Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ilk expansion paket haberi geldi. Gezegene inişi içerisinde barındıracak çıkış tarihi henüz belli değil.

Elite Dangerous: Horizons
    https://www.youtube.com/watch?v=B4sAe16UTDg
    Exp alan ve almayanlar aynı evrende oynayacak ayrılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 5 Ağustos 2015; 17:51:17 >
  • Duyurdularda valla kimse kusura bakmasın küfür eder gibi duyurdular. $59 fiyat etiketi çakıverdiler bi eklenti paketine. Zaten ED sahibi olanlarada $15 mı ne indirim.
    Eyvallah gezegenlere inmek güzel de, zaten uzayda yapacak çok fazla iş yok gezegene inipte napacaz Allah aşkına. Sanki oyunu dört dörtlük bi şekilde bitiripte sundular. Gezegene insek de SC'de gösterilen (oyunu bitirebilirlerse yapabileceğimiz) gibi şehirler olsa anlayacam da. Boş taş toprak olan gezegenlere indirecekler yine. SC'yi beklemekten sıkılıp tekrar ED'ye dönmüştüm valla bugünde ED'den tiksindim. Güzel güzel oyunlarını satıyor adamlar diyordum. P2W olmayan en fazla gemi kaplaması satıyorlardı mağazada. Bu expansionlar da bu fiyat anlayışıyla devam edecek gibi. İlla lifetime expansion pack aldıracaklar. Onunda fiyatı maşallah $200. Ben başka bir mantık bulamadım valla. Yap $10 - $20 zaten oyuna sahip olanlara paşa paşa takılalım. ED forumlarında milletde fena gaza gelmiş. Genel mutlu bu fiyattan. Birtek bana mı garip geldi ek pakete $45 para vermek anlamadım.

• Ayrıntı bilgi var mı?
    Tamam inelim de ne yapacağız inip?
    Adam gibi bir mekanikle bağlamadılarsa çok anlamsız.
  • ek bir paket için çok pahalı
  • Anlaşıldı bu sim oyunlar hep böyle olacak

Büyük bir güncelleme olacak gibi gözüküyor. Oyun fiyatı olmasını bende beklemiyordum. Fakat oyun fiyatı ise epey bir şey eklenmiştir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49 dolarlık ne içerik olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipps

49 dolarlık ne içerik olabilir ki?

59 dolar
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Simdilik ufak bir rover gösterdiler. İniş yaptiktan sonra onunla gezebilecekmişiz. Gezegenlerden su ve mineral toplayıp istasyonlara satabilirsek ilginç bir mekanik olabilir. Astroid madenciliginden farklı olur en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dldrth

Simdilik ufak bir rover gösterdiler. İniş yaptiktan sonra onunla gezebilecekmişiz. Gezegenlerden su ve mineral toplayıp istasyonlara satabilirsek ilginç bir mekanik olabilir. Astroid madenciliginden farklı olur en azından.

mineral pek para etmezde artifact vs iyi para edebilir yasak kaçak ticaret vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dldrth

Hocam gezegenlerde yaşam olmayacak mı?

Özellikle Dünya gibi gezegenlerde mutlaka eklenecektir. Oralarda da istasyonlar vb. Şeyler olacaktır.

• Başlangıç olarak boş gezegenlerle başlayacaklarmış. Hatta yanlış hatırlamıyorsam "airless, rocky planets" olarak geçiyordu duyuruda. Ilerde değişecek diyorlar tabiki ama fos da çıkabilir. Bu adamların 1.3 güncellemesini çok büyük birşey olarak tanıttıklarını unutmadım hala.
    Gezegenlerde gizli base'ler kaza yapmış başka gemiler falan olacak diyorlar.
    Sonuç olarak gezegenlerin devasa boyutları göz önüne alındığında farklı bir explorer kapısı gözüküyor. İlginç olur diye umut ediyorum.

Bu arada oyunda madencilik yapan varmı, meraktan.
    Tabi gemi tertibat ve neleri topladığınızıda belirtirseniz sevinirim.
  • Yeni güncellemeyi almayı düşünen var mı arkadaşlar?
    Günde 1 saat bile oynayamayan biri olarak.. alsam mı :D

• Türk bir npc buldum. Hemde rahip.
  • Yanlış anlamadım değil mi? Ek paketler early access mi olacak.

Hadi İnşallah hayal kırıklığına uğramayız.

• Kendi geminin içinde dolasamadan,indigin gezegende yuruyemeden ben bu gezegenlere indim modudun cokta tutacağını düşünmüyorum.videodan anladigim kadarıyla karakterle değil o küçük araçla hareket edeceğiz.gelmiyor diye eleştirdiğimiz SC nin 40 usd ye bize vaad ettiklerine bak bu oyunun 60 USD ye teklif ettiklerine bak.şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 8 Ağustos 2015; 12:05:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Kendi geminin içinde dolasamadan,indigin gezegende yuruyemeden ben bu gezegenlere indim modudun cokta tutacağını düşünmüyorum.videodan anladigim kadarıyla karakterle değil o küçük araçla hareket edeceğiz.gelmiyor diye eleştirdiğimiz SC nin 40 usd ye bize vaad ettiklerine bak bu oyunun 60 USD ye teklif ettiklerine bak.şaka gibi

Hocam ne kadar bütçeye ihtiyaç duyduklarını bilmeden yorum yapmak biraz garip geldi.

