Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.718
Cevap
38
Favori
74.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KrmTrn kullanıcısına yanıt
    https://store.steampowered.com/sub/268720/



    Bu sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLTaR_07

    https://store.steampowered.com/sub/268720/



    Bu sanırım.
    Evet bu, ama yeterli bakiyeniz yok ise,oyun ve Horizons Season Pass mutlaka alın.
  • oyun dikkatimi çekti ama kararsız kaldım.

    online modunda oyuncular ne kadar aktif? oyunda savaştan ziyade madencilik, taşıma, keşif yapacağım, bu sırada yakınlarımdan geçen veya istasyona gidince diğer oyuncuları görme sıklığım ne olacak?

    klavye mause ile oynanır mı?

    online oynarken gta'daki gibi pasif mod var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    oyun dikkatimi çekti ama kararsız kaldım.

    online modunda oyuncular ne kadar aktif? oyunda savaştan ziyade madencilik, taşıma, keşif yapacağım, bu sırada yakınlarımdan geçen veya istasyona gidince diğer oyuncuları görme sıklığım ne olacak?

    klavye mause ile oynanır mı?

    online oynarken gta'daki gibi pasif mod var mı?
    Oyuuncu görme olasılığın biraz düşük ama var tabiki. ETS 2 nin MP sinde yoğun olan bölgelerde görürsün, mouse klavye ile oynanır, solo dünyası var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KrmTrn

    Oyuuncu görme olasılığın biraz düşük ama var tabiki. ETS 2 nin MP sinde yoğun olan bölgelerde görürsün, mouse klavye ile oynanır, solo dünyası var.

    Alıntıları Göster
    Bu arada madencilik,kargo görevi,turist taşıma,combat görevi mevut.
  • 10.000 oyuncu aktif oynanıyor lakin Evren’i düşününce devede tüy kalıyor player :) biraz az karşılaşma oranınız.

    İstediğiniz herşey var oyunda

    Oynanır oynuyorum

    Pasif mod yok solo var geçiş yapabileceğiniz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün road map açıklamlarına baktım 2019 'da DLC gelecekmiş onunla birlikte atmosferi olan gezegenlere inip gezilebilecekmiş, FPS modu ile karakter ile yani,bilgisi olan var mı,CT bu konuda çok başarılı bence.Ama onda'da saman yolu galaksisi yok :)
  • yürüme gelince başınız göğe erecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tursuluekmek

    yürüme gelince başınız göğe erecek
    Evet göğe erecek seninki nereye erecek ?
  • Bu oyunun sorunları çok konuşuldu. Fakat görmezden gelindi her seferinde. O nedenle kendi aranızdaki fikir ayrılıkları anlamsız.

    Oyuncuların yakındığı ve devlerin itinayla görmezden geldiği en büyük sorunlar.
    1. oynadığın süreden fazla AFK kalıyor olmak. Ortak kanı oyunu tamamen %20 civarında hızlandırmaktı. Her şeyiyle. Uçma hızlı, manevralar, animasyonlar vs.

    2. Oyun boş gerilim az. Öneri şuydu: Open Play ı ayırmak veya daha cazip hale getirmek.
    Örnek 1: Solo ve Co-Op ın databaseleri ayrı olsun. Open Play ve Co-Op un databaseleri ayrı olsun.
    Örnek 2: Harcama ve gelir dengesi değiştirilsin. Soloyu %20 daha zorlaştırıp, open playı %20 daha kolaylaştıralım. Buradaki kastedilen şey: rebuy %20 artsın, inf, rep, cash gelirleri %20 azalsın. Open Play da tam tersi. Bu sayede solodaki farm seven adam solo da kalsın. Yüksek risk yüksek reward isteyip, gerilim sevenler de open playe gelsin.

    fakat adamlar istemiyor işte. ne yapak.. Nasıl bir kafa varsa afk oyunu yapmışlar. Twitch deki streamlere giderseniz neredeyse hepsi "chill stream" vs. diye title atıyor. yapacak bir şey yok yani oyunda :D Gerilim az ve yavaş oyun.




