Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 nisan da kargoya vermiştim. bugün iadem yapılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlük aldım burdan birisi alan var mu demiş ben aldım dedim gözlük kalite kontrolden geçememiş dedim. resim at dedi tmm atayım dedim. seçim vardı memlekete gittim geldim okul sınavlar derken resim kaldı. özel msj dan "orda mısın" niye cvp yazmıyorsun? bu davranışın nedir? saçma sapan şeyler yazdı. tamam akşam atayım eve gidince dedim yok atma bu davşanışından sonra dedi. ya ben zorunda mıyım seninle ilgilenmeye? yarın sınavım var ona bile çalışmadım. bakın sıcak fırsat falan tamam da arkadaşlar insanları çıldırtmayın şu konularda.

• quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

gözlük aldım burdan birisi alan var mu demiş ben aldım dedim gözlük kalite kontrolden geçememiş dedim. resim at dedi tmm atayım dedim. seçim vardı memlekete gittim geldim okul sınavlar derken resim kaldı. özel msj dan "orda mısın" niye cvp yazmıyorsun? bu davranışın nedir? saçma sapan şeyler yazdı. tamam akşam atayım eve gidince dedim yok atma bu davşanışından sonra dedi. ya ben zorunda mıyım seninle ilgilenmeye? yarın sınavım var ona bile çalışmadım. bakın sıcak fırsat falan tamam da arkadaşlar insanları çıldırtmayın şu konularda.

Şahsi olarak söylemiyorum ancak forumun amacı zaten bu yardımlaşmak. Herkes internettiki gözlüğün gerçek halini merak ediyor, alanlar paylaşıyor ve almayı düşünenler ona göre alıp almayaya karar veriyor.

Buradaki bazı insanlar ne yazık ki konuda melek gibi yaparız, hallederiz. Pm ye gelince tık yok. Sitemleri belkide bu yüzden.

Ben de bu konuda benim istediğim gözlüğü alıp iade eden arkadaşa gözlüğün sıkıntısını sordum mesela ondan da tık yok. Ancak daha fazla üstelemeye, nezaket ve sağlıklı iletişim kurallarını öğretmeye çalışmaya gerek yok bence de.

• 1-
    2-

Bu gözlükleri alan var mı acaba? Gerçek fotoğraflarını görebilsem çok iyi olacak. Veya hangisini tavsiye edersiniz? Karar veremiyorum.

• selahattince S kullanıcısına yanıt
    2. Gözlük güzelmiş hocam . Büyüklüğü nasıl acaba

Şimdi benimde aklıma takıldı

Edit: Gerçi 1. Daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 20 Nisan 2017; 22:39:25 >
  • Ooo hocam sen de beni iyice işin içinden çıkamaz hale getirdin. Ben de ikisini de beğendim ama karar veremiyorum.

Bu arada Mustang 54 ekartman, Diesel ise 57 ekartmanmış.
  • Alacağım da teşhir ürünü muhabbeti olmuş ne kadar doğru?

• Bunlar nasıl çalışan anlamak mümkün değil, ilk MU1551 sipraişi verdim, yanlışlıkla MU1451 göndermişler, hadi olur böyle hata dedik ama bu arada MU1551 gitmiş tabii, dün iade ettim, onun yerine başka bir model beğendim, ben 68tl lik gözlüğü sipariş ettim, telefonla ayırttım, kız tamama şuan ayırdım sizin kargo gelir gelmez "ÜCRETSİZ" göndereceğim dedi, Y.içi kargo SMS ile kargonuz yolda 98tl lik ödemeniz var diyor!!! %1000üstümilyon yine yanlış gözlük gönderiyorlar

54 bana küçükmüş hocam . Nereden öğreniyoruz boyutunu ?

• Arkadaşlar kapıda ödeme ile almak istiyorum. Ama büyük ihtimalle kargo geldiğinde evde kimse olmayacak. Bir sıkıntı olur mu ? Kargo şubesinde ödeme yapabilir miyim ? Birde son olarak kapıda ödeme için ek bir ücret almıyorlar değil mi ?

• Model kodunu Google'da taratırsan çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattince

1-http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-1946-DL0187_COL05E.aspx
    2-http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-1356-MU1443_COL01.aspx

Bu gözlükleri alan var mı acaba? Gerçek fotoğraflarını görebilsem çok iyi olacak. Veya hangisini tavsiye edersiniz? Karar veremiyorum.

Yok mu yardımcı olacak?

Ben aradaki farkı vermezdim hocam

Ben aldım dieselin farklı modeli çok ufak haberin olsun iade ettim mustang için bilmiyorum

• axiseitan kullanıcısına yanıt
    Ama o senin aldığın jean görünümlü olabilir. Onlar küçük zaten. Bunun ekartmanı 57.
  • 60 ekartman çok mu büyük olur ?

• sarı çerçeve kullanamam
    damla sevmem
    renkli parlak yeşil camlı beğenmem

derken sarı çerçeveli yeşil kırmızı kahverengi parlayan camlı damla modeli bir Mustang aldım ve yakıştı iyi mi

arkadaşlar da yakıştırıyor, çok güzel oldu diyorlar. 68 liraya Polarize Mustang almış oldum
  • Gözlükler teşhir ürünü ama orjinal. O fiyata alınması mümkün olmayan seri sonu ürünler. Ben dükkanına gidip temiz olanlarından seçtim aldım. Içinize sinmesi açısından imkan dahilinde şubelerine gidip alın. Iyi günler.

• cnrcm kullanıcısına yanıt
    Şubelerini nereden görüntüleyebiliriz?
  • resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miko_miko -- 21 Nisan 2017; 2:22:22 >

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.