Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahrasa

quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

ONUXNET ile operasyonlardayız :) Power Play nimetlerinden ekstra 'bounty' getirisi ile bereketli bir operasyon oldu.

Bende viper var upgrade li vingmen lazimmi

Patreus'u sectim gerci ama, powerplay sarmadi o kadar kafama gore takiliyorum

20 Temmuz Pazartesi gününe kadar tatilde olacağım, ONUXNET büyük ihtimalle oyunda olur, siz görevlere gitmeye başlayın ben size yetişirim diyeceğim ama biz Zachary Hudson için çalışıyoruz :)

27 Temmuza kadar yoğun iş temposu var bendede çok online olamayacağım. Olsamda conflict zone a git gel yaparım kısa kısa :) Sistem adını veririm zaten buradan isteyenler gelir en kolay credit toplama yöntemi. Wing yanlış hatırlamıyorsam 4 kişiye kadar destekliyordu. 4 kişiyle Anaconda, phyton, federal dropshipler herhalde çıtır çerez gibi düşer diye tahmin ediyorum. Biz iki kişiyken bile ekstra bir durum olmadıkça takır takır alıyoruz :)

Sorulara şöyle bir cevap verelim :

@DarKDragonnN

Trade işini iyi inceleyip başlamanı öneririm. O sitelerde bulunan güzargahlar pek para kazandırmıyor onun yerine deneyerek tecrübe edinmiş kişilere sormalısın. Ciddi paralar kazananlar var. Type-6, Type-7 veya 9 gemilerinin içeriğini düzenlemek içinde nüfusu yüksek High Tect olan bir sisteme/istasyona git ve her boşluğa cargo pack koy. Silah vs. herseyi cikar ki shield generatoru çıkartanlarda var ama ben tavsiye etmiyorum. ( Not : Sonradan farkettim Maviasura olduğunu zaten çözmüşsündür :)) )

@LordusGavadus

Ben indirirken 5gb alan istedi ama sonrasında ne kadar yükseldi bilmiyorum.

@_RevO_

Power play 'in avantajı permit toplayarak o güç içerisinde seviye atlamak. Bununda artıları gemilerde indirim, bounty hunting için ekstra ücretler vermesi ki genelde bounty hunting yaparak kazandığın parası kadar ekstra veriyor tavsiye ederim. Birde haftalık maaş veriyor rütbene göre.

• "haftalık maaş" bunu beğendim güldürdün ama doğru dedin :)) asıl hedef rank5 olup her hafta 50 milyon yevmiye almak. Trade işini az çok çözdüm, kelepir bir iki rotada keşfettim, yapmak isteyen olursa oyundan ulaşabilir. Yalnız erken sıkıldım trade işinden bountye döneceğim yakında gemi patlatmaktan sıkılınca yapabileceğim bi aktivite olacak.
    Bu arada Orca vs Python, Orca kazanıyor, PvPde gimballed silahların pek işe yaramadığının güzel bir örneği
    https://www.youtube.com/watch?v=8EH0OC9j04Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 16 Temmuz 2015; 19:38:40 >
  • Yarın bir işe gidip eve gelicem!
    Kim benle rare trade yapmak ister ?
    Zaonce tan başlar 71 sistem rotasını tamamlarım artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKDragonnN

"haftalık maaş" bunu beğendim güldürdün ama doğru dedin :)) asıl hedef rank5 olup her hafta 50 milyon yevmiye almak. Trade işini az çok çözdüm, kelepir bir iki rotada keşfettim, yapmak isteyen olursa oyundan ulaşabilir. Yalnız erken sıkıldım trade işinden bountye döneceğim yakında gemi patlatmaktan sıkılınca yapabileceğim bi aktivite olacak.
    Bu arada Orca vs Python, Orca kazanıyor, PvPde gimballed silahların pek işe yaramadığının güzel bir örneği
    https://www.youtube.com/watch?v=8EH0OC9j04Q

Shield düştüyse gemi fokurdayana kadar "silent running" yapıyoruz demekki :)) rank5 olmakta.. Bayaa bir uğraş lazım. Trade işini iki kere denedim type-6 alarak sarmadı bıraktım.