40 dolarlık Star Citizen 'in 200 dolarlık paketi de var 15000 dolarlık da.

O yüzden bu kıyaslama biraz farklı oluyor.

Böyle şeyler için bütçeye ihtiyaç var gibi. Bütçeyi de tam olarak karşılamak için yaptıklarını sanıyorum. Sonuçta 15 dolar olabilirdi dediniz 15 dolara firmalar 4 harita veriyorlar. Bunlar gelebileceğimiz dünyalar vadediyorlar.

Araç içi dolaşmanın da bu ek paketle geleceğini ümit ediyorum. Ki zaten öyledir. Belki de araçlara öyle bineceğiz. Güzel olacak gibi geliyor.

Yakında çıkar zaten.

Bu arada oyunu ucuz alabileceğimiz bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Kendi geminin içinde dolasamadan,indigin gezegende yuruyemeden ben bu gezegenlere indim modudun cokta tutacağını düşünmüyorum.videodan anladigim kadarıyla karakterle değil o küçük araçla hareket edeceğiz.gelmiyor diye eleştirdiğimiz SC nin 40 usd ye bize vaad ettiklerine bak bu oyunun 60 USD ye teklif ettiklerine bak.şaka gibi

Hocam ne kadar bütçeye ihtiyaç duyduklarını bilmeden yorum yapmak biraz garip geldi.

40 dolarlık Star Citizen 'in 200 dolarlık paketi de var 15000 dolarlık da.

O yüzden bu kıyaslama biraz farklı oluyor.

Böyle şeyler için bütçeye ihtiyaç var gibi. Bütçeyi de tam olarak karşılamak için yaptıklarını sanıyorum. Sonuçta 15 dolar olabilirdi dediniz 15 dolara firmalar 4 harita veriyorlar. Bunlar gelebileceğimiz dünyalar vadediyorlar.

Araç içi dolaşmanın da bu ek paketle geleceğini ümit ediyorum. Ki zaten öyledir. Belki de araçlara öyle bineceğiz. Güzel olacak gibi geliyor.

Yakında çıkar zaten.

Bu arada oyunu ucuz alabileceğimiz bir yer var mı?

aynı tavsiyeyi bende sana vereceğim,yapılan yorumu iyice kavradan cevap yazmakta garip.

Sonuç oturup bir oyuncu olarak SC de 40 usd ye paket alabiliyormusun evet.PArası olupta 10.000 usd lik gm ye binip farklı bir deneyim yaşamak isteyenin bu şansı var.Bu kısım beni bağlmıyor ben paramla ne kadar alabileceğimle ilgiliyim.Yorumumda bunun üzerine.
    Dönelim ELite e ,bu oyunda ki ek paket ile ilgili yorumlarımızda ortadaki tek SCI videoya göre sınırlı doğru mu?.Bütçe demişsin de daha düne kadar oyun tastamam yapılır sende satın alırdın,ben eski oyuncular bilir öyle önce öde sonra oyna mantığının suyu çıktı.Şu SCI video da sana gösterilenden gemi içinde gezebileceğin ,bir karakter animasyon sistemi olacağını vs çıkardıysan çok iyimsersin.Keşke olsa bende çok isterim ama sanmıyorum.Video da gemi nin gezegene inerken ki atmasfer tabakasına girişi vs bile atlanmış.Benim tahminim gemideki koltuk yine sağa sola gidip araca geçecek ve oradan direk araca geçmiş olacağız.
    TÜm buları bir kenara bırak sana gösterilen şu SCI video dan yola çıkarak 60 usd vermeye hazırmısın bana onu söyle gel sonra tartışalım..Bİrde sınırlı sürede alanlara oyunun sahibi ise 15 usd indirim sunuyorlar.Burada da bir acelecilik var.İlk ve 2.yorumumun ortak notası biz uzay sim severlerin çekilecke çok çilesi olduğudur,çünki uzay dedinmi yapımcılarında dlc di daha büyük gm di yok gezegendi indin di bindin di derken biz oyunucular söğüşleyecek milyon tane kozu oluyor.

• merhaba, ücretsiz deneme kodu veya kampanya gibi bir şeyle oyunu deneme şansım var mı? teşekkürler.
  • Videodan gezegene inme öyle böyle olacak diye varsayımlar yapılmamalı, sonuçta yayınlanan video bir "gameplay" videosu değil "trailer" videosu. 1dklık videotan tüm expansion olayını çıkarttınız helal (: bekleyip detaylar açıklandığında yada çıktığında göreceğiz artık. Çok detaylı birşey beklemiyorum bende şahsen ama alacakmıyım evet alacağım çünkü bu oyun uzay sim. olarak oynayabileceğim tek oyuın bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 9 Ağustos 2015; 21:30:13 >
  • Arkadaşlar

LHS 1347
    tam olarak felicia wintersın kontrol alanının güneyi ama biraz Hudson kontrollu bölgesinde bulunuyor. az daha gitseniz empire'ın başlayacağı bölge kısaca!

Sürpriz istasyon ve gezegen var!
    Güzel jest olmuş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 10 Ağustos 2015; 1:20:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.