Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
76.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bounty hunting işini çok zorlaştırmışlar yav. Para kazanamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

horizons 75 tl olmuş her güncellemede fiyatı düşürecekler heralde

dlc ama daha yeni ana oyun fiyatına indi..
  • http://goo.gl/forms/XfmrSXLO1QI9hjN43 Adresinden Coomanders Pack çekilişimize katılabilirsiniz :)
    Ayrıcahttps://www.facebook.com/elitedangerousturkey/ adresinden sayfamızı beğenirseniz sevinirim :)
  • arkadaşlar bu oyunu yeni almayı düşünüyorum.

sadece oyunumu almamı tavsiye edersiniz yoksa tüm paketleri almaya değermi?

steam
    elite dangerous= 75 lira
    elite dangerous + commander pack + horizons season pass = 150tl

g2a.com da elite dangerous= 64tl
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    10 gün sonra steamda indirimler başlayacak. o zaman daha uygun fiyata düşecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

10 gün sonra steamda indirimler başlayacak. o zaman daha uygun fiyata düşecektir

iyi benimde hiç acelem yok zaten.

tşk.
  • demo indirip tutorial oynadım.

yani tamam atmosfere giriyorsunda tamam güzel uzayda uçmayı sana yaşatıyor ancak sadece uzay boşluğu önünde ve uçakta oturuyorsun hepsi bu. yani oyunda bir kısır döngü var gibi. sanki bir kaç it dalaşından sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. oyunda karşına göktaşı ve uçaktan başka bişey çıkmıyorsa bu oyun sıkar yani. birde gemi modellemeleri hep aynı metalden gemi ve önde silah. bu çok klasik. starcrafttaki zerg gibi organik bir gemi yok. organik yaşam biçimi uzaylılar yok. bilmiyorum sanki bana tek düze geldi. modellemeler biraz kıt sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

demo indirip tutorial oynadım.

yani tamam atmosfere giriyorsunda tamam güzel uzayda uçmayı sana yaşatıyor ancak sadece uzay boşluğu önünde ve uçakta oturuyorsun hepsi bu. yani oyunda bir kısır döngü var gibi. sanki bir kaç it dalaşından sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. oyunda karşına göktaşı ve uçaktan başka bişey çıkmıyorsa bu oyun sıkar yani. birde gemi modellemeleri hep aynı metalden gemi ve önde silah. bu çok klasik. starcrafttaki zerg gibi organik bir gemi yok. organik yaşam biçimi uzaylılar yok. bilmiyorum sanki bana tek düze geldi. modellemeler biraz kıt sanki.

demonun linkini atabiir misiniz
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Elite dangerous bedava oynanabilir demo linki=

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/2yk8hp/elite_dangerous_demo/

indirip oynadım bir sorunla karşılaşmadım. bilgisayarımda norton var orjinal 2 hafta önce aldığım.
  • quote:

arkadaşlar bu oyunu yeni almayı düşünüyorum.

steam
    elite dangerous= 75 lira

commander pack bikaç adet gemi skini ve aksesuar veriyor yalnızca ana oyunu alabilirsin seversende horizons alabilirsin fakat uzayı sevmiyorsan ve sandbox tarzı hoşuna gitmiyorsa boşuna ücret ödeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: tursuluekmek

quote:

arkadaşlar bu oyunu yeni almayı düşünüyorum.

steam
    elite dangerous= 75 lira

commander pack bikaç adet gemi skini ve aksesuar veriyor yalnızca ana oyunu alabilirsin seversende horizons alabilirsin fakat uzayı sevmiyorsan ve sandbox tarzı hoşuna gitmiyorsa boşuna ücret ödeme

eskiden wing commander vardı 4-5 oyandım şahaneydi. microsoft sidewinder oyun kolu ile çok süper atmosfer oluyordu. zaten holywood sanatçıları oynardı ara filimlerde ve ara filim dialoglarında yaptığımız seçime göre oyundaki gidişat değişirdi. ara filimde oynayanlardan biri luke skywalker dı yani o biçim bir oyundu. şimdi bu tat lezzet varmı yani? hotas oyun kolu ile gayet güzel oynanıyor mu? demoyu indirip oynadımda sanki biraz tek düze bir oyun gibi geldi. normal bir konusu yokmu oyunun? ilerlediğimiz?

• Bu oyunun konusu sensin. Yani ağır bir hikayenin işlendiği, cutscenelerin, ünlü sanatçıların döndüğü vs. bir şey bekliyorsan hayal kırıklığına uğrarsın. Genel olarak yapımcının mantığı biz sana imkanları sunduk kardeşim. İster ticarete atıl legal, illegal ticaret yap ister kaşif ol daha önce ne oyuncu ne npc tarafından keşfedilmemiş sistemler, gezegenler keşfet ister korsan veya belirli güçlere bağlı olarak savaş vs. mantık bu. Oyunun hikayesi tamamen senin yapacağın aksiyonlar. Powerplay, factionlar cart curt bu tip şeyler var ama tamamen text tabanlı olarak arka planda işlenen şeyler. Yüzeysel bir oyuncunun, okumayı sevmeyen birinin bunlara ulaşmasına pek imkan yok. O yüzden çoğu oyuncuya sıkıcı ve boş geliyor bu oyun.

Mesela ben pek sıkılmıyorum çünkü hikayemi kendim yazıyorum. Kaşif olma yolunda ilerliyorum şu an. Alıyorum kağıdı kalemi elime galaksiden güzel bir yol haritası çıkarıyorum kendime. Keşfedilmediğini düşündüğüm, ilginç olabilecek sistemleri sırasıyla çiziyorum. Günlük düzenli oynayarak yaklaşık bir ay sürecek bir yol haritası çıkardım kendime. Bu amaç uğrunda oynamak zevk veriyor bana ve bunu yaparkende ilk başlangıç ve en küçük gemi olan Sidewinder ile yapıyorum, çok fazla challenge oluyor insana çünkü her şeyin çok kısıtlı imkanlar çerçevesinde bu yüzden oyundan aldığım zevkte artıyor.