Orca bodoslama yapıyor sürekli NPC Anaconda'lar gibi :) Bileğine(Mouse,joystick) güvenen fixed kullansın çünkü damage sıralaması Fixed > Gimbelled > Turret.

• ben ve Notrr A Lavigni Duval ablamızın bölgesinde takılıyoruz. Hem bounty bonusları var hem de rank3te verdiği Rail Gun işe yarar bi silah diye düşündük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 17 Temmuz 2015; 4:07:56 >
  • Bounty hunting yaparken yanlışlıkla security gemilerinden birini vurdum ve sağ altta WANTED yazmaya başladı. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Ödeme yapabileceğim bir yer bulamadım.
  • eğer securityi patlatmadıysan bounty yaptıgın sistemdeki bir istasyondan cezanı ödeyebilirsin, yalnız dış bir sisteme ışınlanman gerek 5-10dk beklemen gerek. 1. panelden transicisions'dan bir kontrol et 10m gibi bir süre varsa bu dediğim geçerli, 6d falan yazıyorsa gemiyi patlatmışsın demektir ve 6gün o sistemde bounty sayılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 17 Temmuz 2015; 7:45:13 >
  • Herkese selam arkadaşlar. Bende Steam yaz indirimlerinde almıştım oyunu. İlk birkaç günü traininglerle geçirmiştim. Ardından solo play'e geçiş yapmıştım. Şimdi burada daha tecrübeli arkadaşlar olduğu için onlara danışmak istediğim birkaç konu var. Öncelikle ben trade'den keyif alan biriyim. Trade yaparak paramı kazanıyorum. Ancak malumunuz smugglerlar ve pirateler haritadan eksik olmuyorlar. Sürekli bir interdiction olayının içindeyim. Şu ana kadar 30-40 kere interdiction'a maruz kalmışımdır ve sadece birinde kaçamadım. Merak ettiğim bunu engellemenin bir yolu var mı? Bana interdiction yapmalarını engelleyecek bir araç gereç var mıdır? Bir diğer kafama takılan kısım trade yapmayı sevdiğimden dolayı bir trade gemisi almak istiyorum. Sizce hangi gemi daha uygundur? Şu an 1.500.000 cr var. Hala Sidewinder kullanıyorum. Beni kurtarın şu gemiden :D Son olarakta oyunda trade görevler alırken genelde Relationship Required kısmında "Friendly" rank'ını istiyor. Bende hala "Neutral". Bunu nasıl arttırabilirim? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

• Hoşgeldin, t6 satın alarak trade macerana devam edebilirsin. Geminden shield generatoru eksik etme diğer yerleri kargo ile doldur silah kısmını boş bırak istersen otomatik dock'ta takabilirsin fazla trade yapacaksan tak derim zaten bayıyor manuel girmek bir süre sonra (: Interdup işini bildiğim kadarıyla engelleyemezsin sadece hızlı kaçabilirsin, inderdup edildiğinde hızını sıfıra alırsan fsd erken soğuyor ve kacıyorsun. Geminde yük varken inderdupta yakalanırsan kaçsan bile tekrar tekrar inderdupta uğruyorsun gördüler bi kere malı kargonda :D bunun çaresini ben ana menüye dönüp tekrar oyuna girmekte buldum. Friendly olayı ise öncelikle bir taraf seçmeni tavsiye ederim. Powerplayden bir lider seç kendine rating 3 ve 5 bonuslarını dikkate alarak seç kendine uygun lideri, sanıyorum ki Zemina ninemiz trade işine daha yakın. Görev yaptıkça yada rakip gemileri patlattıkça sende friendly olursun. Zemina - A. Lavigni Duval arasında güzel bir iki rota keşfettim ben. Oyundan ulaşırsan yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 18 Temmuz 2015; 5:34:25 >

