Şimdi Ara

Elite yada bosslardan düşen bir itemin yok olması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu sorup sormama konusunda bir türlü emin olamadım fakat 1 hafta önce tekrarı başıma gelince açmaya karar verdim. Elite öldürdükten sonra 2 defa legamdary itemimi lootladığım halde çantamda yoktu , bir kerede crossbow itemim durup dururken kaybolmuşu.İlk başıma geldiğinde yanlış gördüğümü düşündüm fakat geçen hafta random bir boss dan set itemi düştü ss alayımmı almayayımmı derken lootlamış bulundum ve çantama baktığımda ise item falan yoktu.Bu durum başına gelen varmı? Blizzard yoksa bize düşen güzel itemleri kendinemi lootluyor?

Daha öncede yazmıştım bir kaç arkadaş dalga geçmişti.Oyunda çok bug var hele bir monk olarak çok zor. Bu umarım bir bugdur (öle olsada farketmez) çok sinir bozucu. Tamam fight ortasında kalıp hiç bir yere hareket edememek (summon yapmazsanız sanki lag varmış gibi saatlerce hareketsiz kalıyorsunuz) rmahda yada ah de iteminizin gözükmemesi vesaire buglar neysede tam 3 adet milyondolarlık item yalan oldu... (belkide çöptü)

• En abuk subuk bug'lar başına gelmiş biri olarak böyle bir şeyi ilk defa görüyorum, duyuyorum.. Ama tabi ki mümkündür
  • Ayni olay degil ama ben de bunun hakkinda konu acmak ile acmamak arasinda kalmistim.
    Benimde gecen gün RMAH'a koyduğum 3 item satış süresi bittiğinde completed kısmına gelmesi gerekirken kayboldu. Hiçbir sekilde görünmüyor itemler.
    Zaten düzgün seyler düşmüyor. Birde elimdeki 3 itemde kaybolacak ise, Blizzard'in sistemi nasıl kurmuş arkadas?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Book olabilir mi aldığın şey? Bir kaç kez Yeşil görünce bende set item diye fırladım aldım ama book olduğunu farkedince moral olarak çöküyor insan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

Book olabilir mi aldığın şey? Bir kaç kez Yeşil görünce bende set item diye fırladım aldım ama book olduğunu farkedince moral olarak çöküyor insan..

bende bunu diyecektim
  • Sen hikayeleri set sanmışsındır. O heyecanla hepimiz aynı hataya düşmüşüzdür ilk zamanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Sen hikayeleri set sanmışsındır. O heyecanla hepimiz aynı hataya düşmüşüzdür ilk zamanlar.

quote:

Book olabilir mi aldığın şey? Bir kaç kez Yeşil görünce bende set item diye fırladım aldım ama book olduğunu farkedince moral olarak çöküyor insan..

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

bende bunu diyecektim

Yok arkadaş bilmem kaç saattir oynuyorum book olsa bilmemmi, ayrıca booklar alınca kenarda pencere çıkıp seslendiriliyor , hiç böyle bir şey olmadığı gibi kaybolan itemlerden birisi sarı (rare) idi. Sarı book varmı?
    son olarak ilk zamanlar değil baya bir süredir oynuyorum oyunu ve hatta rmahda 200tl üzeri gerçek para ve 5-10m item satışım var. Yeterince oyuna hakim olduğumu düşünüyor arada bir boss atlamış olsam dahi inferno DİABLO yuda kestim. Act 1-2 de 1 aydan daha fazladır farm yapıyorum. Bu acemi hatayı yaptığımı düşünmediğimden bu başlığı açtım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sıkıntı benimde başıma geldi, rare item görüyorum düştüğünü 3 tane misal bir bakıyorum iki tane var,kayboluyor....set item heç düşmedi ama :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttarid

bu sıkıntı benimde başıma geldi, rare item görüyorum düştüğünü 3 tane misal bir bakıyorum iki tane var,kayboluyor....set item heç düşmedi ama :):)

Aynen bu olay başıma en az 3 kez geldi.
  • Başka bir konuya yazdım ama burayada yorumumu belirteyim. Benimde başıma 2 kere geldi bu olay. Yerde legendary itemi görüyorum ALT tuşuna basıp çantaya alınca yok oluyor. Bu sorunu yaşayan 2 arkadaşım daha var.
    Birde yardımcımın üstündeki itemler kayboldu. Legendary bir mızrak vermiştim ona bu patch'ten sonra bütün itemleri sıfırlanmıştı kayboldu gitti itemler. Bir bug olduğu gayet açık.
  • Bir ara bana da legendary plan düştü ama yerden alamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.