş.sadece filmin casting’i için düşünülen isimler kesin olmamakla birlikte şöyle; freddy krueger : jackie earle hayley alternatif isim ise adrien brody.evet hayranların en çok üzüleceği konu hiç şüphesiz bu olacak.yaşının ilerlemesinden dolayı robert englund’un filmde rol almayacağı kesin.englund’suz bir freddy karakterini doğrusu bizde çok merak ediyoruz. nancy thompson: amanda seyfried alternatif isim ise dakota fanning olacak.freddy’nin film boyunca peşinde olacağı karakteri canlandıracak oyuncunun iyi seçilmesi şart..marge thompson: marcia cross alternatif isim drelt. thompson: josh brolin alternatif isim bill moseley olacak.josh brolin’in bu rolün hakkını vereceğini düşünüyoruz. w barrymoore olacak.siz hangisini tercih ederdiniz?..glen lantz: bu rol için düşünülen isim şu an için belli değil fakat orjinal filmde bu rolü johnny deep’in canlandırdığını düşünürsek yeni ismin işinin kolay olmadığı bir gerçek.tina gray: lindsay lohan alternatif isim mischa barton olacak. evet herkesin linslay lohan dediğini duyar gibiyim.evet casting için düşünülen isimler böyle fakat şu anda bilinen tek şey, freddy uzun saçlı televizyondan fırlayan küçük kızlardan uzun zamandır bıraktığı tahtını 2009 yazında geri almaya geliyor

süper olcakkkk

Elm Sokağı serisi Samuel Bayer'e emanet. Pek çok korku klasiği gibi yeniden çekilmesine karar verilen A Nightmare on Elm Street'in yönetmenliğine Nirvana'nın Smells Like Teen Spirit klibini de yönetmiş olan Samuel Bayer getirildi. Bu, Bayer'in ilk film yönetmenliği olacak. Fakat klibin atmosferi göz önüne alındığında mükemmel bir seçim yapılmış olabileceğini düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomkarınca38 -- 13 Şubat 2009; 23:32:54 >

• Aim sokağı?
  • Aim bir sokak değil,caddedir,yanlışlık olmalı...
  • pardon Elm sokagı olcak'tı !!
  • süper haber
  • A Nightmare on Elm Street, filmi johnny deep in de rol aldığı ilk filmdir. Hala izlemeyen varsa ısrarla tavsiye ederim.
  • Daha Senaryo yazım aşamısında

sanırım 210 sonunda dogru vizyonana girer

ama çekilecegi kesinleşmiş zaten son Filmde dwm sinyali vardı

ama kimse üstünde durmamıştı ama Artık Karar werilmiş

Ben jason filminin nete dşmesini bekliyom valla sinema çekimi az olsa izledim süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son haberleride ekledim Samuel Bayer yönetmen olcakmış adamın ilk yönetmenligiymiş :S
  • pek profosyonel bir film olcağını sanmıyorum.lindsay lohan nedir ya bir insanın sırf fiziği güzel diye cast a alınmaz ki.yönetmende deneyimli biri değil anladığım kadarıyla.bence fan ların beklentisi büyük olmasa iyi olur.
  • daha önceden bir flim vardı fredi ile birisinin çektiği adı neydi o filimin ikiside korku dünyasının adamlarıydı
  • bu adam gercekten kabusumdu :(
  • smells like teen spirit te pek yetenek isteyen bir klip değildi amatör kamera ile bile çekilebilirdi yani
  • Bende çocukken çok korkardım Freddy'den. Bayadır tvler vermiyince bütün seriyi indirdim. İlk 3 filmi izledim komediymiş Ama zamanına göre çok iyi bir korku filmiydi.
  • Ya çocukken hakkaten çok korkardım ama izlemekte izlerdim aileden gizlice fırsat buldukça izlerdm
  •  Elm Sokağı kabusu [ Freddy Krueger ] geri Dönüyorrr İşte Beklenen haber
  • Ben serinin ilk bölümünün yeniden çevirimi olacak diye duymustum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: rulaZz

• Çocukluk zamanlarımın korku filmi. Her gece saat 3 te Shot TV de olurdu
  • komedi filminden farksız bence
    5 yaşımdan beri kaç kere izledim bilmiyorum 1 kere bile korktugumu hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.