Şimdi Ara

Elleri kalın ve güçlü erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık biraz tuhaf oldu kusura bakmayın ben iri yapılıyım ama ellerim çok kibar. parmaklarım ince uzun ve narin. bazı erkekler var adamın elini bi sıkıyorum kerpeten gibi. nasıl böyle sert oluyor eller. var mı bir antrenmanı falan.

• İş yapmaktan diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam bana tasa tahtaya vurdururdu elimi tokat attirirdi ellerim bahsettiginiz gibi genetik de olabilir bi de basket oynuyordum

• Küçüklüğümden beri mermer tokatlarim ellerim palet gibi kime vursam yamuluyor hemen.

• elleriyle çalışan insanların zamanla derisi kalınlaşır, bahsettiğim ofis işi değil yalnız tarlada, veya ne bileyim inşaatta keser sallaman lazım.
  • Yaptığı ağır işlerden dolayı.
  • bence böylesi iyi benim de senin gibi kerpeten gibi elin çekici olduğunu düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozellikle bagda bahcede calisan arkadaslarim gerçekten oyle. Genetik belki etkili olbilir ama kesinlikle yapilan islerinde katkisi buyuk

• Çalışmaktan oluyor gardaş, sen de inşaatta bağda bahçede demir atölyesinde kaportacıda çalış senin de olsun

Olmadı bi nasır mermeri koy evin ortasına, Osmanlı padişahları gibi gel git tokatla... Mermeri...
  • El arabası kullanman lazım

• Genetik. Kibar el iyidir hatun kişiler tahrik olur

• Duvarı yumsukluyorum bir şey olmuyor. Vurdukça kemikler eziliyor sonra kalsiyum yapısı sıklaştığı için daha sert bir hal alıyor. Öyle kalın değil parmaklarım kemik yoğunluğu önemli.
  • Sanırım el sağlamlığı genetik. Basket oynamak dışında el gerektiren çok az aktivite yaptım fakat ellerim tam manasıyla kürek gibi ve kerpeten gibi sağlam maşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda benden bahsedilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.