• Öncelikle verdiğin cevaplar için teşekkürler. Baya bir yararı oldu bu bilgilerin. Ben şu an daha çok Eravate civarı ticaret yapıyorum. Yani Zachary Hudson'ın hüküm sürdüğü bölgeler. Tabi daha taraf seçmedim ancak bazı istasyonlara reputation artsın diye bağışlarda bulundum. Şimdi ben Zachary Hudson'ı seçmezsem bir sıkıntı olmaz değil mi bu konuda? Bir de dediğim gibi 1.560.000 cr civarı param var. Type-6'yı şimdi mi almalıyım yoksa biraz daha birikmesini mi beklemeliyim? Tek merak ettiğim nokta bu konu şu anlık :) Tekrardan teşekkürler yardımların için. Oyun içinden de ulaşmaya çalışacağım.
  • Bekleme geç t6dan aşağı gemiyle trade işi zor zaten en erken zamanda da t7'ye binmeye bak daha sonra da t9 (:. Bir yandan dizi izliyorum bir yandan trade yapıyorum. 2. monitör şart :) T9'a geçiş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 18 Temmuz 2015; 1:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael noonan

Herkese selam arkadaşlar. Bende Steam yaz indirimlerinde almıştım oyunu. İlk birkaç günü traininglerle geçirmiştim. Ardından solo play'e geçiş yapmıştım. Şimdi burada daha tecrübeli arkadaşlar olduğu için onlara danışmak istediğim birkaç konu var. Öncelikle ben trade'den keyif alan biriyim. Trade yaparak paramı kazanıyorum. Ancak malumunuz smugglerlar ve pirateler haritadan eksik olmuyorlar. Sürekli bir interdiction olayının içindeyim. Şu ana kadar 30-40 kere interdiction'a maruz kalmışımdır ve sadece birinde kaçamadım. Merak ettiğim bunu engellemenin bir yolu var mı? Bana interdiction yapmalarını engelleyecek bir araç gereç var mıdır? Bir diğer kafama takılan kısım trade yapmayı sevdiğimden dolayı bir trade gemisi almak istiyorum. Sizce hangi gemi daha uygundur? Şu an 1.500.000 cr var. Hala Sidewinder kullanıyorum. Beni kurtarın şu gemiden :D Son olarakta oyunda trade görevler alırken genelde Relationship Required kısmında "Friendly" rank'ını istiyor. Bende hala "Neutral". Bunu nasıl arttırabilirim? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

Görevlerde istenenleri boşver görev çok sen trade rankını arttırmaya bak daha paralı görevler gelsin :) TYPE-6, TYPE-7 ve son olarak 9 şeklinde alırsın gemileri cr kastıkça. Maviasura 'nın söylediğine ek olarak interdiction için tam arkanda olmaları gerekiyor. Bunu alttaki radarına bakarak önleyebilirsin, birisi hızlıca tam arkana geldiyse çekmeye çalışacaktır garanti :))

• illegal mal taşıyordum istasyonda vuruldum 4 m cr lik gemi gitti bulamıyorum başlangıç gemisi verdi ilk defa vuruldum her vurulduğunda en baştanmı başlanıyor.
  • geminiz patladığında size iki teklif sunuyor ya kaybettiğiniz gemiyi "rebuy" diyerek mevcut değerinin %5-10 fiyatına tekrar sahip olabiliyorsunuz yada sidewinder ile başlayabiliyoırsunuz. Sanıyorum ki senin ya hiç paran kalmamıştı rebuy yapmak için yada sidewinder ile başlamayı seçtin.
    Rebuy'ı sigorta gibi düşünebilirsin 4milyonluk geminin sigortası 300-400 bin cryi geçmemesi lazım büyük ihtimal sidewinderi seçmişsindir.
    3. panelden "REBUY COST" değerine bakarak geminiz patladığında kaç crye tekrar alabileceğinizi görebilirsiniz.
  • Benim Vulture 18m cr değerinde, rebuy 1m cr ona göre hesaplayabilirsin. Sen sen ol her zaman rebuy cost u kadar credits barındır. Zaten sağ panelde (4) geminin değeri ve rebuy cost yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

Kac gb indirme yapıyoruz alırsak?

