Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her zaman kar ediliyor diye düşünmemek lazım hocam. zararına satış gerçekten olabiliyor. özellikle de böyle beşte biri fiyatına satılıyorsa muhtemelen öyledir. sebep stokta kalan ürünleri tüketme olabilir, nakite sıkışıktır acil ödemesi olan esnaf da yapar zararına satış.
  • N11 de aynı gözlükler çek-çük garanti pay kampanyası derken 3/2 fiyatına geliyor. Ben 2 tane gözlüğü n11 den böyle aldım. Önerilen sitenin fiyatları çok da cazip değil.
  • Arkadaşlar MU1451 COL03 ve MU1497 COL01 model iki adet erkek güneş gözlüğünü kargo dahil 130 liraya satıyorum. Ürünler en fazla 2 kere takıldı. Kutusundan çıktığı gibi aynı temizlikte duruyor. Özelden mesaj atarsanız whatsapptan fotoğraf yollayabilirim. Ürünlerin fiyatı ikili alımda geçerlidir.
  • serokc kullanıcısına yanıt
    genel anlamda iyi bana gelenler çiziksiz defosuz ürünlerdi. mustang ve diesel kaliteli yalnız diesel alırken camlar konusuna dikkat etmek lazım aldığım dl 0165 modelleri biri aynalı diğeri mavi çerçeveli onların değiştiğini sanmıyorum ama diğer modeller şüpheli konuyu baştan beri incelemiştim çoğu arkadasa farklı cam takılı göndermişler muhtemelen bazılarında bunlar takmış camları.. mustang ve ossede böyle sorun yok.
  • Diesel'in Dl 0140(kot görünümlü) modelini aldım 98 liraya.Orjinal kutusu geldi silme bezinde bile diesel kafa logosu var kocaman..Çakma bile olsa bu fiyata alınacak bi ürün...

Teşekkürler @H4RuNN

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

• cytcyt88 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bikac foto daha atar misiniz ben de almayi dusunuyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sanırım her üründen tek kalmış bu üründen başka yok siteye girip diğerlerine bak istersen
  • cytcyt88 C kullanıcısına yanıt
    Küçük değil mi hocam ?

54 ekartman küçük olur diye almıyorum.

60 ekartman da büyük olur diye almıyorum.

Yüzüm normal büyüklükte belki biraz daha büyük olabilir

• Valla kardeşim benim yüzüme bu tarz modeller oluyor Rayban wayfarer tarzına yakın genelde
  • Mustang kahve damla modeli bugün elime ulaştı. Gerçekten çok iyi oldu çok hoj da oldu yani. Konuyu açana teşekkürler. Yalnız enteresan bi şey farkettim. Gözlükten. Lg g3 telefon ekranına bakınca yansımalar bi tuhaf renkler farkettim. Bu detayın anlamı polarized oluşu mudur?

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    bende var hocam cok memnunum gercekten cok guzel ve kalitesi fark ettiriyor. umarim denk gelir. denk gelirse kacirmayin
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim hocam inş gelir ya :/

• cagrxx kullanıcısına yanıt
    evet

• http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-2194-DL0169_COL92L.aspx

Almak isteyen varsa kaçırmasın benimkine benzer bi model..Bunu da alacaktım ama ihtiyacı olan biri alsın diye almadım

• Gözlükler orjinal arkadaşlar kapıda ödeme ile aldım

• mustang gözlük geldi. görüntü cam kalitesini güzel buldum fakat polarizasyonunu zayıf buldum.

• bunu aldım bizden birinden iade falan gittiyse söyleyin de iptal edelim sorunluysa

http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-1948-DL0190_COL01N.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: etomon

Gözlükler orjinal arkadaşlar kapıda ödeme ile aldım

Hocam ürün kodu bu mu? MU1542 COL04

Kutusu ve cam silme bezininde fotografını ekleyebilirmisiniz rica etsem.

http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-2117-MU1542_COL04.aspx

• internetten kredi kartıyla alan var mı arkadaşlar

güvenilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

Merak eden arkadaşlar için http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-2117-MU1542_COL04.aspx

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

Aynı ürünü aldım fakat kutu içeriği tamamıyla farklı çıktı.
    Gözlük kutusu farklı, cam silme bezinde herhangi bir logo veya yazı yok.
    Sıradan deri olmayan 2 adet sentetik camı çizmekten başka hiçbir işe yaramayan bez parçası.

Şuan gözlüklerin orijinal olmadığı düşüncesindeyim. Bu olay çok saçma geldi.

Bu gözlükten alan başkaları da var ise lütfen kutu içeriklerini paylaşabilirlermi?

Gözlük linki;
    http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-2117-MU1542_COL04.aspx

(Edit: firmaya hangi yolla en kısa sürede ulaşabilirim?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 25 Nisan 2017; 18:22:43 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.