  • bu saatten sonra ekonomideki dengesizliği düzeltseler bile herkesin savelerini sıfırlamaları gerekir ki bunu yapamazlar. tek olası çözüm şuanki kayıtları soloya ait yapmak openda oynamak isteyenlere sıfırdan başkayacakları bir sistem getirmek yada ikinci bir sunucu seçeneği eklemek. insanlar emek veremeden ister istemez bolluğa erişiyor buda oyunu boş yapıyor simulasyondan uzaklaştırıp arcade bir hale getiriyor. bu konuda bile ciddi bir adımları yokken ilk seçeneği yapanazlar haliyle. herkesde bem kerizmiyim 20 görev stack edip milyonlar kazanmak varken saatlerce ezploration mining uğraşayım kafası var. haftalık 50m maaş için powerplay de 5 level olalım diye uğraşıyorduk hiçbir espirisi kalmadı mesela. artık sadece kendi halinde oynayan roleplay yatkını oyuncular kaldı daha çok. yürüme işide gelmesinden 1 hafta sonra ciddiye alınmayacak birşeye dönüşecek sc gibi bir örnek mevcut güzel birşey ama olmazsa olmaz bir deneyim değil geldiğinde göreceğiz yürümeye kadar çok eksiği var 2 sene daha gameplay üzerinde durmalılar bu sene yaptıkları gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 aydır filan girmiyorum oyuna. En son bıraktığımda 1 yıl filan girmemiştim ama aklıma gelip bir şekilde tekrar başlatıyor oyun. 2 ay önce de yolcu taşıyordum siriusdan, exploration gemisi için para biriktiyordum öyle kaldı araya başka şeyler girdi oyunu bıraktım.

    Bu konuya da kaç kere yazdım toplanalım rp yapalım, uzaklara gidelim filan diye ama kimseden ses çıkmadı. Oyunun tekdüzeliğinden sıkıldıysanız, sohbet muhabbet eşliğinde nebulalara filan gidelim uzaklaşalım milletin aktif olduğu bölgelerden. Gerekirse satarım ana gemimi güzel bir kaşif gemisi toplarım. Çok hızlı dönen bi ay vardı gidelim oraya inelim ordan foto filan çekelim. Ne bileyim değişik bişeyler yapalım, yolcu taşıyıp milyonlar kazanmakmış, warzonelardan hayvani paralar kaldırmakmış bunlar baydı artık.
  • olumsuz yorumlara rağmen dayanmadım aldım şimdilik güzel, tek sıkıntım bir müddet sonra başım dönüyor.
  • Uzay oyunları uzaktan bakınca bana hoş geliyor da. Oynamaya başlayınca çok karışık ve çok fazla vakit alacağını görüp bırakıyorum.

    Elite Dangerous'ı da bu yüzden almaktan çekiniyorum.
  • Vallaha adamlar yapmış RP sini fuel Rats diye bir grup var, yakıt bitince yada başka sebepten dolayı uzayda kalırsan , web sayfalarına sebebini ve nerede kaldığını yazıyorsun yanına geliyorlar.



    https://fuelrats.com/
  • 10 tane veri taşıdım, ardından bulunduğum yere malzeme lazımmış gittim zar zor onları satan yeri bulup alıp teslim ettim, 250k para birikti malzeme bulmak iyi para veriyor, type-6 transporter alınca direkt yolcu taşımaya başlayabilecek miyim?

    istasyona giderken aniden böyle oldu neden acaba?
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 26 Aralık 2018; 9:50:14 >
  • bazı istasyonlarda passenger cabin satılıyor gemine onlardan taktıktan sonra yolcu taşıyabilirsin, type-6 transporter yada şu an kullandığın da olur farketmez passenger cabin olduktan sonra yolcu taşıyabilirsin fakat yola çıkmadan önce mutlaka yıldızlardan yakıt almanı sağlayan fuel scoop u gemine takman lazım yolda yakıtsız kalmaman için.

    resimdeki olay ise sen ışık hızında yol alırken biri seni çekmiş çıkarmış büyük ihtimal bir avcı yapmıştır sana saldırmak için..
  • 1 yıl oynadıktan . Sonra 7 ay ara verdim tekrar canım istedi ekip arkadaşı arıyorum Steamden ekleyelim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev haricinde bir gezegenin inilebilir olduğunu nereden anlıyoruz?

    sadece görev yaparak 1 günde cobra mk3 ve dolpin aldım galiba para konusunda oyuncuyu pek sıkmıyor.
  • system map i açtığında gezegenin etrafında mavi bir halka var ise o gezegene inebileceğini gösteriyor..
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.