Senin zevklerinden anladığım kadarıyla sana tavsiyem Star Citizen'in biraz daha gelişmesini beklemen, senin umduklarını o oyunda bulabileceğini düşünüyorum. Ama bütçe sıkıntın yoksa neden olmasın bu oyunu da dene elbet belki seversin.

Edit: Bahsetmeyi unuttum ama ilgini çekebileceğini düşünüyorum. Daha hikaye tabanlı bir işleyiş arıyorsan, Mark Hamill (Luke Skywalker'ı canlandıran isim), Gary Oldman gibi ünlü isimler Star Citizen'in Squadron 42'sinde rol alıyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 13 Haziran 2016; 22:59:09 >

• KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    star citizen i takip etmeye çalışıyorum zaten sc yi yapan adam wing commander serisini yapan adam ama bu kickstarter desteği şeklinde yaptığından mı yoksa bun bahane mi ediyor bilmiyorum ama oyunun oturması çok ağır ilerliyor. hani uzay simülasyon seven biri olarak bir hotas ile oyun oynamak istiyorum sadece bu yüzden elite dangerous alabilirim zaten bu aralar indirim çok. yoksa öle 150 lira falan tek vereceğim oyun diablo birde gran turismo dur. bütçe sıkıntım yok ama 100 lira üzeri her oyunun ederi değil gözümde.

bu oyun daha çok euro truck simulator gibi o halde. benim hiç sevmediğim oyun türüdür. yok tır al süsle malı al git git git -aaaa bu kuş ta neymiş ilk defa görüyorum- git git git depoya malı indir olamaz lastik patlamış değiştir :S yani hedefe plan yapıp gitmek iyide basit komutlar dışında şeyler olmalı.

wing commander saga: the darkest dawn diye bir oyun çıkmış 2012 de. eski wing commander grafiklerini günümüze uyarlayıp yeniden piyasaya sürmüşler. 3,3GB winrar full oyun beleş.

merak edenler için link: http://www.wcsaga.com/index.php

yükleyince 7GB oluyor. proluge + 1 görev oynadım tabi elite dangerous demo suna kıyasla geminin bazı detay manevraları eksik kalmış. helikopter tarzında kuyruktan sağa sola dönme yok birde gemi olduğu yerde sağa sola gitmiyor. illa araba gibi ileri geri park yapmak zorundasınız. birde inişlerde iniş takımı aç kapa yok hangarın girişinden girince ana menüye geçiyor. geminin içinden görüntü yok. yani eksiklikler var ama, hani wing commander seven için eski starcraftın yeniden çıkması gibi olmuş.

önce bir hotas almam gerekli yoksa fare ile bu oyunların standart oyundan farkı kalmıyor en azından onu anladım.

• dediğim gibi sandbox yani ben 2 haftadır craftla uğraşıyorum mesela :) hikaye istersen dün bi istasyon kaybolmuş onu arıyo millet :D
  • New Turkey gezegeni ve Ataturk Station 'nun bulunduğu LHS 1387 sistemine Turkish Elite Force minor factionumuz eklendi desteklerinizi bekliyoruz :)
  • bu arada dikkatimi çekti profesyonel hotas oyun kolu arayanlar için amazon almanyada thrustmaster hotas warthog 333 yuro kargo gümrük dahil kapıya kadar olan fiyat 1100tl ye geliyor. Türkiyede 1930tl. arada uçurum var.

Amazon.de fiyatı
    https://www.amazon.de/Thrustmaster-Hotas-Warthog-Joystick-Throttle/dp/B00371R8P4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1465972187&sr=8-2&keywords=thrustmaster+hotas

Türkiye fiyatı
    https://www.ortombo.com/ucak-oyun-joystick/

• uzun bir aradan sonra geri döndüm full vulture ve 10m para ile kaldığım yerden devam :)
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    aramıza bekleriz :)
    ts.elitedangeroustr.com
    www.elitedangeroustr.com
    https://www.facebook.com/groups/elitedangerousturkey/
  • npclerin yapay zekası hasar oranı artmış eskiden anaconda bile bi tehdit yaratmazdı şimdi en yüksek hasarı verene otomatik odaklandığı için mesafeyi uzak tutmak gerekiyor fazla yakınına girmemek lazım silah menzilinin dışına çıkınca tekrar diğer npclere odaklanıyor
    bu taraf seçme olayını neye göre yapmamız gerekiyor faydaları nedir seçtiğimiz tarafa göre diğer oyunculara düşmanmı oluyoruz rehber tarzı birşey varmı
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    powerplay'i kastediyorsan evet seçtiğin kişinin düşmanı seninde düşmanın oluyor. hepsinin kendine has buffları ve haftalık maaşları var bunları elde etmek için biraz uğraşman gerekiyor merit farming diye bişey var birde çalışma peensiplerini öğrenmek gerekiyor perşembeden perşembeye güncelleniyor ön hazırlık genişleme ve kontrol evreleri var her sistem için hepsinin politikası farklı olduğu için savaşarak genişlemiyor hepsi vs. vs. googleda arama yaparsan daha detaylı dökümanlara ulaşabilirsin. yoksa federasyon empire tarzında taraf seçmek diyorsan şuan bi eksisi veya artısı yok bunlar major factionlar olarak geçiyor onlar içinde ayrı rütbelerin oluyor belirli sistem permitlerini açıyorlar ve kendilerine has gemiler unlock oluyor iki tarafı aynı anda yükseltebiliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.