5.5gb boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKDragonnN

geminiz patladığında size iki teklif sunuyor ya kaybettiğiniz gemiyi "rebuy" diyerek mevcut değerinin %5-10 fiyatına tekrar sahip olabiliyorsunuz yada sidewinder ile başlayabiliyoırsunuz. Sanıyorum ki senin ya hiç paran kalmamıştı rebuy yapmak için yada sidewinder ile başlamayı seçtin.
    Rebuy'ı sigorta gibi düşünebilirsin 4milyonluk geminin sigortası 300-400 bin cryi geçmemesi lazım büyük ihtimal sidewinderi seçmişsindir.
    3. panelden "REBUY COST" değerine bakarak geminiz patladığında kaç crye tekrar alabileceğinizi görebilirsiniz.

600.000 CR vardı gitti mi gemi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 19 Temmuz 2015; 14:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onux

quote:

Orijinalden alıntı: michael noonan

Herkese selam arkadaşlar. Bende Steam yaz indirimlerinde almıştım oyunu. İlk birkaç günü traininglerle geçirmiştim. Ardından solo play'e geçiş yapmıştım. Şimdi burada daha tecrübeli arkadaşlar olduğu için onlara danışmak istediğim birkaç konu var. Öncelikle ben trade'den keyif alan biriyim. Trade yaparak paramı kazanıyorum. Ancak malumunuz smugglerlar ve pirateler haritadan eksik olmuyorlar. Sürekli bir interdiction olayının içindeyim. Şu ana kadar 30-40 kere interdiction'a maruz kalmışımdır ve sadece birinde kaçamadım. Merak ettiğim bunu engellemenin bir yolu var mı? Bana interdiction yapmalarını engelleyecek bir araç gereç var mıdır? Bir diğer kafama takılan kısım trade yapmayı sevdiğimden dolayı bir trade gemisi almak istiyorum. Sizce hangi gemi daha uygundur? Şu an 1.500.000 cr var. Hala Sidewinder kullanıyorum. Beni kurtarın şu gemiden :D Son olarakta oyunda trade görevler alırken genelde Relationship Required kısmında "Friendly" rank'ını istiyor. Bende hala "Neutral". Bunu nasıl arttırabilirim? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

Görevlerde istenenleri boşver görev çok sen trade rankını arttırmaya bak daha paralı görevler gelsin :) TYPE-6, TYPE-7 ve son olarak 9 şeklinde alırsın gemileri cr kastıkça. Maviasura 'nın söylediğine ek olarak interdiction için tam arkanda olmaları gerekiyor. Bunu alttaki radarına bakarak önleyebilirsin, birisi hızlıca tam arkana geldiyse çekmeye çalışacaktır garanti :))

Yardımların için çok teşekkürler. Oyunda online olur olmaz bir type-6 alacağım. Ayrıca interdiction için söylediklerini de dikkate alacağım. Oyun içinden ekleme nasıl yapılır bilmiyorum ama bir yolunu bulup sizleri eklemeyi düşünüyorum. Benimde nickim LUTHIENANDURIL. Tekrardan teşekkürler :)

• Favori Hud rengim
    <MatrixRed> 0.2, 0.05, 2 </MatrixRed>
    <MatrixGreen> -0.15, 2, -0.5 </MatrixGreen>
    <MatrixBlue> 1.75, -1, -0.3 </MatrixBlue>

@hakan: evet gitti gemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 20 Temmuz 2015; 0:06:50 >
  • iki defa oyundan attı şimdi de server hata veriyor oyuna girmiyor bilginiz varmı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.